56

Бай Иван

преди 2 години

Защо ваксинирание заразяват с ковит. Защо персонала трябва да е ваксинираниран. Логиката каква е. Тук не ми е ясно искам логично и ясно обяснение без овъртания за 3та или 5та игла и всичко ще е ок. Когато забраняваш нещо трябва да си 100 процента сигурен в това. Тези догадки с че ваксинираните са ок. Не ги видяхме в Израел след 2ра игла напълни ха болниците сега се напъвате за трета до кога ще са тези експерименти.

55

пияница мистик

преди 2 години

Всичко живо що е cелянин ако ходи на море ходи с пакет Ол Инклузив. И ходи, за да се снима по джисиема и да качва сники у Фесу, колко е велик и как добре си прекарва :))) Тарикатите си пият коктейли по мокрите барове из тихите местенца, не по Слънчака и Златните и си ходят по ресторантчета на местните, с най-прясната и хубава морска храна. Ама аз отдавна не ходя по черноморието и може вече да не съм прав в наблюденията си

54

Мамето

преди 2 години

Ауууу ако затворят ресторантите, къде ще водя детенце след градина, това да ми стои у нас и да ме пита въпроси до един през ноща не се търпи. Ужас ти казвам.

53

Та

преди 2 години

Верно са прости хора, щом още вярват че каквото то е писано това ще стане. Ти ходи се хвърли от осми етаж па то ако ти е писано да те бутне кола то още щом плоьоснеш на плочките и ще те прегази.

52

Анонимен

преди 2 години

Просто ще работи по-малко персонал а то клиентите ще са същия брой.

51

До 51

преди 2 години

За психиатър си, хахо! Да не си падал, като малък на главата си? Или те е бола кравата, ритал кон и т.н....

50

До 52

преди 2 години

А ти как разбра, че всички небоцнати ще прекарат вируса "леко" или Нещото ще ги под мине? Вече познавам човек, който почина от Ковид с две ваксини преди това/Бог да го прости, добър човек беше/!

49

Анонимен

преди 2 години

истината е друга. Всички неваксенирани ще се заразят. От тях около 15 % ще се разболеят и ще постъпят в болници. От постъпилите в болници около 10 % ще измрат. Около 10% от всики заразени, след като препболедуват ще получат постковидно заболявание и няма да са работоспособни дълги години.

48

Sunny

преди 2 години

Въпрос на време е неваксинираните да изчезнат. Или ще се ваксинират или ще пукнат. От този закон не може да се избяга.

47

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

46

До Sunny

преди 2 години

А вие как се определихте като интелигентни мислещи.Приемащи BTV NoVaTv за абсолютна истина.И какво като си учил/а много това не е гаранция че знаеш и можеш.Има много учили.Абсолютно безполезни,мрънкащи, капризни, само акъл даващи без грам акъл ама учили с 3 вишшета.

45

Ххх

преди 2 години

Не бързайте просто трябва време да почнете да умирате.Сама почакаите.Верно ли си мислите че някои ви спасява ???30 години никои не ви спаси,накараха ви да ходите до аптека 3 пъти повече от колко на магазин.И чакате да ви спаси някои.И въпроса е за какво да ви спасяват като не им трябваме??Израел ви е за пример,

44

Анонимен

преди 2 години

Като го чух какви ги бращолевеше вчера Кацаров и си представих заведенията след 1 месец: ваксинирани бабички седят в барове и ваксинирани бабички и старци им поднасят кафе. А в дискотеката кънти музика от соц времето, докато няколко стареца правят опити да ходят баз патерици. След надпяване с мастика почва меле, в което се трошат бастуни и патерици. А на няколко баби им изхвърча чейнето, защото не ползват Корега. Ех Ковид!

43

васко

преди 2 години

Аз взимам 4500лв заплата, а съпругата ми около 3000лв (не я питам). Не ни е скъпо и се храним само навън. Но сме учили много.

42

Анонимен

преди 2 години

Ресторантите са много скъпи. Сори, но е тотално неоправдано скъпо. Една шепа супа е 5 лв! Безумие. Всички обедняхме, не само собствениците на ресторанти. Не е зле да си го напомнят като решат пак да умножат цените по 2!

41

Do Sunny

преди 2 години

Те ваксинирани и слабоумни са една категория, как да ги разделят?? Като ти чета коментара и ти си на 100% от тях даже си преизпълнила плана по слабоумие.

40

до До до до Абе

преди 2 години

А ти как го сметна какъв е и че е различен?

39

Искра

преди 2 години

препарата на Jahnsen Jonson&Jonson избрах, защото е еднодозов и веднага получавате сертификат. Не се чака един месец за втора доза, че чак тогава да се водите имунизирани.

38

До до до Абе

преди 2 години

Т.е. смяташ шанса за еднакъв ? Честно кажи, по рождение ли си заухав или сектата те проми ?

37

до до Абе

преди 2 години

И 10 пъти да се огледаш пак може да те сгазят - примери хиляди!