42

Предпазни МЕРКИ

преди 2 години

Всички Българки да се мажат с вазелини и да почват да пият противозачатъчни таблетки, за да прекарат по-леко тази вълна от бежанци от Анганистан, Пакистан, Сирия и др.

41

ха ха

преди 2 години

Две дози не действат ,да им турим още две!?!? :))))

40

Анонимен

преди 2 години

Какви мерки в тази чалгария?

39

Зозо

преди 2 години

Тоя пък до ся нищо не е познал, за какво въобще му дават думата? Аз прогнозирам, че ако му обърша един шамар ще пикае топла вода :))))))))))))))))))))))))))))))))

38

Анонимен

преди 2 години

Бе то и аз се чувствам понякога отпаднал - след тежък недиванен работен ден, но не ходя на доФтор за това. Просто продължавам да бачкам. Защото няма кой да ми я свърши. Нито съм бюджетен ***, ни платен т'ро'л, че да си позволя за хрема и отпадналост да си остана на дивана вкъщи.

37

AAA

преди 2 години

вярно ли е че в България, ако си тестван позитивен с антигенен тест и директно си болен и в карантина? Не правят ли след това ПСР? Ако това е така нямам думи. Няма друга държава да признава антигенните без последвал ПСР.... поне 80% от тия антигенни са false positive... поне като гледам в Германия изследванията какви цифри показаха в някои градове.

36

Анонимен

преди 2 години

Защото хората отдавна схванаха, че пландемията е цирк с цел - извличане на икономически ползи за световната върхушка. Световен психологически и здравен експеримент.

35

Анонимен

преди 2 години

Ауу, в Бургас вече са приели първите пациенти - ДВАМА - които се оплакват от... ОТПАДНАЛОСТ. Много страшно взе да става! Вчера чета заглавие "МОРСКИ УЖАС в детски лагер" - ЧЕТИРИ деца от Ямбол, с положителни тестове, ама всички БЕЗ СИМПТОМИ. Направо ни заливат вълни от ужас и страх... ама... броят на мераклиите да ходят да ги бодат не се покачва, и не се покачва. Чудна работа!

34

-10

преди 2 години

До До 45И на пушачите ли така казваш? Ни на приемащите алкохол ли така казваш? Ти пушиш ли, пиеш ли?

33

-10

преди 2 години

После 4-та, после 5-та, ...., накрая ще я слагат в пастата за зъби!

32

Анонимен

преди 2 години

"Вече сме приели първите пациенти, които са в средно тежко увредено състояние. Не съм забелязал да има разлика в симптоматиката и двамата се оплакват от отпадналост" ----///---- Затова ли плащаме двойни заплати на докторите - защото се грижат за хипохондрици, оплакващи се от отпадналост? И това се води "среднотежко състояние" ? А от какво се оплакват леките случаи?

31

Вас

преди 2 години

Те българите щото ги спазват! Те чужденците затова не ги спазват защото ги няма тези мерки!

30

До 45

преди 2 години

До Анонименникоой не те задулжава да се ваксинираш НО ако влезеш в болница си плати сам лечението - пълни ***

29

Анонимен

преди 2 години

Постъпилите в болница се оплакват от отпадналост.....

28

На Шмъркало бийч има

преди 2 години

бели нощи, за радост на почитателите на белия прах.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен........Добре, признавам поражението си. Ще продължа да си пиша "пр0ст" във всички случаи.

26

Анонимен

преди 2 години

Изглежда, с напредването на цензурата се налагат промени в българския книжовен език, за да могат хората да продължат да се разбират. Например, думата пр0ст в момента се използва и за означаване на ниска сложност на нещо, и като обида. Второто подлежи на цензуриране и е по-удачно да се изписва различно, за да се разпознава, например "***" или "***".

25

Анонимен

преди 2 години

До Кой модел,.....Преди беше *** моделът: като започват да се увеличават случаите, всяка седмица x 1.3. Сега, като видя, че се увеличават по-бързо, си усъвършенства модела. Вече не е х1.3, а х2.

24

Анонимен

преди 2 години

Витанов и нощоподобниците не са напускали кафявата зона

23

Кой модел,

преди 2 години

Бе Витанов? Кажи един път как моделираш нещо, което не може да се моделира? Ти като си *** и неук...другите не са! Дай го тоя модел....че го чакаме вече втора година! Срам те е да признаеш, че нищо не разбираш ни от статистика, ни от моделиране на болести! Скрий си грозата мутра вече. Имай малко достойнство и срам! Непрокопсаник!