9

местен .

преди 2 години

Тук има много хора от редовното правителство замесени и се чудят как да разпределят парчетата от баницаца .Толкова незаконни строежа има по южното черноморие но едва ли има някой сринат със земята .Между прочем спомням си за един на самия морси бряг между Царево и с.Варвара на км-дда от завода за пластмасови лодки който строеж почи беше завършен и след известно колебание го сринаха .Така че щом има воля всичко е възможно .Явно че нямат политическата воля да го сринат .

8

Аз

преди 2 години

Личев не е сменил въпросната директорка разписала скандалното решение.Точно обратното.Назначи титулярката като директор на хасковския РИОС и я скъта за вечни времена.А разписала решението заместничка е в момента заместник директор на Бургаският РИОС въпреки че е пенсионер. Личев да каже истината кой дал и кой взел и да се приключва.

7

.

преди 2 години

Има два варианта или да се построй или да се събори

6

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

"Гeйбeраст" =***

5

Койчо

преди 2 години

Тогава девиза е бил още актуален аз съм *** и вие сте прости за това са дали разрешение

4

Анонимен

преди 2 години

Много ясно че е законен. Гробарите са си подредили всичко. Всичките им престъпления са напълно законни. Никой не можа да ги пипне. А като прокуратурата е тяхна, никой няма и да се опита.

3

vlady

преди 2 години

Трябва да се оборудват места за бъдещо европейско първенство по балконинг с директно скачане в морето.

2

До 1

преди 2 години

Въпроса е какво е природна даденост и кой определя? Има твърде много бюрократични замесени органи на държавата. И твърде много намеса в частния сектор и бизнес под мотото "природа"

1

Анонимен

преди 2 години

СТРОЕЖЪТ НА АЛЕПУ НЕ Е НИТО ПОЛИТИЧЕСКА ДЪВКА, НИТО Е ЗАКОНЕН, А Е РАЗРАБОТЕНА СХЕМА ЗА НЕЗАКОННО ЗАГРАБВАНЕ НА ПРИРОДНИТЕ ДАДЕНОСТИ И ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ. ПЪРВОТО ПРАВИЛО ЗА РЕШАВАНЕ НА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ Е ДА ГО НАРЕЧЕТЕ С ТОЧНОТО ИСТИНСКО ИМЕ. С ВСИЧКО ДРУГО СТАВАТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В ИЗВЪРШЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!