5

::))))

преди 2 години

Плачеща върба ще се превърне постепенно в елха и обратно. И по-малко жертви ако е възможно!

4

влайчо

преди 2 години

Този път есента няма да донесе успокоение, а само покаяние!

3

Анонимен

преди 2 години

На после прогноза която се сбъдна. Днес в София се родихме наново. Заваля и изми улици и булеварди. Сеяндурката от Самоков поне веднъж в жегите да беше се сетила да измие улиците и да разхлади града. Идват ми едни нецензурни думи които не са за пред хора а за пред такива като сеяндурката от Самоковско.

2

Анонимен

преди 2 години

При тия *** жеги това не е разваляне, а оправяне. До +27-28 се диша и за море става. Свеж въздух след летен дъжд и измити улици. Де да беше поне по веднъж на седмица през лятото. Нямаше и толкова изгорели гори и къщи да има.

1

Н1

преди 2 години

Не знам как е при вас, но аз имам чувството, че когато времето се развали, нещата като цяло ще почнат да се оправят. Хората стават по-разговорчиви, сбират се кафе, чашка и вършат нещо полезно. Дъждът *** по стъклото, а вътре е уютно. Сега си потен, пухтиш, избягваш околните, мисълта ти е някъде, дето преди дни си се върнал. Обичаме да си говорим кои са по-добри месеци, топлите или по-хладните и винаги сме единни, че най-хубаво е да си млад и здрав. Няма по хубаво от...някой го беше казал.