8

Анонимен

преди 2 години

Нима очаквате от клу;0зетни плъхове и назначения по роднинска линия с 96% Телкове и Уродливоосакатена администрация от търтеи в Агенцията по вписванията да защитава вашите лични данни?Та те ги продават под път и над път за жълти стотинки.Само клошарите долу под кофата им няма вашите данни.Такава некадърна гмеж като БГ администрацията няма и в Албания

7

Off

преди 2 години

Сега по GDPR една тлъста глоба, процент от оборота, както е предвидено за всички частни фирми (например Амазон го глобиха наскоро). Ако не ги глобят е дискриминация.

6

Мдааа

преди 2 години

Още като си напишете името в нета и ако сте подавали някакви документи в Агенцията по вписванията , веднага ви изскачат личните данни - трите имена, ЕГН, адрес и какво ли още не. Чудя се дали като частно лице мога да ги съдя и ако ги осъдя дали ще калкулирам повече негативи, от колкото позитиви? За жалост и Гугъл не помага, защото при сигнал за нарушение, изнесени лични данни праща съответно съобщение, че няма пълен адрес на нарушителя.

5

Асан

преди 2 години

Кви лични данни ше ми краднат ЕГН-то ли ... Тиквата крадна милиарди пачки :)))

4

Анонимен

преди 2 години

А и няма как да са защитени добре, след като там работят "програмисти" със смешни заплати от рода на 4-5000лв., което е заплата за човек с 2-3 години опит в нормална компания. Да се наемат добри специалисти, ама те не работят за подобни смешни пари.

3

Анонимен

преди 2 години

Повече от ясно е, че не ги защитава добре, след като с 1 клик мога да разбера какво притежава всеки втори непознат на улицата откъм недвижими имоти, стига да му знам името или ЕГН-то (а ЕГН-тата на цяла България изтекоха ясно откъде).

2

Анонимен

преди 2 години

Значи агенцията по вписванията не защитава данните добре, това е ясно и на малкото дете. Но това не пречи да бъдат събирани тлъсти такси за услуги при всеки досег с администрацията. аксите са така ориентирани, че поотделно не са много високи, но като се сумират - получавате една хубава сума. Когато обаче личните данни изтекат - ситуацията е като с теча в НАП, битият - бит, е ният - е ан

1

Койчо

преди 2 години

Скоро ще има премии за добре свършена работа нищо че всичко е булшит