43

г-н. Винету

преди 1 година

Целта е да им вземат всичките парици че разбраха, че българина има събрани малко пари по банките

42

бедния българин

преди 2 години

селата са обезлюдени, само тези около градовете на радиус от 7, 8 км има хора. Малките градове няма производство само служители на държавна хранилка.. малкото останали предприятия работят хора на по 50 + години. средните градове се държат, но и от там се махат хора производството замира и там. Младите бягат в големите градове а от там в чужбина

41

Анонимен

преди 2 години

Ако някой има заделени пари, то той ги е заделил от залъка си, за да може да оцелее при следващите престъпни управленци, които ще го оставят без работа ! От 30 години е така !

40

Ало 45 тия локум

преди 2 години

Инфлацията за 30 години е над 300 процента.С колко процента расте заплатата годишно ?

39

Ало 46 стия локум

преди 2 години

Инфлацията за 30 години е над 300 процента.С колко процента расте заплатата годишно ?

38

Анонимен

преди 2 години

Много хора са на ръба на оцеляването. Доста хора са с ниски пенсии под прага на бедност и с ниски заплати, а някои изплащат кредити и едва оцеляват та откъде да имат пари в банки. хахаха

37

Bp

преди 2 години

Това не е новина, а ежедневие.

36

Ау

преди 2 години

До Веско: ти явно си някакво момче. За 30 години заплатите са вдигани многократно, също така и пенсиите. МРЗ вече е 650лв. Друг е въпросът, че все изниква нещо дето се вдига едновременн ток, вода, парно и изяжда въпросното повишение. И си направи сметка, колко блокове се строят, ако хората нямаха пари да купуват къщи и апартаменти, тогава а говорим, че доходите не се вдигат, а само разходите!!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Професоре вие нямате ли бели пари за черни дни? И сега като има натрупани пари у хората мислите как да им ги вземете?Професоре българинът е като пчелата , може да умре, но запаса остава - природен закон.

34

Анонимен

преди 2 години

Оставка на правителството на фигуранта.

33

Анонимен

преди 2 години

Олиото тук беше 3.50лв в Румъния 1.80 лв Румънците вземат точно два пъти по-високи заплати .Не искам да споменавам колко народ ходи да пазарува в Турция .Измамници и далавераджии са 30 години на върха на държавата .

32

Анонимен

преди 2 години

Значи хората да нямат пари така ли ? Обръщам в евро и ще си ги харча в съседните държави ....Хората имали пари , ама имат деца за гледане , здравеопазването е на практика платено , паркирането е платено , дори сянката е платена , затова на хората им трябват пари . Направете безплатно образование , здравеопазване и тн ....Как не ви увряха главите , че напредък и просперитет се постига с богат народ .Само се чудите как да крадете

31

Веско

преди 2 години

Явно трудно вдяват някои, таповтарям. Правителството не вдига заплати от вече 30 години. А тъй наречената МРЗ е най-подлия инструмент за пълнене на бюджета. Никой не може да гарантира че ще е получаваш, обаче всякакви плащания на база МРЗ се вдигат и си ги плащаш!

30

Анонимен

преди 2 години

Няма значение, че се вдигат цените. Важното е дипломата на Гешев да намерим, нищо че е публикувана в интернет.

29

Анонимен

преди 2 години

Хората били натрупали пари и дайте сега да им ги вземем и как, като им увеличим цените или фалираме една две банки. Както комунистите практикуват. Имало ръст в икономиката и как няма да има като надувате изкуствено цените и създавате инфлация. Да ама на хората им е добре така и си кротуват и не ходят да хвърлят яйца и домати и не носят ковчези както при лошия Борисов. Това тука не е народ а дол на плява.

28

Робството

преди 2 години

ХОРАТА са роби на парите щом така ще вдигат ЦЕНИ щото били натрупали пари хората без да харчат много. То ТОГАТА ЕДНА РЕВОЛЮЦИЯ трябва с БУХАЛКИТЕ ХОРАТА ДА ПОТРОШАТ ВСИЧКИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ.

27

Барутников

преди 2 години

Браво , при служебното правителсвто невиждан ръст, не защото има нови инвестииции и производтва, а защото обръчите на тиквата се принудиха да излязат на светло и даплащат данъци.

26

Аз

преди 2 години

Един арменец, както си вървял изпуснал 20 лева на земята. След него вървял евреин, настигнал арменеца и му ги дал. Кое не е вярно в тая история ?

25

Анонимен

преди 2 години

До ВескоВикам да не бързаш има време да схванеш нещата.

24

Веско

преди 2 години

Не мога да схвана логиката в коментарите!? Единия иска да продавали евтино прасковите. Другия министъра да му повишал заплатата. Демек новото правителство да изкупи продукцията по два лева за да вземат берачите по 2000, и да е продаде по левче и всички ще са доволни и щастливи.