10

До Шофьор

преди 2 години

Ало...., шѝофере, то не останаха шопи.... Софийско се напълни с провинциални навлеци....

9

младен

преди 2 години

"Причините за второто ПТП са разсейване на водачите и неспазена дистанция."По скоро причината е една. И тя е тотално изпростяване и олигофрения. И то несамо за тези катастрофи ами за всичките последните 5г.

8

Шофьор

преди 2 години

Шопската простотия е безгранична ! Нищо, по магистрала "Тракия" ще дойдат мигрантите,които ще населят плътно софийската к.о.ч.и.н.а !

7

да бе

преди 2 години

До Анонименне са виновни пътищата, а наглото, бързо, безрасъдно и малоумно шофиране на комплексирания българин!

6

Анонимен

преди 2 години

Е баси магистралите, всеки ден тапи и километрични опашки... Това ли е гордостта на ГЕРБ, това подобие на първокласни пътища ли....

5

Анонимен

преди 2 години

Пушили са от разрешените в повечето бели държави весели цигарки преди седмица, няма друго обяснине или някой от тези е бил без фарове.

4

ГЕРБ

преди 2 години

Уж нямат пари ама се юркаъ към морето ХАК ИМ Е

3

Бай Ганьо Балкански

преди 2 години

А ?!?! Как така - КАТАСТРОФИ????? Нали карат с ... ФАРОВЕ ?!?! ФАРОВЕТЕ са най - важното нещо !!! .......... Ако карат с ФАРОВЕ - Няма проблеми !!!!!! ........

2

Анонимен

преди 2 години

За причиняване на ПТП на магистрала наказанието трябва да е тройно.

1

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Там си е прав участък. Не е като София Пазарджик дето магистрала се вие като змия.Или някой е недогледал или друг е решил да провери колко вдига бЕ еМ вЕ-то. Собствениците с на БМВ да не се сърдят- и брат ми кара едно такова.Важното е,че няма загинали - ламарини се купуват, а кости не.Да са живи и здрави и нека им е обеца на ухото. Бил е малкия дявол.