15

xo

преди 2 години

Само в Бул-гар-иста-ан:))) Гарантирано! И ако се чудите защо сме в Бул-гар-иста-ан, вижте кои са най провалените държави на Изток ... Афганистан, Таджикистан , Pakistan :)))

14

хохо

преди 2 години

Само в *** :))) Гарантирано! И ако се чудите защо сме ***, вижте кои са най провалените държави на Изток ... Афганистан, Таджикистан , Pakistan :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Един мошеник се надцаква с други мошеници.

12

Анонимен

преди 2 години

Абсолютна национализация на всичко в градовете. Часника вбелене

11

Ох

преди 2 години

То цялата държава е частна собственост, вие за един тротоар.... ..

10

Аре

преди 2 години

Редовният номер на Столична община да не плаща нищо за отчуждаване. Тя и цели терени завзема без да плаща.

9

Анонимен

преди 2 години

като ви управляват мафиоти, всичко ще е частно!

8

Анонимен

преди 2 години

7Гагабороните знаеме че това умеят само.Те и хората така срамежливо медия са поръчали.

7

Анонимен

преди 2 години

Понеже дьржавните и общинските служители са на кино за копане на пари а частния сектор поне в тази част в това време се разви много бьрзо.И служителите накарали инвеститорите да си строят пьтеките а и зимно време да си чистят. Няма община ще речеш.Няма метачи чистачи а е скьп мястото.И апсурд , тия от мобилните сьбират за паркинг като оси от улици които не чистят.Нито лято нито зима.Нема такава дьржава.

6

Анонимен

преди 2 години

Столична община да вземе малко да си плаща дълговете, а не да чака хората да си подаряват земята! Чак пък едни 17хил да нямат да платят на човека! И при нас има сумати неотчуждени улици и е пълен батак, а даже си правят устата за зелена зона, което е върха на наглостта при това положение...

5

аз ще мина

преди 2 години

Този мастит собственик трябва да го турят зад колоните на Министерски съвет и да го отупат като брашнен чувал.

4

Анонимен

преди 2 години

Еей, тия от ГЕРБ и трототара са продали.

3

ime

преди 2 години

Оживен е , но не там . Там е на майната си . Минава по 1 човек на час. И е прав човека , някой от общината иска да гепи едни 17 бона и да се направи на ударен . Като са му отчуждили земята за никви пари , поне да си му ги платят. Баси тарикатите .

2

ime

преди 2 години

Оживен е , но там . Там е на майната си . Минава по 1 човек на час. И е прав човека , някой от общината иска да гепи едни 17 бона и да се направи на ударен. Като са му отчуждили земята да си му я платят. Баси тарикатите .

1

Анонимен

преди 2 години

Преди време едни колибари се сбиха за мястото за паркиране пред вратата на блока. А имаше 2 москвича и 1 жигула... Счупиха си колите, биха се, съдиха се, плащаха глоби и какво ли не. Накрая измряха без коли и сърдити. От КОВОД :))))))))))))))))))))))))))))Та колибарщината още я има! Наблюдавам я сега в Люлин :)))))))))