30

Анонимен

преди 2 години

Защо не ги е убил???

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 Ти колко деца имаш? И как си ги възпитал? Ограничени сме в мисленето. Дайте ни почивка я на нашето море, я в Гърция, някоя екскурзия в чужбина. Младите късно се женят, раждат, като стигнат 40. А реално до 40 годишна възраст една жена спокойно 4 деца да има и да ходи на работа малко. Проблемът е във нас, в нашия менталитет.

28

Анонимен

преди 2 години

Къде е динко - президент!

27

Анонимен

преди 2 години

И какво? След 50 години няма да ни има. Евреина Путин вкара милиони трудови мигранти в Русия от Туркменистан, Таджикистан, Узбекистан да работят във фабриките на еврейските му олигарси. Сибир е почти китайски. Европа е пълна с араби, африканци, китайци, индийци. В САЩ в същото положение. Австралия е като Европа и САЩ. Моля някой да ми каже какво остана за нас белите хора като хабитат, до кога ще си мълчим и до кога няма да правим нищо за нашето оцеляване?

26

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта и Рашката яко бездействат. Препълниха всички лагери за 3 месеца.Не трябва да ги хващаме в страната, а трябва да не се допускат в страната.Ние граници имаме ли въобще или са ги изчегъртали.

25

Светльо

преди 2 години

До Анонимен Защо ги спират ? Нека те светна . Защото е на далавера . За всеки мигрант регистриран в България Европа ПЛАЩА субсидия . Част от тези пари стигат до мигранта ... но, повечето се разпределят между министри и техните роднински фирми . Ето затова се и строят тайничко нови мигрантски центрове .Колкото повече - толкова повече . Далавера беше при ГЕРБ ... далавера е при сегашното временно правителство. Далавера ще е и при новото ... когато и да дойде .

24

КуКлус

преди 2 години

Белите жени на Европа да му мислят ! Идват арабските палки ! На меркел изнасилвачите пратени от САЩ ! Преди да се взривят мислели да се позабавляват ! Ех Тервеле Тервеле ....български Хане .....прости им ....те незнаят какво правят !

23

Анонимен

преди 2 години

Защо ги спират? Да ги пускат да минават границата. Да ходят на където са тръгнали. Ние пазим границите. Ловим ги, а после получаваме ритници от ЕС, от САЩ, а Русия ни клати държавата с юмруци. Писна ми от всички. Както се държат с нас, така и ние с тях.

22

Анонимен

преди 2 години

24: да върши и то голяма, примери много като започнеш от Великата Китайска и стигнеш до тази на Тръмп. Ти защо имаш входна врата у вас? Истави е отворена или е махни още по добре - какво пречеш на хората да дойдат у вас да си напазаруват ами и те са хора.

21

Доцента

преди 2 години

Това са всеки ден новини за заловени мигранти. Всеки божи ден! А още не е дошло цунамито с мигрантите. Бойко Рашков спиш ли добре? Завиват ли те?

20

SS

преди 2 години

А бе пандурина,защо спираш хората от стремежа им към социален живот в Западна Европа ? Ако тук стане война,ти няма ли да бягаш бе ? А тая ограда по границата върши ли изобщо някаква работа ?

19

<><>

преди 2 години

Идват ордите на Аллаха ! Европа сами ги води тук ! Като бягат от война да бягат в съседна страна ,а не през 10 държави до точно определена .....това не се нарича бягане от война , а отиване на война ! Толкова ли са прости тия от ЕС или и те са в играта която играе САЩ съвсем умишлено ? Как един Орбан вижда всичко както е , а никой друг от ЕС-лидери или не вижда или му е забранено от САЩ да вижда !? Нека отидат в Русия там няма война ...ще отидат ама друг път ! Путин бил негостоприемен нещо !

18

Анонимен

преди 2 години

Не държава,а разграден двор,това сме ние.Я вижте гърците каква ограда направиха,а ние се молим на Ердо да не ги пуска.Или да ги пуска?

17

Анонимен

преди 2 години

Оградата на Боко,която падна още през зимата.Сега да ходи да пази границата,а не да се снима с бабичките по селата.

16

Анонимен

преди 2 години

Е от къде са минали,нали имаме китайска стена на границата с Турция?

15

Анонимен

преди 2 години

Фактът, че минават границата показва провала на Бойко Рашков!

14

Анонимен

преди 2 години

Спипал а?Пип един,пип втори,трети.Пип тидибидип!Щип!

13

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Му-ха-ха, турските даровете край нямат!!! Малко ни е турското културно наследство от дьонмета, помаци и атсингани, че и още ни пращат. Нищо добро от анадолската кло оака от векове. С такъв съсед врагове не ти трябват.... На турчин вяра нямай, турчин вяра няма!!!

12

ХХХ

преди 2 години

28 екстремисти ......подхвърли им 28 калашника и стой та гледай ! Къде са жените и децата им ? Ами няма ги те жените и децата не могат да се бият както тях !

11

Анонимен

преди 2 години

8: така е навсякъде по света, трафикантите са едни от най-сериозните и дълги присъде, НО не и у Булг аристан. Тук 21г *** прекарва 12 и след седмица е на свобода. Проблема е в неработещото правосъдие, за което се говори от години и нищо. Нищо няма и да стане.