16

Анонимен

преди 2 години

Сенилният памперс е най-големия позор за САЩ !

15

13х13 !

преди 2 години

169=13х13 ... Ужас! 13 на квадрат! Щатска му работа ...

14

Gogo

преди 2 години

Там май няма вирОс кат чувам как се тъпчат по базите

13

Хюго Бос

преди 2 години

Не се ли изнесоха вече? Огкога са тръгнали да се евакуират? Колко демократизатора са били там, че още се влачат по самолетите?

12

Нане

преди 2 години

Сайгон 2 за кравария... Там така с хеликоптери са ги евакуирали...Язък защо толкоз пари хвърлиха натуто в тая залудна война... Сега и ние ше опереме пешкира заради наще ***...

11

Анонимен

преди 2 години

Колаборационистът президент на Франция маршал Петен е осъден на смърт чрез обесване. Шарл Де Гол заменя присъдата с доживотен затвор. Президентът на Франция през германската окупация 1940-1944 година умира в затвора.

10

Анонимен

преди 2 години

20 години окупация от войските на САЩ, съпротива на народното талибанско опълчение срещу окупатора, колаборационизъм на местната власт с окупатора. Талибанският Шарл Де Гол влезе в кабулския Париж и състави привременно правителство и каза: Кабул се освободи сам............

9

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа, нейните колонии от Източна Европа и САЩ и талибаните имат едини и същи проблеми и противоречия - културни противоречия, модни противоречия, религиозни противоречия.......................Бием се заради култура, религия и мода.................заради нищо важно............Ислямските страни да си живеят в тяхната култура, мода и религия.....................Неислямските страни да си живеят в тяхната религия, мода и култура................

8

Анонимен

преди 2 години

Спорът в Афганистан е за мода и облекло.........................Лудд ли е Света, Запада и Източна Европа, за да воюва за мода и стил?

7

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт и международен съд за Талибан Байдън !

6

Анонимен

преди 2 години

Афганистанската война се е водела за Забулената Елена. .........................Това е смешно. Каква война за Забулената Елена? Всички ислями жени и мъже да си живеят по техните закони...................Европа не може да воюва за "Забулената Елена".

5

Анонимен

преди 2 години

Бежанци са жени и деца. В Европа 97% от мигрантите са мъже. Либерални ценности. Как са дошли и са изминали хиляди километри? Как имат пари? Кой ги храни и пои? Бог да пази Европа от афганcки диваци.

4

Анонимен

преди 2 години

Тънкия момент е , че на талибаните, на руските и беларуските атеисти и ислямисти не им се живее. Радостта им е в хаоса и безредието. За САЩ остава отговорността и спасението на обикновенните хора без оръжие.

3

Анонимен

преди 2 години

а нас в бг какво на засяга тази новина?

2

наблюдател от ООН

преди 2 години

започна подбор на оффффците....

1

Анонимен

преди 2 години

Байдъне, ти си срам за Америка, Байдъне. Колко американски войници умряха и за какво? 20г. по-късно всичко е както преди. Срамота е, че оръжия за десетки милиарди долари сега са в ръцете на банда кoзари. Срамота е хаотичното бягство на САЩ от отговорност. Но за бой са най-вече самите афганистанци, защо бягате, а не се биете за жените, за децата, за сестрите си. Хванали се за колесника на самолета и ревът. Млади и прави мъже. Нямам думи.