9

До Асан

преди 2 години

Еми така е Асанчо. Вашата ограда я бутнаха сега нашата и никой не може да им покаже вратата и пътеката към запада щото си лош. Или правиш по голяма ограда и трап за по малка възможност за прескачане или ги прекарваш през нивата.

8

Асан

преди 2 години

О Шипка три деня дивите орди оградата атакуват :)))

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ ни заповядаха да започваме дипломация с Афганистан и талибаните. Трябва да се свържем с талибанското правителство и да уредим бежанския проблем. бежанците да се връщат и да лежат в затвора в Афганистан за престъплението незаконно преминаване на границата................Трябва да връщаме афганистанските граждани в съседна държава на Афганистан със самолет, а талибаните да си ги прибират оттам.

6

SS

преди 2 години

Първите братовчеди вече дойдоха ! Очаквайте скоро няколко хиляди.Бъдете готови като истински членове на ЕС да ги пострещните ,да ги регистрирате по съответният ред и да ги храните с вашите данъци.Сащ само забъркаха кашата която всички ще сърбаме.

5

Анонимен

преди 2 години

Първи трябва да признем талибаните и да връщаме нелегалните афганистанските граждани. Да живее независим Афганистан.

4

Пускайте ги

преди 2 години

Да си ходят в Германистан, там им е мястото и в околните западни държави, те ще намерят пътя и начина да стигнат до там

3

Има нещо гнило...

преди 2 години

Каква ли е причината беглец от войната в Афганистан и от други войни в региона ДА ПЛАЩА ПО 4-5 ХИЛ ЕВРО НА ТРАФИКАНТИ и да пълзи през телени заграждения през ноща след като ЗА БЕЗ ПАРИ може да се яви на КПП-то и да каже . - Аз съм беглец от Афганиста. Талибаните са заплашили да убията мен и децата ми.ЕТО МИ ПАСПОРТА,ЕТО ОЩЕ ДОКУМЕНТИ ДОКАЗВАЩИ КОЙ СЪМ . МОЛЯ ПРИЕМЕТЕ МЕ........ЦЯЛА ЕВРОПА официално е декларирала помоща си за бежанци от Афганистан. ЗАЩО ТЕЗИ БЕЖАНЦИ пресичат границата НЕЛЕГАЛНО?

2

Анонимен

преди 2 години

Само 8? То сичко около Женския пазар е нелегално, ве.

1

House M.D.

преди 2 години

А защо не са разстреляни?