15

НАПРАВЕТЕ

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ РАЙСКА ГРАДИНА

14

Виктор

преди 2 години

От тоя само чувам ,че усещам и ,че трябвало да работят.Ами рабатете бе какво само трябвало .Истината е ,че ви мързи не сте свикнали,друго си е в ченгеджийницата шефа ви ,цял ден си клатите краката и правите завери срещу Борисов и ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 2 години

Трябва, призовавам, настоявам, анализирам и разбирам, че от служебните един читав няма!

12

Анонимен

преди 2 години

Янев, твоята роля е да организираш избори. Видяхме , че и с това не се справяш. Ти не си избран от народа за да прокарваш каквито и да е политики.Изчезвай час по-скоро!

11

Анонимен

преди 2 години

Селско стопанство ли. Имали изобщо такова. Щото като гледам полята и нивите всичко пустее. С мойта бригада през 70-те и 80-те години бяхме построили всички напоителни канали и капково напояване в цялата страна. След 1989 година всички тръби за капково напояване изчезнха а каналите пресъхнаха и се затлачиха с бурени и саморасли храсти. Сега като гледам ограбените тръби и затлачените канали ми идва да намеря един автомат и да избия всички които ни докараха прословутата Разтурация.

10

Оч ге ъс ър пръъъъ.

преди 2 години

На кале е човека простено му е.

9

Анонимен

преди 2 години

Дрът комонис алкохолик мързелив последна точка у живота.хазартаджия

8

Анонимен

преди 2 години

Имаше един дъртак старче по нова тиви.вика не как а как да е.демек покажини как се прави а не как трябва да стане.тези хора си нямат напредстава от селско стопанство и каво трябва да стане и да се промени.сигорно ще потърсат помоща на експерти в тази област.мозъка на тези дърти *** им работи *** 20% от капацитета им.лопата не са хваща ли през живота си иначе дават акъл на хората.хора които са свикнали цял живот да живеят на гърба на другите хора.

7

Янев комбаинера.

преди 2 години

Искам да чуя напримерно какво предлагате какви са вашите идеи за селското стопанство.аз предлагам вместо чушки картофи домати царевица.да засаждаме овощни дръвчета и цитросови плодове.така хем въздуха ще се подпбри хем здравето на хората и бвп ще нарасне други идеи.

6

Шопо

преди 2 години

Епа они нема селяни

5

Анонимен

преди 2 години

Ама нали точно това правителство спря парите за Напоителни системи. Защото там се крадяло най-много. Дори ваш министър показа празен язовир като пример за източване на средства и после спря средствата от бюджета за напояване..

4

СИКТИРДАК

преди 2 години

УСТОЙЧИВИ СА ВРЕМЕННИТЕ УПРАВНИЦИ.БААКТЪН ОТ ИЗМАМНИЦИ.

3

Земеделец

преди 2 години

Още преди 1-вите избори попълнихме заявления за Ковид,(за тези,които 2020г. не взеха) Пари до момента не са влезли. Къде са парите крадци такива,след вас и потоп!

2

ГЕРБ

преди 2 години

Ти трябва да си вървиш и то по скоро заедно с главатари МЕТЕЖНИКА РАДЕВ

1

Анонимен

преди 2 години

Ти трябва са работиш за ориентиране към изхода служебна кукла на фигурант