27

Анонимен

преди 2 години

Официалният износ на тероризъм започна....

26

12664

преди 2 години

К'ва снимка сложили.................. :(Я дайте и една истинска?

25

Ясно

преди 2 години

Може но до сащ,те са виновни за всичко там да си поемат и бежанците.Света се умори да плаща заради сащ.

24

Анонимен

преди 2 години

САЩ нямат пехота. Никой нормален американец не желае да умира за демократични ценности на папуаси. Тяхната сила са парите, с които купуват пехота. Но са пред колапс, защото няма война, когато да движи икономиката им. Не спят нощем, понеже нефтът е на изчерпване, а нямат и много уран 235 . Колкото имат, го ползват за самолетоносачи, с които могат да изплашат панама, но не и Китай и Индия. Лузърите обаче са най-опасни в края си.

23

Анонимен

преди 2 години

26, чети повечe история. Европейците бяха в Афганистан под натиск от САЩ. От ВСВ насам САЩ командори Европа и резултатите са видими.

22

Анонимен

преди 2 години

23 Да философства дали чашата е наполовина пълна или празна не ти се отдава! Ако имаше и капка истина в глупостите ти тогава кажи ни ЗАЩО германци, французи и британци не останаха в Афган след като " само" американците бяха решили да се изтеглят от там? Давай с лакомите русофилче нещастно! И още един въпрос колко години твойте рашки устискаха в Афган и как ги ритаха дядовците на талибаните ДОКАТО БЕГАХА КЪМ СССР- ЕТО? Аз ще ти кажа от 1979до 1988-9 година айде брой ти! И какво и е на Ю. Корея?

21

всичко е от ЗАЩ

преди 2 години

Забележете,самолетите ще ги стоварват в Европа.Да си ги взимат в САЩ!Разсипаха Ирак,Либия,Авганистан,а населението им го оращат в Европа.

20

Анонимен

преди 2 години

А да, и да благодарите на "бягащите французи" за това, че ви освободиха, иначе до днес щяхте да лъскатe жезъла на британците.

19

Анонимен

преди 2 години

21, американските смешници, които между друтото създадоха lgbt и гей прайдовете и ги наложиха на Европа, са изгубили всички войни от ВСВ насам. Не успяха да обединят Корея и бягаха през глава от китайците, после бягаха с напълнени гaщи от сайгон от банда виетнамски сeляни, от 20 години водят война с талибаните, а накрая пак го обърнаха в истерично бягство и им оставиха оръжие за милиарди. Не ставате за войници американчетата, смешнa cбирщинa, измислена нацийка, бивша колонийка от кaторжници :))

18

до 19

преди 2 години

То и нашите съветофили само зяят по Щатите, но никой от тях няма да припари в Русия да живее. Това им е най-гнусното.

17

Анонимен

преди 2 години

До 7 Я обясни как САЩ " предадоха" Афганистан? Като се биха там 20 години ли? За да могат всякакви евро LGBT *** да сеят отровата си и там ли? Щом искат LGBT да отидат германския " бундесфер", " кралските британци", и ония вечно бягащите от противника си франко- араби те да се бият още 20 години! Ама шубето е голям страх, защо тогава да не са просто по гейски нагли, като тебе?

16

До 19

преди 2 години

И какво общо има Русия? Или си тролиш едно и също под всяка статия? Как все ви избират с една клетка в мозъка.,,,

15

Анонимен

преди 2 години

Щерката на афганския президент я пратили да живее на Запад, защо не я прати в Русия. Риторичен въпрос.

14

ужас

преди 2 години

Защо ще евакуират?Това не са хора,които подлежат на интеграция, а никой не е длъжен да ги издържа и да им угажда на тези лежанци и готованци. Да им строи джамии, да търпи терористичните актове, а те да се развъждат като плъхове.10 милиона - ако искаха, досега да бяха си освободили държавата и да бяха наложили какъвто режим им харесва.

13

Хюго Бос

преди 2 години

Надявам се студентите да си овладеят раята- не им искаме съидлямидтиъе сред нас, хората. Ако сфганите си мислят, че ще ходим да им воюваме за задниците, а те ще цъкат хашиш и дремят на помощи в ЕСто, много грешат.

12

до 11

преди 2 години

10 мил., това къде 250 000 армия, ми да се бият с талибаните за да си останат в родината, и това ще се случи ако се прекрати тази грозна практика да се набудват на другите хора

11

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха, ха ЕС кенеF.

10

Атаман Сирко

преди 2 години

Няколко крематориума и прилежащите към тях газови камери за дрекна телепортация към алахата!

9

Атаман Сирко

преди 2 години

Няколко кремсториума и прилежащите към тях газови камери за дрекна телепортация към алахата!

8

Фон дер Лайнен

преди 2 години

Всички афганистанци са добре дошли в Берлин стига да носят маски докато гонят либерални немкини с цел обогатяване и мултикултуризъм.