163

L.

преди 2 години

ДБ са един политически миманс с елементи на сюжет и драма. Нито съм очаквал, нито ще очаквам нещо от тях.

162

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов обяви по Нова, че не обича откритите разговори, а само тайните такива. Защо да ходи при Корнелия? Христо Иванов е свикнал да получава тайно инструкции от НПОто и от добрия олигарх Прокопиев.

161

Мууааа

преди 2 години

Гнусноооооо...

160

дедо Ташунко

преди 2 години

Иванов се взима твърде насериозно. Неуспял адвокат, неуспял министър, с никакъв трудов стаж по нищо. Поне да вземе да се обръсне. С тази четина прилича на талибан. Нищо лично, просто ми е крайно несимпатичен.

159

Анонимен

преди 2 години

Само им вижте мутрите...!

158

absurd

преди 2 години

На малкия пръст на Нинова не можеш да стъпиш

157

Румбата

преди 2 години

До АнонименБраточка, вълкът козината си мени, но нрава не...

156

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ ОБИЧАТ САМО ТАЙНИТЕ СРЕЩИ , ПРИ ЗАТЪМНЕНИ СТАИ СЪС СЕПЛА СВЕТЛИНА И ТИХО ДА СИ ШУШУКАТ А ТАЗИ НИНОВА ГИ КАНИ ТАМ КЪДЕТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ , АИДЕ КЪШ

155

Анонимен

преди 2 години

този не беше ли министър при Борисов, толко ли е шлифовън , мисли че всички сме забравилиОтвръщавам се от тези п о д л о г и

154

izh

преди 2 години

Дай ми куклите, на ти парцалките. Няма да играя вече с тебе ! махленски театър по вещото ръководство на приватизационните мутри и местоположение на щаба - " При Фуражката" Сценария е ясен, оборотните пари се реализират чрез покачването на цените и ПОЧТИ ВСИЧКО изглежда като по ноти. Но има неизяснени моменти от мераклиите да лапнат по голямо парче от баницата както и , въпреки лъстивата медийна подкрепа народонаселението да не вземе да ПОУМНЕЕ извън графика?

153

Анонимен

преди 2 години

Половината от *** са костоваци, така че дивoтo си ги зове, другата половина навремето имаха министър в кабинета Боце-2. Какво искате от тях: ами негласна подкрепа на ГЕРБ-СДС! Не вземе електоратът на всички партии, имали депутати в 45-то и 46то НС, да им тегли по един шут отзад, затова че ни разкарваха тези нагли пердета по 3 пъти да гласуваме, му с ***! И сега същите ще бъдат пак кандидат-депутати начело с ЛИДЕРИТЕ си, лицемерни пoдлeци!

152

сминдух енд чесън

преди 2 години

Христо +Бойко =вечна любов

151

1

преди 2 години

др.бойкиев иванов,ще ходи да яде сладолед,на "росенец"няма време за среща с Нинова,като си мисли,че ще спечели по-вече гласове,след сладоледа от Доган.

150

Кораба Майка

преди 2 години

Това не е ли Христофор Бойкикиев - откривателя на Доганландия? Инструмента на Бог да пази Доганландия и нейния вожда, говорещ с Шефа, Живков Бибипко

149

факт!

преди 2 години

Разпадането на държавата започна от И.Й.костов ,... ако си споВняте !Сега ни пробутва ген. Атанасов , а И той е един ''генерал'' , майка плаче , АЙДУЦИ !

148

Да , ама не !

преди 2 години

Ами отивайте и вие при ДПС , кара-вара , кара-вара , всички минават през ДПС , няма оправия , явно поредно доказателство , че българина не може да управлява ....Ще подкрепим , няма да покрепим , ще подкрепим , няма ....

147

Даа!

преди 2 години

Като гледам , гледам , май най-добрите кабинети до сега са служебните , всички други са преполитизирани и слуги на определени ''вождове'' , които мислят само за себе си !С една дума , в България няма държавници , а много политици , на кило !

146

мдааааа

преди 2 години

...пиар,панаир,пир,самодоволната усмивка не пада от две седмици.

145

Анонимен

преди 2 години

ДБ-слугите на чудовището Сорош и отрочетата на ликвидатора на българската индустрия Иван Костов.Това са съвременните Кирияк Стефчовци,несмеещи дори да пръднат без разрешението на американското посолство.

144

ако

преди 2 години

можеше да види последните две ,,издания,, на парламента ,Шекспир би възкликнал--МНОГО ШУМ ЗА НИЩО!