42

Ако

преди 2 години

льотчика й връчи мандат на тая, ще му блокира катапулта за следващите избори.Няма и 5% на изборите, а ще управлява държавата.Напълно компроментирана е.

41

Анонимен

преди 2 години

Ама ти мая нямаше ли 4,3% че ти ли ще решаваш съдбата на България и българите бре или с хаджигенов ви е яд че напразно спахте по улицата (което съм сигурен че ти не си правила ) и мечтаехте за тоя момент е сори утре пак да затворите улиците и площадите но този път що си мисля че няма кой да ви пази ???

40

Анонимен

преди 2 години

галева, няма нужда да се напъвате с бойкикев, хем много мирише, хем цапа в тъмно кафяво.

39

инж Владова

преди 2 години

Няма как да се направи правителство- освен с договор, че ще изпълнява само програмата на ИТН

38

бр Галеви

преди 2 години

До Ванко-1 --- Що бе Ванко 1, и в италианския апартамент си имаха порно звезда Чичолина, и разведряваше дъртаците, е нашата е дърта и опулена но за чалгарите е достатъчна.

37

Ванко-1

преди 2 години

Е. ба си държавата, щом една Костинбродска *** ще и решава съдбата.

36

Електра

преди 2 години

Голям праз, по важно е, болшевиките крадци от четворната Кауно-Чалгарска - Импексово - Галевска и Дай БГ, коалиция да се разберат, за да може Кауна Радеф да купиоще 8 самолета Ф-16 на двойно по скъпа цена, и да усвои едни милиарди. Пък болните и пенсионерите, КОВИД ги ял...

35

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че ще подкрепя с двете ръце и с двата крака ще гласува за. Защото това и е последното влизане в НС. При нови избори няма да види депутатска заплата. Ще види мандат през крив макарон и на кукуво лято. Страха е по- силен от тока. забрави Илчовски. Забрави как я изгониха от ДБ на Орлов мост онази нощ малко преди да се появи Ламбовски с онова съобщение за Маджо. Точно същата вечер я изритаха от Орлов мост и Боец бяха там.

34

Кубрат пулев

преди 2 години

Тая само пълна програма ще я оправи последна спорка депо задния двор

33

Анонимен

преди 2 години

Да отиваме на избори! Чалгарят вече се обяви за опозиция, след като преди месец още преди да обявят резултатите беше наредил правителство, начело с Ники Мук. Няма нужда от повече алабализми. Ново преброяване, пък след това ще се мисли какво ще става.

32

хахо

преди 2 години

вижте и името на партията , изправисе незнам си какво си , тая не е свикнала да се изправя , любимата и поза е много наведена , питаите братя галеви

31

Колев

преди 2 години

Я па тая ! На всяко гърне мерудия ?! Може и без теб !!!

30

Анонимен

преди 2 години

Види ми се тоя кашик отзад да е скрил нещо под рубашката.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Туй гвардейче отзаз ще я накара да пее :) Но по.добре да я бодне с щика, че да се свършва с нея и да си починем

28

Анонимен

преди 2 години

Манолова е излезнала добре на снимката,но ако се наведе малко ще и стане още по-добре.

27

Анонимен

преди 2 години

Е ще положиш де. То това ти е мига. Друг няма да имаш.

26

Тръмп

преди 2 години

На следващите избори ще гласувам за червените защото съм червен.

25

Гю Вендии

преди 2 години

За 30г.псевдо демокрация, в политиката и в институциите трайно се настани мръсната пяна на обществото- хора без морал,без достойнство, без чест,бивши доносници на ДС и сатрапи на комунистическата номенклатура от най-долнопробно ниво,политически номади,слагачи и ибри кчии,готови за постове и за пари да продадат майка си и баща си.

24

Анонимен

преди 2 години

ами тогава от герб да не връщат мандата! те поне имат голям опит в управлението!

23

Манолова,явно излъга

преди 2 години

очакванията на твоите "убити от системата".Нищо не си направила за тях и затова красивата има палатка още украсява пъпа на София.След като си излъгала тези,които те избраха,какво остава за онези,които не те харесват?Голи нафукани приказки как нищо друго освен благоденствието на народа не те интересува.Да ама засега благоденствието е само за тебе и близките ти роднини.Марш от политиката!