179

Ей

преди 2 години

Радев като дойдат избори се почва,а после ни лук ял ни лук мирисал! Първо си виж кабинета , вътрешен министър-осъден да няма достъп до квалифицирана информация,на икономиката-осъден за кражба на интелектуална собственост,на финансите-чужд гражданин назначаваш фирмата си в държавата и безкрупулен лъжец,на здравеопазването-лекар със спрени лекарски права и т.н,а после се занимавай с Костов и неговите кражби!!!!

178

Fallschirmspringer

преди 2 години

Концесиите на България се базират на един основен принцип утвърден още от правителството на Костов,а след това продължен от всички останали правителства.Основният принцип е концесионера да не внася почти нищо в бюджета,от ограбването на България.За концесионерите българското:злато,иридий,родий,паладий,а за България ограбена и отровена природа,разорена земя,отровени води и почва,а като допълнителна екстра бум на оkкологичните заболявания. Нарича се неолиберална и демократична икономика.

177

Анонимен

преди 2 години

Защо МАЯ кръсти партията МУТРИ ВЪН? ЗАЩОТО НЕЙНИТЕ СПОНСОРИ СА МУТРИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ/ ГАЛЕВИ И БОЖКОВ/!Татяна и ХАДЖИГЕНЧО също я посветиха на свойте клиенти /МУТРИ ВЪН от ареста и затвора/

176

Анонимен

преди 2 години

радеф иска да каже, че не ги изнасяме за любимата му русия.

175

РоРо

преди 2 години

Хим.добив на злато е забранен в България от времето на байТошо.фигуранте пак се изказваш неподготвен. Не говори неща които са ти непознати мутро чалгарска !Суровините които се изнасят имат борсова стойност ,която не зависи от такива като тебе !Оставка мутро

174

Чочо

преди 2 години

Ще свири на кавал при бай Ставри.

173

Монката

преди 2 години

Радев ,суровината ,която се изнася и обработва по химичен начин за да се добие злато е забранено да се обработва в България.Забраната е още от 60те години,защото екологичните последици са ужасни.За това се изнася и се обработва в пустинята на Намибия.Не приказвай глупости като воленчо!

172

До192

преди 2 години

Парламента е фигурантско- чалгарски с мутризация от една страна .ГЕРБ са единствената нормална и конструктивна партия в парламента ОСТАВКА МУТРИ!!! ОСТАВКА РАДЕВ !!

171

Анонимен

преди 2 години

На един Тyпан подарили Гайда ?

170

аз

преди 2 години

Ми нали си президент. Вместо да приличаш на един от тримата *** свърши работа за 5 стотинки. От това че хленчиш нищо не излиза. Единствено приличаш на новобранец.

169

Анонимен

преди 2 години

184: ти къде живееш бе ахмак. Това да не е монархия и каквото каже да става. Всичко минава през Гербовия парламент. Там ги контролират, раздават, крадат на поразия.

168

Анонимен

преди 2 години

187; много се лъжеш. Да не би преди 20г да не сме добивали сами златото си? Златните мини бяха построени отдавна, модернизирани няколко пъти, базата си е имаше и искаше само да продължава да се експлоатира и да се заделят едни 1% от печалбата за модернизиране, подръжка и т.н.

167

Сатир

преди 2 години

Радев - диагноза без възражения.

166

lolek

преди 2 години

До пияница мистикНай-точното изказване. Див популизъм в чист вид. За да може страната да добива и да продава сама златото си, е необходима страшна инвестиция не само в технологичен, но и човешки ресурс. Евентуално, за да излезем на печалба от това, ще са неободими поне 20 год. за да се избие инвестицията. Дори това е оптимистичния вариант. Но *** толкоз ги разбира нещата. Ще анулират договори, освен, че ще се плаща неустойка, златото ще си седи в земята.

165

Анонимен

преди 2 години

Е,нали костовия,даде Челопеч-златото за1проц Царя ,го намали до 0,75.По натам незнам. Знам,американските тецове,са вързани за джоба на всеки българин,независимо дали произвеждат ток,от римен овч.Краварските военни бази не дават една стотинка.

164

Избирател

преди 2 години

Ами, защо ги изнасята на безценица ? Повечето от тези суровини се търгуват на стоковите борси по света, имат си съответните котировки, но тези неща не са ясни за политиците на България. Моите уважения към г-н Радев, но той спечели категорично войната си с мутрата Борисов благодарение на по-добрите си съветници. Честито на новите министри. Финансистите от Харвард Василев и Петков ги разбират нещата с парите повече от мен.

163

Анонимен

преди 2 години

Ами спри износа им бре ***!!!Кво само ми плямпаш като баба Рада от махалата!!!

162

Оракул

преди 2 години

Гербавите *** като мистика и други подобни креатури скоро ще наскачат в пъклото!

161

пияница мистик

преди 2 години

Фигуранте, тези безценни суровини за които говориш изискват технология за да ги добиеш, а ние нямаме такава. Просто повтаряш думите на Болен Сидеров за да трупаш точки пред простите хорица, дето много се връзват на такива приказки и почват да те смятат за голям патриот. А ти просто си див популист

160

Протестиращ

преди 2 години

Другарите само това проповядват как някой нещо краде от някого ! А всъщност те са най големите крадци ! Но трябва да им се признае че ловят доста шарани !