55

систър Галева

преди 2 години

е озверяла за власт!Преди години БСП-то я изрита от листите си, заради интриги и пряка заплаха за лидерството на КорнелаДебела. За да замете Ак Аното, галевицата се писа онко болна. Боко взе че я направи омбудсман - блага, служба, без отговорности и началници. Завихри се тая, дигна пушилка - парно, майки, бабички, но нищо и половина! Съдът я отряза на всички инстанции.Обаче омбудсман за нея е малко! Тя иска ВЛАСТ! Да коли и беси, както казва "СУВЕРЕНЪТ". Сега не се събира в кожата си от яд.

54

Стоян

преди 2 години

Дъртата Галевица и ония Пр-Ъчо-Ве до нея Бабикянчо ,Дончева и Про-ста-Ка Хаджигенов били промяната?!Галевица е от 25 год. а Дончева от 30 год.в политиката.

53

Мда

преди 2 години

Само на строго определена !

52

Баба Яга

преди 2 години

Лая е по-зле от мен. Няма конкуренция това *** отвратителство. Цялата й същност е извор на злоба, лъжи и наглост в различни комбинации.

51

ценоразпис

преди 2 години

не на всяка цена . само на една цена . ти да си в правителството . мая общата е по прозрачна и от импексова .

50

Маи

преди 2 години

Къде са майките на деца с увреждания да те подкрепят,и те разбраха що за политик и човек си.гледаш си интереса,а той клати феса.другият път те няма, защото не държиш на позицията.аз да съм добре и това.къш.

49

иво

преди 2 години

тая е едно НИЩО И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ СМЯТА ЗА ФАКТОР ! Г-жа 5% мисли 4е МОЖЕ ДА ЗАБЛУДИ НЯКОГО ! МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ И МАЙКИ , И ДЕЦА , МИСЛИ ЗА КОКАЛА , КОЙТО И СЕ ИЗПЛЪЗВА ! ПФУ !

48

Анонимен

преди 2 години

Беше време когато човек се оглеждаше рядко да не стъпи в кучешко улично ***. И успяваше. Сега това е невъзможно. Като в минно поле, не може да преминеш, на всяка крачка отвратителни политически ***. Гнус

47

анонимник

преди 2 години

Не гласувайте за тази линейка много моля повече. Видяхме достатъчно от нея....

46

Пази, Боже!

преди 2 години

Божеее, тези коуууни с безмерни претенции имат една шепа депутати и претенциите на цял Европарламент!!! Да се смее, но вече е за плачене с тези борци за нов?!?!морал. Без да се съобразявате с избора на суверена, как ще определяте, сбирщина на малцинството да задава дневния ред.Жалки, дребнави, алчни и елементарно гнусни сте всички за обикновените граждани!

45

Активист на БСП

преди 2 години

Тук един пише,че държавата трябва да се бръкне за още 100 милиона !Че той Тиквата сам окраде 4 милиарда !!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Предлагам, всички депутати да си вземат по два брадати афганистанеца ,а ДПС и ИТН по трима с тия заплати от 10 000 лв могат дади го позволят )

43

2Loop

преди 2 години

То и на уличните кучета им е ясно, че това в момента е пълен фарс и НЕ се прави нищо за правителство. Президента пробута БКП да им се придаде важност и просто да си правят заедно предизборна кампания фрий, на гърба на народа и да бавят топката за да не станат изборите 2 в 1. Боли ги фара, че с това държавата ще трябва да се бръкне с още 100 млн. лв.

42

Анонимен

преди 2 години

мутра галева все още не знае , че е аут от следващия парламент!

41

Анонимен

преди 2 години

Миналато лято когато стана спирането на Белия бус на майките от системата ни убива до Ректората сутринта някъде след 3 ч. Мая звъня на Радев да му докладва. Иво Божков беше на метър от нея и излъжи на живо как Мая звъни и казва: ''Алоо, господин президент".С периферното си зрение мерна Иво Божков и се отдалечи, за да не я запишат. Сега Мая ако и хитра няма да подкрепи Радев за втори мандат щото той избра БСП с пълното съзнаване,че БСП дори и да се напънат най-много мишка да родят ,а не кабинет

40

izh

преди 2 години

Пазарлъка почна. Мечката в гората тия се скъсаха да делят кожата. Един път, срещу известни финанси , гушнахме нещо. Да ама ни се услади. Що не попитахте тия дето последния месец пазаруват с 20% надценка, какво им е мнението по въпроса? Бат'Бойко е виновен, нали !

39

тя

преди 2 години

Най -голямото нещастие на българите са тия намиращи се в Нар събрание ,огромни заплати и привилегии без да работят ,само от време на време по малко , ех какъв живот си вика ,дано ,дано Господ да ги накаже !

38

Григор

преди 2 години

Некадърници,които си разиграват коня както си искат на нашите гръб.Само лъжи и обвинения това правят срещу 10 000 всеки месец от нашия джоб и милиони за избори.*** им избиратели напълниха Народното събрание с мошеници

37

тя

преди 2 години

Майче , ще гласувам за тебе , ти се оказа "желязната лейди "!

36

Анонимен

преди 2 години

Все едно, че гледам повторение. Пак съвпадат всички идеи, приоритети и пак нищо. Ще стискат мандата да дадат време. На кого? Защо?