22

Анонимен

преди 2 години

Всъщност онлайн обучението има и добра страна - тъкмо да се поотсеят малко на кой му се учи и кой чистач и мияч ще става. Иначе си проличава чак след университета, а това си е загуба на време и ресурси.

21

Светозар

преди 2 години

Ако училищата работят, особено класовете над 4 клас, всички противоепидемични мерки стават безмислени. Каква е ползата да се затварят молове, барове, фитнеси и т.н., след като училищата ще бачкат на макс ? Все едно да наливаш вода в каца без дъно.

20

Анонимен

преди 2 години

Мисля ,че негодуванието на родителите не трябва да бъде насочено към учителите , а към тези , които са решили обучението да бъде онлайн.

19

Анонимен

преди 2 години

До пълен абсурд Стига сте плюли учителите . Те са последните , чието мнение се взима под внимание . Знам със СИГУРНОСТ , че учителите искат ПРИСЪСТВЕНО обучение !

18

Пълен абсурд

преди 2 години

Мястото на учениците е в училище, но на учителите това не им допада. По-добре е от вкъщи с редуцирано време на часовете и без ангажименти, защото само те се страхуват.

17

Анонимен

преди 2 години

На запада не им трябват професори, а берачи на ягоди и чистачи. Нивото ни пада и скоро ще е близо до това на Мароко, прости като ***.

16

Плевен

преди 2 години

Синковеца от това онлайн обучение нищо не можа и да научи! Пишат се едни ялови оценки, добри, а той нито чете, нито пише. По цял ден е пред компютъра и гледа хард поррно. В професионалната гимназия даскалите преподават по 3-4 предмета, а те са с диплома по икономика или по философия. Даскалката по чужд език едвам говори на разбираем български език. Всичко това става в един голям град, а какво ли се случва в провинцията?

15

пери

преди 2 години

Докато парите следват ученика и всеки минава в по-горен клас независимо дали може да чете, пише и смята, няма кой знае какво значение дали децата ще учат на живо или онлайн, но онлайн обучението ще убие тотално всякакъв шанс за грамотност.

14

...

преди 2 години

Абе обучение!? Онлине!? Нали гледам дъщерята! 7-ми клас беше! Онлине! Абе какво обучение бре! Включва телефона и толкоз! Обучение!? Ай сиктир!

13

до 11

преди 2 години

ще видим и от твойте кво ще излезе

12

Анонимен

преди 2 години

Като цяло образованието е проблема.Онлайн обучението им дойде дюшеш,да се спасят от позора.В нашето училище,а и в тези от т нар свободен свят ,вече не се УЧИ.

11

Мечо Кух

преди 2 години

до даряващите минусиВсеки който предпочита да осакати децата си образователно, щото върлувала някаква нова хрема ще им е длъжник цял живот, ако и да не го осъзнава понастоящем

10

пери

преди 2 години

Да не говорим за обездвижването и проблемите със зрението, стойката на тялото, липсата на жив контакт и социално общуване.

9

пери

преди 2 години

До Анонимен 7 - Там е работата, че на никого не му се учи. Даже и тези, на които малко повече им се учи, в тая среда имат много повече източници на разсейване, а това пак води до липса на концентрация и внимание. Айде да разбираме малко повече, като го работим това от 25 години и можем да направим сравнение от първа ръка.

8

При

преди 2 години

онлайн обучения рязко пада имунитета на децата. Има не един и два примера на заболели за това.

7

Анонимен

преди 2 години

ГЛУПОСТИ, който му се учи ще учи и онлайн. Въспинание трябва.

6

пери

преди 2 години

До Анонимен 1 - Онлайн обучението е абсолютно неефективно, но ти вероятно нито имаш деца, нито работиш в системата на образованието, щото отстрани няма как да видиш каква тотал щета е това за децата, особено за тези до 10 клас. Липсата на концентрация и внимание е пагубна за натрупването на каквито и да било знания, а да ти пее госпожата от компа, а ти в това време да си играеш компютърната игра, няма как да стане.

5

Анонимен

преди 2 години

Кво го мислят пак бе, нали миналата година зорлем заразиха учениците, че и ги пуснаха пролетта пак, та и малкото незаразени да изкарат вируса! Е, изкараха го и сега имат имунитет! Туй то. Вече няма да са развъдници на зараза.

4

Твърдо са решили да

преди 2 години

С нетърпение чакам.Тогаз неминуемо ще се насадят на дедовия.Българина е крайно докачлив га иде реч за чедото му

3

Анонимен

преди 2 години

Твърдо са решили да посегнат и на децата.