83

PLъх

преди 2 години

"заяви, че много от тях са избягали от Афганистан"Искам да попитам PLъх-войниците бяха ли във Афганистан? Сега афганците отиват към плъхове

82

АНгле

преди 2 години

По добре колония на Сащ отколкото на немските глпаци

81

Анонимен

преди 2 години

До 89 Като не можеш да бачкаш с ум, ще бачкаш като р0б. Никой не ти е виновен

80

Анонимен

преди 2 години

До 94 именно с брекзит англите станаха колония на САЩ. Нищо не разбираш ти,детенце недорасло

79

Пижо

преди 2 години

Боже, какви глупости! Съчинени, най-вероятно, от полските *****ти. Някой иска да ме убеди, че има мигранти, които искат да живеят в Беларус??? До такава степен искат да са там, че се налага Беларус да стреля по тях, за да минат границата и да влизнат в ЕС!?!?!? Защото тия афганистанци по никакъв начин не желаели да идат с ЕС.... Боже колко кре**ени на тази земя, Боже!Очевидно Полша НЕ желае мигранти! Еле пък от Афганистан! Готови са и да стрелят по тях - поляците, не Лукашенко

78

Анонимен

преди 2 години

Това не са имигранти, а нашественици, които искат да превземат Европа отвътре. Този процес не е спирал през последните 60 години, но до сега не е бил толкова масов.

77

ДО 100

преди 2 години

До АнонименНЕ СИ ГРАЖДАНИН НА ЕС А РОБ НА ЕС--ТОВА СА ДВЕ ПОНЯТИЯ-ГРАЖДАНИТЕ НА ЕС СИ ПИЯТ ПИЕНЕТО СЛЕД 16 ЧАСА

76

ОПА

преди 2 години

ПОЛЯЦИТЕ ДА ОТВАРЯТ ГРАНИЦИТЕ И ПРИБЕРАТ ТЕЗИ ЦЕННИ СПЕЦИАЛИСТИ----ТЕ СА ВЕРНИ СЪЮЗНИЦИ НА САЩ И ТЕЗИ СА РАБОТИЛИ ЗА ИМПЕРИЯТА

75

Бай Иван

преди 2 години

Поне тези имигранти са бели образовани и със светско мислене. Не са като нашите инженери от мирната религия, които идват с редица културни особености и екзотични привички.

74

Крети

преди 2 години

Защо полянините не ги чкат с разтворени крака на Границата по европейски, защо полша се гаври с бедните Мигранти? Не е човешко!

73

Даню

преди 2 години

И от къде минаха тия мигранти че стигнаха до беларус че не мога да се сетя

72

Анонимен

преди 2 години

Полицаи, държавни служители, IT специалисти... Пропуснахте да добавите инженери, лекари и т.н. А как са попаднали там тези специалисти? Не трябваше ли да ги приберат в САЩ?

71

Решение

преди 2 години

Поляците да ги пращат директно на немския клoзет, поляците и без това много "обичат" германците. В шенген са, няма граница, натъпкват ги в автобуси, внасят ги в Германия и ги разтоварват на някое безлюдно поле. Славяните не бива да се пpецакват помежду си, пращайте ги на толерантните нацисти.

70

Анонимен

преди 2 години

12000 долара за каналджии, после - нямали храна и вода...... Е кажете ми че това са бежанци

69

Анонимен

преди 2 години

"не са се хранили в продължение на 24 часа" .. ами да дойде таа в България, където пенсионерите мизерстват и често са пред избор - храна или лекарства.

68

Do 102

преди 2 години

Какви талибани те гонят!

67

Анонимен

преди 2 години

Ние сме във война и талибаните се опитват по мирен път да се инфилтрират в Европа. Защо не бягат към Китай или Корея, защо са тръгнали точно към Европа? Да ги товарят на кораби и обратно там, откъдето са изпълзели. За тях няма място в Европа.

66

Анонимен

преди 2 години

Европа най-много си я клатят Урсула и компания

65

Анонимен

преди 2 години

Не са яли от 24 часа и се опитвали да ядат храсти. Да бе да. Та колко са 24 часа без храна? Бачкам кат роб и се храня по веднъж на ден. Ей го, станал съм в 4:00 часа и отивам след малко на работа. Ще се прибера в 15:00 часа в нас. Ще хапна нещо и отивам на втората работа до към 22:00 часа. Прибирам се, къпя се и лягам, защото утре сутринта пак ще ставам в 4:00 часа...И не съм мигрант, водя се гражданин на ЕС и съм в собствената си страна....

64

Muncho

преди 2 години

Само 14% от населението на Афганистан е грамотно. Кви IT специалисти, кви 5 лева!