128

до 65

преди 2 години

При Борисов имаше точен разчет, а като тези . Борисов работеше с интелигентност, а не като настоящите - според личните пристрастия и негативизъм !

127

анонимен

преди 2 години

До Въпросче ИМА ПАРИ СЕГА ТО БЕЗ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗХОДВАТ. АНАДЪН МО. ИЛИ НЕ ТИ Е ИЗВЕСТНО ЗАЩО СЕ ПРАВИ АКТУАЛИЗАЦИЯ И КАКВО Е АКТУАЛИЗАЦИЯ. АКО НЕ СЕ АКТУАЛИЗИРА ПОЛИЦАЙЧЕТАТА ДЕКЕМВРИ ЩЕ СА БЕЗ ЗАПЛАТИ.

126

анонимен

преди 2 години

АМА ТОЗИ ЗАЩО СЕ ИЗКАЗВА НАЛИ РОДИНАТА МУ Е ТУРЦИЯ ЯВНО И ТОЙ Е С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО. КАКВО ОБЩО ИМА С БЪЛГАРИЯ ДА ВЪРВИ В ТУРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ДА ПРАВИ ТАМ АНАЛИЗИ.

125

Анонимен

преди 2 години

По въпроса за бюджета лъсна симбиозата между сараите и чекмеджето. За пред хората се плюят, но като стане въпрос за мангизи са като челичен юмрук. Учиндолското пале и то джавка отстрани и прави, каквото му кажат от сарая - все пак и то ***. Мила родна картинка.

124

Веселинъ 712136860

преди 2 години

Мястото на дпс е в Анкара,а не в Царство България. Ердоган,прибери си версиите.

123

Анонимен

преди 2 години

България е страна на парадоксите - Кирил Петков не е българин, а Караонуйнещо е българин. Че той даже български не знае, да не говорим, че не се счита за българин. Егати държавата...

122

69

преди 2 години

Скачаха срещу Бойко Борисов сега правят същите неща, Даниел Митов беше много прав в едно интервю в което каза, че схемите са същите само хората са т.нар. нови моралисти;)

121

Щирлиц

преди 2 години

Моделът на дпс-хора,насила превърнати в турци,наричащи Турция своя родина.Този модел е опасен и вреден за България.

120

Анонимен

преди 2 години

Тия от ДПС никога не съм тачил,но тоя път са прави ,къв нов бюджет ,който има бизнес да запрята ръкави и да работи ,държавата не им длъжна да им прави подаръци ,от нашите данъци ,Бойко за една година милиарди им подари

119

До Сата Нато

преди 2 години

Като дойде поредната ковод вълна и медиците излизат неплатени отпуски и болнични ще разбереш защо са тия 1000лв, левак

118

До 122

преди 2 години

Да де, то точно такива като теб гласуваха за Славчо - кво ми пука другите кво им е, важното е че я съм добре. Бат Славчо Магафанса идва и ше прави правителство както той каже без значение другите кво мислят. Бай ти Бойко ще го търсиш след време както Тошо едно време го мразеха, а после плакаха за него. *** лошото е че и нормалните хора ще страдаме покрай телетата

117

Карадагойвъ

преди 2 години

- стар афганистански бежанец.....

116

ТОЗИ ЧОВЕК!

преди 2 години

Същият, който при Ердоган говореше за Родината?

115

Анонимен

преди 2 години

Не е необходима актуализация на бюджета. Специалисти казаха по БТВ, че чрез капиталови разходи могат да се прехвърлят пари от едно перо към друго без да е необходима актуализация. Парите ги има, само трябва да ги насочат там където са нужни, когато му дойде времето. Защо сега? Защо когато служебният кабинет, който не е одобрен от НС да разполага с тези средства. Както плащат със закъснение на строителите на пътища, така ще платят със закъснение на лекарите, когато има редовен кабинет. КРАДЦИ!

114

Анонимен

преди 2 години

Всчики са в НС за да крадат. Това е. Да ни е честито нов модел на управление!

113

Пенчо

преди 2 години

Изясни се. Калиция герб ДПС БСП. Срещу всички останали. Пази боже , свършени сме . Ще ни ликвидират най накрая.

112

Въпросче

преди 2 години

К А У Н Я беше казал, че ако не се краде ще има пари за всички. Куде са парите сега? Кой ги краде?

111

аз

преди 2 години

До Сата НАТО------------------------и аз не виждам проблем да висиш на стълбите на Пирогов с празна бутилка. И без това си ненужен никому.

110

Сата НАТО

преди 2 години

Аз проблеми не виждам. Медиците нямало да получават допхлнително по 1000 лв ... Нали си получават заплатите. Пенсионерите нямало да получаг допълнителни 50 лв. И с тях, като и без тях. Да отидат при Бойко да им даде - нсли бил много дашен и все намирал пари. Намирал е, щото Парламента му гласуваше каквото им поръча.

109

Анонимен

преди 2 години

На *** пак му се изтропкаха в yшанкaта :)