28

Анонимен

преди 2 години

Какво точно означава 90%съгласие на родителите за тестване на децата в училище?И тези проценти ли ще бъдат изфабрикувани?Ето начин по който лесно ще се мине само на онлайн кухо обучение

27

Анонимен

преди 2 години

На това ли му викат нормализиране? То по-добре онлайн, отколкото 2 пъти седмично тестове!

26

Анонимен

преди 2 години

Тука в тая тема, явно много живущи в Англия българи слагат минуси. Те се връщат в БГ за 2 седмици, да си пекат дупетата на плажа. А иначе са станали по - големи англичани от самите англичани. За тях Вликобритания е станала и майка, и баща.

25

Анонимен

преди 2 години

10 минуса!;! Толкова ли сте тьпи бе? Само се хабя за вас идеотите.

24

Анонимен

преди 2 години

Ще го прочетете тия дни в доклада на Байдън.

23

Анонимен

преди 2 години

Здравният министър Саджид Джавид...кореняк англичанин...

22

Анонимен

преди 2 години

Здравният министър Саджид Джавид каза, че учениците могат да "очакват по-нормална година". Саджид Джавид - арабин, индиец или пакистанец някакъв. Боже, сигурно Ричард Лъвското Сърце се върти в гроба. Гледайте какво се случва в тази извратена държава, или Франция например, за да разберете какво ще се случи след няколко месеца и в България - бедна, нещастна държава, дълбока провинция на ЕС. Хубавото е, че ние показахме неподозиран дух и обединение пред тая сатанинска опасност.

21

Наполеон

преди 2 години

а ла гер ком а ла гер

20

Анонимен

преди 2 години

От 80те години се правят опити за БОВ на базата на коронавируси. В тубата има едно интервю с един *** маршал, който ощепрез февруари 2020 обясни за какво става въпрос и защо Русия първа имаше ваксина под ръка. Просто те са знаели и са били подготвени да защитят работоспособното население. Старите и децата са колатерални жертви.

19

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката защо носи маска след като трябва да му бъркат в носът или ъзът за да вземат проба нали е много заразен?

18

Анонимен

преди 2 години

До АмиDAITE DA IZBIEM DECATA A EDIOTINO

17

Микроталибан

преди 2 години

Ми, намериха им цаката на коронавирусите след 40 години опити и генмодификации.

16

Анонимен

преди 2 години

То че няма да се нормализират нещата скоро е ясно на всички. Вие си имате подготвени вирусчета в лабораториите и за 100 вълни напред.

15

Ами

преди 2 години

Правилно решение , децата са като плъховете неосъзнато разнасят заразата. У нас това няма как да се случи , поради диващината и простащина на болшенството . Няма да си пусна детото на училище , защото няма години за ваксинация и вчера подадох заявка за дистанционно обучение. Миналата година се справи отлично с този тип обучение.

14

Съгласен

преди 2 години

Добре че сме шилетa.

13

Сата НАТО

преди 2 години

смятай да живееш в 'развита' страна. добре сме че 'изоставаме ---///---- И няма нужда от редовно правителство, което ще има 4 години законен срок да ни мародерства. По-добре избори през два месеца и слободия. Е, който си е избрал гербав кмет, като в Търговище, ще носи маски...

12

Анонимен

преди 2 години

Само е жалко че не се наложиха китайските изотзадни тестове. Щеше да е пълен кеф за ковид-сектантите.

11

Анонимен

преди 2 години

Българите пак оцеляхме заради твърдоглавието си. Другите нации нямат този късмет.

10

Кал-Ел

преди 2 години

Здравният министър Саджид Джавид ...КО?НЕ!. Опитайте се да тествате моите деца без позволение (което няма да получите никога), че ми ръждяса мачетето от стоене.

9

Сата НАТО

преди 2 години

Целта е да се направи от цяло едно поколение роби и ско тове, които нямат чувство за притежание дори върху собственото си тяло. Пак ще повторя - ако този ковид беше толкова летлив, че да се налага да носим маски, щеше да го има в изобилие по устните и ноздрите и нямаше да се налага бъркане до мозъка. Бъркането в тялото ВИ принудително, е вид изнасилване и унижение. И те ви свикват с това.