288

Обективен

преди 2 години

Заболеваемостта нараства правопропорционално на ваксинирането!

287

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам? Нали ваксините щяха да победят вируса? Аз за какво се ваксинирах?

286

Анонимен

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти." А два пъти? :)

285

ковидко

преди 2 години

До АнонименВиж какво..готин!!!! Ако се позовем не на Айнщай...а на китайската поговорка,,,че"никога не можеш да влезеш два пъти в една и съща река"....то противоречието изчезва. Нищо не е ЕДНАКВО...дори на теб да ти се струва такова. Има фактор ВРЕМЕ...така че Айнщайн да си гледа работата.....

284

Анонимен

преди 2 години

хайде всички за ръчичка и към лудницата , там ще се справят най добре!

283

Анонимен

преди 2 години

Ето пълния списък на съставките, които съдържат ваксините:Започвам с радиоактивни съставки - уран, полоний, радонСлед това имате живак, змийска отрова (причинява кръвни съсиреци), лига от варан, душ гел и бeнзин. А израел беше от най-ваксинираните страни хаха

282

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 310 "Нали много помагаха вакссините? Ко стана ся?" Да, много помагат. Какво е "станало"?

281

Анонимен

преди 2 години

Нали много помагаха вакссините? Ко стана ся?

280

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 308 "Айнщайн е казал: Да правиш едно и също всеки път и да очакваш различен резултат е глупост. Да виждаш, че след масово инжектиране се увеличава броят на болните и да продължаваш да ги инжектираш и еврейска "мъдрост"." Ако разбираше какво казва Айнщайн нямаше да пишеш едни и същи глупости по цял ден .... хиляди пъти. В твоя случай това само задълбочава проблемите ти.

279

??

преди 2 години

"Във вторник в страната бяха регистрирани 7832 нови случая, като 5,6% от изследваните са били положителни. Предходния ден страната е регистрирала 8734 случая и 6,2% процент положителност - и двата дни бележат антирекорди от февруари."Чакай малко сега... страната е регистрирала 7832 теста или СЛУЧАЯ? Доста объркващо

278

Квантов скок

преди 2 години

Хората се предовериха на един експериментален продукт и повярваха че "ваксината" ги пази. Ето това е резултатът от нещо което ни се предлага за ваксина. Защо още властите не искат да признаят големият провал?! Това не е ваксина а био оръжие. Експериментират с грефеновия оксид и неговата електропроводимост в клетките. Пазете си не само физическите, но още по-важно е да си пазите и енегийните тела. Ако там ви ударят, медицината която се бори със следствията няма да ви помогне!

277

298

преди 2 години

Вземи си хлорпромазин и си се боцкай, имаш голяма нужда.

276

296

преди 2 години

Треперят ли ръцете, трепери ли гласчето? Валериан си вземи и за големите батковци не мисли.

275

Анонимен

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти", каза Зарка. - А ваксиниран два пъти ,колко са в критично ? Щом не казват ,значи не са малко .

274

НикогаВечеСДС-Чума

преди 2 години

Щом МОСАД (еврейското разузнаване) се изложи по въпроса за най-добрата ваксина за своите граждани, какво да кажем ние,за нашето разузнаване?

273

Анти Тяло

преди 2 години

По данните от Израел съдете колко са ефективни ваксините и ограниченията.... и дали масовата ваксинация няма странични ефекти ?!?!

272

Pin

преди 2 години

Слагайте по един абокат на всеки. Всяка сутрин след закуска да се вливат ваксини. До 2-3 години ще се нормализира положението!

271

Анонимен

преди 2 години

Да продължават да ги ваксинират, пък то няма да стане бум яко на заразени !

270

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 297 Ще ти го напиша пак, за да не го забравяш: такива като теб съдействат българската нация да изчезне. На съвеста ви ще лежат жертвите от следващата вълна. Дано НИКОГА не успееш да го забравиш. Докато четеш новините за поредната група убита от вируса, си представяй лицата им."

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296Който иска нека се ваксинира, никой няма нищо против, но след като продължава да ръси зараза и може да се разболее не трябва да падат ограниченията за него. Всяка следваща вълна е резултат от ваксинирането по време на пандемия. За това в началото алармираха вирусолози и епидемиолози. Но никой не ги чу, медиите слугуваха на травматолози и хирурзи. На вашата съвест ще лежат жертвите, не на моята!