18

Анонимен

преди 2 години

17 номер Вие за какви грехове и отврат пишете? Явно изобщо не разбирате накъде вървят нещата. Молете се онлайн обучението да ви е проблема!

17

Анонимен

преди 2 години

до 15 - е нали зимата го разнасяха на дядо си и баба си и за това бяха дистанционно, според вас само са го разнасяли или са го и минали, голям зор децата да учат дистанционно като им се вменяват какви ли не грехове, отврат

16

Анонимен

преди 2 години

тоя летен грип и аз го изкарах, но понеже не отидох на лекар и на изследвания, не мина в графа ковид

15

Анонимен

преди 2 години

Да обявяват нулева учебна година, след като от морски лагер се връщат с ковид, не ми се мисли какво ще е когато са в класните стаи.

14

Анонимен

преди 2 години

Много се радвам, че като бях малък нямаше тестове и ковид. Представям си колко травмиращо щеше да е всеки път като имах температура, болно гърло и хрема да ме водят на тестове и да треперят да не би да съм се заразил с ковид. Сега сигурно е ужасно за родителите. Нито едно дете не бива да има хрема, че по новините ще го пишат и всички ще треперят покрай него от страх.

13

Факт

преди 2 години

Нищо неочаквано - още от началото на тази епидемия се видя, че по-младите изкарват леко заразяването, а умират по-възрастните. Сега само потвърждават, че децата са добре. Лошото е, че покрай децата се заразяват и всички останали, а не всеки от останалите ще оживее.

12

Анонимен

преди 2 години

......неразположение, главоболие, хрема, болки в гърлото. Мноого страшна "зараза", скачайте под леглата.

11

Не може да бъде

преди 2 години

То малко останаха да не разбират,че децата и на 99% от "болните" са в добро състояние.Малко са Ковидиотс ама са вресливи и им се наливат яко пари.

10

Пандемик

преди 2 години

Трябва да се говори за "заразени" деца, щото скоро ще искаме да ги "ваксинираме".

9

Даа

преди 2 години

С други думи, нищо им няма.

8

Demonaz

преди 2 години

Като кораба в Бургас,а ? Било експлозия от корона на кораба,но никой не е слезнал от него. Важно да е плашиме бабите и дядовците да ходат маскирани по жегите да погинат от инфаркти.

7

Анонимен

преди 2 години

Ооо, потрес! Деца с хрема и болки в гърлото, каква елинска трагедия! Бърже ги наблъскайте с графен, спасете ги от невижданата напаст! Кога е било дете да се разхремави? Каква гигантска беля ни сполетя!

6

Тъй де

преди 2 години

И какво ни интересува, че били добре.

5

Били Ваксаджията

преди 2 години

Е кво плашене е това сега? Като са добре, платете на някое дете за фотосесия в някое интензивно, ще го опашете с тръби, там машинки, монитори ще наредите и ще снимате! Хем то ще е доволно да си спечели парички, хем вие ще дръпнете с плашенето!

4

Анонимен

преди 2 години

От кога летният Грип стана курона вирус. Къде отидоха Гриповете не ги пускат вече от лабораториите ли. Вече година и половина няма грип. Докато преди чак калифорнииски грип пристигаше с телепортация от кравария. Ваштамакядебнемфостенцата.

3

Защо триеш?

преди 2 години

"Симптомите на децата са били неразположение, главоболие, хрема, болки в гърлото" .....и доктор Панайотова "призова да се ваксинират" - АМА ЗАЩО????? За да го карат "леко" АМИ ТЕ ГО КАРАТ ЛЕКО БЕ!!!! Всички ли са ненормални, или тия пари от мегафарма са толкова сладки??

2

Анонимен

преди 2 години

Което води неизбежно до извода, че тоя вирус си съществува от години. Въпрос на тестове и най-вече на платена пропаганда е да се вдига шум, за да участва народът в безплатен здравен експеримент, организиран от световната фарма мафия. Ако не знаех есента за него и не се бях тествал, и аз нямаше да знам, че го имам. С едната кашличка и отпадналост - това го карам по 1-2 пъти ежегодно от както се помня. Смешници.

1

По Шекспир

преди 2 години

Много шум за нищо