27

Анонимен

преди 2 години

38 нормално като свикнеш с хилвдарката, после ти се виждат малко. Това беше две години.

26

анонимен

преди 2 години

То като не сте ги искали нашите лекари, да видиш. Други ще ги поискат, както дефакто става. А вие защо бягате към други страни за повече пари, защо стачкувате тук, нима не изнудвате и вие изпосталялата ни държава. Лично аз мисля, че всички, барабар с лекарите са един дол дренки, затова махна не се намирайте. Виждате сламката в окото на другия, ама гредата във вашето - не.

25

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 30 Вие не сте лекар, а най-обикновен ***. Който можеше, вече замина. В някои държави парите за здравеопазване се разпределят правилно, а тук - бацевите дружки с дворци, обикновените лекари - кучета ги яли. Не кучета, ами другото, сещате се. И ние нямаме нищо общо с това. Та първо се разберете с балтов и подобни, пък тогава ни подхващайте нас. Аз го преболедувах без лекарска помощ. Повече ги натовариха уплашените от тях самите. Пък и организацията беше много лоша.

24

Анонимен

преди 2 години

Лекувайте се сами, ***.

23

Анонимен

преди 2 години

Чао, сегашни и бъдещи пациенти. Да ви лекуват всезнаещите антиваксъри, които в кабинетите са по-ниски от тревата. В някои държави лекарят получава уважение и подобаващо заплащане. При такъв матРИЯл ще ви избягат и ветеринарите.

22

антиваксър

преди 2 години

Само това ли ви вълнува? Парите? Защо трябва да ви дават максималната сума през месеци с ниска зараза? Получили сте 100 лв, съответно сте имали контакт с двама болни. Когато ви даваха по 1000, имахте по 200 болни и повече. Логично.

21

Анонимен

преди 2 години

Гербоядни ***! Протеста трябва да е пред централите на националните предатели, ГЕРБ, ИТН И ДПС. Защо не приеха бюджет?

20

Анонимен

преди 2 години

По време на пандемия парите ли са най - важни? Спасявайте си смъртно ковидболните. От глад няма да умрете

19

Анонимен

преди 2 години

Лакомията е страшно нещо

18

Анонимен

преди 2 години

Като са се клели, клетвата им е била: Лечение само срещу бонус

17

ами

преди 2 години

"За юли и шофьорите на линейки не са взели бонус с обяснението, че не са имали досег с болни от коронавирус." Че тази корона ще продължи да я има още десетки години,с или без препарати,наречени ваксини....И какво,освен парите по договор,тези хора до безкрай ще вземат по 1000 лв.без значение дали са се срещали или не с "ковидясали" или всеки втори случай ще го пишат ковид,за да си вземат "полагаемите" бонуси?!?Тези бониси бяха временна мярка,за да се поощрят,а не вовеки веков...

16

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на Радев и палетата му министри

15

Маняк

преди 2 години

Точно в Благоевград в това СМЕШНО отделение колкото и пъти да съм бил винаги ме отпращат по отрватителен начин да ходя в частната болница.

14

Анонимен

преди 2 години

Аз съм мед. сестра, но съм съгласна, че пари се раздадоха много, но да увеличат заплатите. Иначе поне 300лв е нормално да дават бонус заради риска поне в Ковид отделенията, риска го има на много места все пак.

13

Анонимен

преди 2 години

Лекувайте се сами. Може и с врачки. Не съм ви длъжен да работя без пари. Още повече - мизерници, на които не им стига акъла да си мият и ръцете. Глад за лекари има в цяла Европа.

12

Честен

преди 2 години

Писна ми от бели мафиоти.

11

Анонимен

преди 2 години

Дайте да видим лекарите дали носят костюмите и маските в отделенията. Вече никой не носи скафандри и маски. Всички са ваксинирани.....................Спрете им парите за носене на маски и скафандри................

10

бааа го

преди 2 години

Тия пък само за пари реват!

9

Работник

преди 2 години

И ас искам пари в завода работим -360 души в транспорта сьм сьс още -109 даите и на мен

8

Анонимен

преди 2 години

Така е за бандити пари има..За хората който лекуват другите няма.Да ти и логигата и чудото.Това виждат децата това учат.Гледай какво върша не какво ти казвам