42

Анонимен

преди 2 години

Тез ги пукнаха

41

Анонимен

преди 2 години

До ?Съмняваш ли се? Аз си спомням заглавия по вестниците- "Грипът се отлага за януари"

40

НЯМА ПОЛЗА

преди 2 години

АМА никаква полза и ПРОСТО ще ги слагат излишните количества ваксини, за да не ги изхвърлят на *** с изтичащ срок на годност.

39

Анонимен

преди 2 години

Значи имаме едни ваксини, които не работят. Слагаме две дози от тях. Оказва се, че те не работят. Чудим се. Решавам да поставим трета доза от ваксини, които не работят. Ще се окаже, че не работят. Ще се чудим пак и ще решим да поставим четвърта доза от ваксини, които не работят. Да видим тази ваксина няма ли да е осъзнае и да почне да работи? Това ми прилича на едни, които се опитали да гасят огън с бензин. Огънят се разгорял още повече и те си казали:" Май малко бензин сипахме!!""

38

до НОШТ

преди 2 години

Кажете го на тия 40 000 починали в повече у нас над обичайното за последните година и половина. Те къде са? На почивка в Мексико, платена от държавата??

37

До 36

преди 2 години

Едва ли ще убедите философите тук. Хората предпочитат да вярват на това, в което им е удобно да вярват, и не желаят да мислят върху факти, които ги правят не прави в разбиранията им. Други препочитат да не мислят изобщо и да игнорират съществуването на проблем. Не знам откъде се пръкна това в българите, но е масово.

36

Израел

преди 2 години

Има и науката и разузнаването да си направи правилните изводи. А вие долните анти ваксърите *** сте това - просто едни ***!

35

До 33

преди 2 години

Нито от ваксината, нито от преболедуватето има доживотен имунитет. Всички трябва да се ваксинират.

34

НОШТ

преди 2 години

До 33, Това не е ваксина! И смъртността по принцип от Ковид си беше по-малка в пъти в някои страни инпреди препаратитежда ги има, всичко е въпрос на стъкмистика, вътр. политика и продажноост. А тази нелепица дето я повтаряш, че от ваксината имало траен имунитет, а от боледуването не , е бисер на идЬотократското общество в което живеем

33

?

преди 2 години

Значи мен друго ме мъчи...може и прекалено много да се филмирам,но след появата на ковид грипа се изпари тотално!!!! Това кво значи,че и него са ни го пускали?!

32

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде в болниците и интензивните 95% са неваксинирани . Който успял, успял! Вече е късно! . правете си сметката !

31

Анонимен

преди 2 години

И преболедувалите имат нетраен имунитет и трябва да се ваксинират. Който иска да го повтори да не се ваксинира. И стига с този графен , няма графен вътре! Виж смъртността в Европа, ваксинираните държави имат много ниска смъртност. Ваксината помага. България пак е на чело по брой в интензивните и по умрели.

30

Анонимен

преди 2 години

До 22 : Не съм поп, но живея в нещо наречено Общество и хората си говорят. Представи си. Не се опитвай да се успокояваш, набол си се вече.

29

ToPhD

преди 2 години

Отдавна беше ясно, че ще има ваксини на всеки 6 месеца, като бонус към заплатата. Всеки да прави, каквото сметне за добре с живота си, но да не ме насилва и подтиква и мен постоянно към експериментално дупчене! Ще има СЕЧ, това също е ясно!

28

Анонимен

преди 2 години

За ромовете от Израел им трябват по пет ваксини ,гадове

27

По N броя

преди 2 години

ваксини за нещо, което така и не разбрахме какво е.Вирус и неговите мутации от едно семейство, което е отдавна известно на учените и на всеки, който си е прочел учебника по биология за десети клас. Изригнаха по цял свят правителства, учЕни, международни организации.Жадни за рейтинг медии ни заляха с шок и ужас -редици кочези (от минали отдавна природни бедствия), маскирани доктори и седтри, вземащи си "последно сбогом" с близките... Локдаун, глоби, арести, сълзотворен газ за протестиращи. Е и??

26

Не и не

преди 2 години

Успешният ваксинационен план на Израел над 80% население, пред който трябва да се кланяме, доведе до масово заразяване, пълни болници и смърт...Питате се защо - защото срещу грип няма ваксина и ваксините не са да спрат лаборатпрния грип. Ваксините са целта на пандемията, а не решение...

25

Човешкият род

преди 2 години

Научаване няма! Ваксинираха ги, *** като мухи и пак се натискат. Какъв *** трябва да си, а?

24

Анонимен

преди 2 години

Наливането на грефенов оксид при хора продължава. На който му харесва да си сложи и 5 дози.

23

До 20

преди 2 години

Приятел анестезиолог с над 25 г. практика има огромни опасения при анестезиране на ваксинирани. Официално няма информация, но не се знае знае ли се.