27

Анонимен

преди 2 години

А ковид вълната,готова ли е да влезе в тези опърпани сгради,с екип от озвеreli бели хиени,които с рентгеново око претърсват джобовете на хората.Дори една превръзка се връзва на10 лв.Безплатно лечение...

26

Анонимен

преди 2 години

Все повече семейства загубиха хора в пандемията. Антиваксърите губят почва

25

Анонимен

преди 2 години

1000лв на пътека,че и потривали ръце??Шофьор на тролей с 3000 лв заплата основна заплата,но не потрива ръце. Продавачка в Лидл с 2000 лв заплата и гя не потрива ръце. Тия с 500евро ,потривали,, ръце??! Егати мушморока си, щом 500 евро са ти мираж. Че то една ромка с 3 чавета взема 1000 лв деЦки. Колата да си ремонтираш вадиш 1000 лв без да ти мигне окото. Жалки тролчета фигурантски.

24

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е слаба работа, а мерките са по-опасни от него. Стойчо Кацаров го каза на поне десет интервюта.

23

Радослав

преди 2 години

Готови са колкото зимата са готови за снеговалежи, лятото за градушки и пожари, почивните дни с ремонта на пътища и служители на граничните пунктове и куп други примери, че преди събитието тръбят, че са готови и два дена след събитието започват да тръбят, че нямат готовност и парите са свършили.

22

Да мрът с Маските

преди 2 години

Нека да пукват, за да НЕ носим маски в Магазините...Хората се разболяват от РАК и Левкемия от мобалните фирми- А1, Вииваком и теленор, но тия ИЗОБЩО НЕ ги интересува... А тръгнали да ни занимават с някакви китайски ВИРУСИ, арабски маски и китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, които искали да ПРОДАВАТ, за да ни ОГРАБЯТ...Аз ГЛАСУВАХ да махнат Б.Борисов, ЗАЕДНО с ВИРУСА, но тия от Служебното правителство, явно искат САМО да седнат на неговото място за да крадат пари, вместо да махнат маските..

21

Анонимен

преди 2 години

Нож за гербавите ***! Ръждив нож!

20

пенсионер

преди 2 години

аз чакам 1 г. фигуранта да даде изявление по телевизиите : има ли вирус , и лъжеше ли Борисов че го има ?

19

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До 14 "Ти си от вида "тъпанарус види" - ама "видех" вече... Смехотворния грип... Истерици

18

Анонимен

преди 2 години

Готови са Пари да лапат

17

Щирлиц

преди 2 години

Здравеопазване в България?!Ку-ку.

16

до 12

преди 2 години

Радев първо да се ваксинира и да не се прави на ударен с мокра кърпа! Щото първи той се провикна от Шпка на 3 март 2020, че няма такъв вирус и вируса е на страха и предателството. Чух днес какво отговори на Атанасова когато му каза, че партиите на протеста са се родили под неговия юмрук. Президента се ядоса и отвърна, че хиляди българи умирали по стълбите на болниците. Сега говори друго Радев. Той е като чамова дъска. Измята се както му отърва. И не.. няма значение ваксинирани или неваксинирани

15

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите по начало са копанари.

14

Анонимен

преди 2 години

До Йб. Кой те брои а жив бе. Ако искаш - ваксинирай се. Ако не - не заразявай останалите.Ако си тръгнал да заразяваш другите - ще го отнесеш, разбира се.Един шашавляк оня ден с ритници го изхвърлиха хората от магазина: Без маска, сополиви се, бърка си в гза и пипа и мака всички продукти. Всички ли сте такива копанари?

13

Анонимен

преди 2 години

До ЦИРК КОВИДТи си от вида "тъпанарус види"

12

Йб™

преди 2 години

Ние не сме ""анти-, а ""про- избор. Информацията я има и всеки се е запознал, и 80% казаха ""Не. преобладаващо мнозинство. Какво сега ще ни ловите по улиците като кучета или ще ходите от врата на врата като сектанти ли.

11

Анонимен

преди 2 години

Радев току-що каза, че много българи са загубили живота си заради КОВИД!Това вярно ли е?За него ли да гласувам? Да не каже, че за него ще гласуват само ваксинирани?Какво мислят Слави и Мангъров? А Доган?

10

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Зареждайте с носни кърпи. Делта хремата не прощава.

9

Анонимен

преди 2 години

До 7 не се учудвай ,вървят по пътя на Борисов пачки че се построяват на нашите хора

8

Анонимен

преди 2 години

Цирка лек по-лек отново започва ,докторята потриват ръце ,хилядарка и пътеката )не се наядоха на пари