331

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, лицемер си, ама и тебе те разбирам. Нали трябва някой да демагогства за да си изкарва заплатата и да си стои на поста. Виж, моного хора не са пратив ваксините(по принцип), но с тизи виша загриженост и на вашите шефове от СЗО, налагана със извиване на ръце има нещо гнило. Не разбрахте ли че това има обратен ефект. Сигурен съм че знаеш за много случай на починали от виксина, не от Ковид, но си траеш.

330

Анонимен

преди 2 години

Ок, учителите отказват да се ваксинират. А тестове на всеки три дни ще правят ли?? Както е по училищата в другите държави.

329

Мандрагора

преди 2 години

За ваксините много се говори,а за клизмите -нищо.

328

Сс

преди 2 години

Само у бугаристан още си мислят, че всичко е измислица, ама кат им припари под г8зо и уревават света

327

Ss

преди 2 години

С тия два патока кво да правя ся

326

знаете ли?

преди 2 години

До !:Влизат да следват неграмотни! Приемат ги във ВУЗ всякакви, с мотив и без мотив за обучение. На пръсти се броят мотивираните. Бият като мухи в кисело мляко и не можеш да не ги забележиш. но другите? Майко,излизат същите неграмотници. И така, колелото се върти. Масово пишат, така, както чуват. Това е младото поколение учители. Старата гвардия учители, това вече беше друго нещо. Но, уви, за всеки родител неговото си гардже е най-........ . Затова и подобен род писания.

325

Руди

преди 2 години

А, не бе! Не стига че, взимат мизерни заплати, а и да ги набоцкат с експерименталните ваксини.Това все пак са образовани хора.

324

Манете се от главата

преди 2 години

Абе що си не ваксинирате децата.Всеки човек решава индивидуално дали ще се ваксинира било то учител или клошар.Аман от тролчета.Идва му краят с ТРЕТАТАААААААААА.....

323

Анонимен

преди 2 години

Образователната ни система е тотално разрушена от управляващите. В момента, колкото и да е некадърно и неграмотно детето ви, то пак минава в горния клас, за да се взимат пари за него. Няма поправителни изпити или да повтаряш клас. Същото е и с арогантните, разглезени и нагли деца. Родителите им не са ги възпитали, но и учителя е безсилен, защото се почват - медии, социални мрежи и т.н. Не са виновни само учителите, а родителите.

322

Анонимен

преди 2 години

моето обкръжение от познати всички са ваксинирани.почти всички имат хрон.заболявания никой не е умрял.антиваксерите са за затвор

321

Анонимен

преди 2 години

и тези учат децата ни..

320

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Подкреа за всеки,който се противопоставя на това химизиране смъртно!

319

!:

преди 2 години

Да говорим ли и как учителите си трайкат за насилието в училищата, за да не се навреди репутацията на школото, че им е по-лесно да гледат в друга посока? Ако учител от 19 век срещне някой от настоящето, най-вероятно ще има смъртна присъда. Едно време попове и учители са вдигнали въстанията, сега огромна част от тях са синоним на зловещ упадък! Дори и *** е по-точно определение.

318

!:

преди 2 години

Пък няма да ви казвам, че едно средно интелигентно дете ако се напъне малко в училище и даскалите му изглеждат вече простовати. Нивото на учителите е мноооого ниско, особено след повишението на заплащането всеки *** се натиска за държавната заплата.

317

!:

преди 2 години

Що трябва аз да ви го обяснявам?! Ми учителите ги мързи и им харесва да взимат пари от вкъщи. Тия мантри, че повече работели когато е дистанционно ги оставете. Когато едно дете учи дистанционно, то родителят има доста отговорности - групи, домашни, читава техника да има детето! *** учители или да си плащат тестовете като в Гърция, или да се ваксинират. Ако искат, може и да напускат. Явво са само за парите там. Ква е тая държава, където учителите са най-големите пещерняци, а не просветители?

316

А шпи0нЕте от

преди 2 години

пасольството ваксинирани ли са, че са ми на мисъл......да не дадат фира?

315

това показва че

преди 2 години

учителите имат ниско IQ........много ниско.

314

Киро Леша

преди 2 години

Отебax си на учителки на младини. Една след друга ги ваксинирах с кожената инжекция. Едната беше с алергии и зе че и се наду корема.

313

Анонимен

преди 2 години

"Това е начинът да учим присъствено. Това обучение е полезно за децата и ние сме длъжни като отговорни хора да се ваксинираме" това е манипулация и лъжа. една от последните бариери е вашето съгласие за 'НоВоТо НоРмАлнО'

312

ШибиРиби

преди 2 години

Да се уволнят дисциплинарно незабавно