28

А,БЕ ЯНЕВ....ХА,ХА..

преди 2 години

СЕГА , КАТО УВОЛНИ ТОЯ ЗАМ.МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА ....ТОКА ПО-ЕВТИН ЛИ СТАНА...ХА,ХА,ХАААААА.....??!

27

ЩО ,БЕ...ХА,ХААА

преди 2 години

НАЗНЕЧЕТЕ МИКА ЗАЙКОВА ЗА МИН. НА ЕНЕРГЕТИКАТА ....Я , ЩО Е ЕНЕРГИЧННА , И КЪВ ПАТОС ЛЪХА ОТ НЕЯ....!

26

Шат на патката глава

преди 2 години

Живеем волни и свободни сред кланиците мили родни, пред нас са блесна-блесна-блеснали житата и шат, и шат, и шат на патката главата! Е го! Е го! Е го, наший вожд! Е го! Е го! Е го, наший вожд! Пред нас са блесна-блесна-блеснали житата и шат, и шат, и шат на патката главата! Евтини са ни цените, евтини са ни жените. Питат ли ме де зората, шат на патката главата!

25

Анонимен

преди 2 години

Президентът е посочен от РЕШЕТНИКОВ ИЗБРАН ОТ ДПС, БЕЗ ДОГАН НЯМАШЕ ДА СТАНЕ! НИЕ ДА НЕ СМЕ *** И ДА НЕ ПОМНИМ НА ВТОРИЯ ТУР ДПС ДАДЕ ГЛАСОВЕТЕ ПОД СТРОЙ! СЕГА Е ЦЕЛИЯТ В БЯЛО ,АМА ПЕТНОТО НА РУСИЯ И ДОГАН ОСТАВА

24

До да Радев

преди 2 години

Няма никакво значение къде е намерен президента.За него ГЛАСУВАХА 2,3млн.Рейтингът му в момента е 54%одобрение.Само за сравнение на Борисов е 20%,срещи 64*% неодобрение.

23

даааа радев

преди 2 години

До izh Май точно Радев ще се окаже рожба на същото това "задкулисие", защото няма държава по света, дето президента и да е намерен "случайно" на едно провинциално военно летище!? Пък за радост се оказал и масон, ти да видиш...Пък в "ложата" и Гергов, и Цацаров...все така "случайно"...

22

кой очаквате

преди 2 години

До Бушонът13 КОЙ ЯНЕВ - СЪЩИЯ ДЕТО Е "УРЕДИЛ" ДЕЦАТА СИ НА ТОПЛИ МЕСТЕНЦА С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ В СЪЩИТЕ "БЕХ" И "БУЛГАРГАЗ", ДЕТО УЖ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ РАЗГРОМЕНИ, ЗАЩОТО СА "КАСИЧКИ" НА ГЕРП И ШИШИ , ДОГАН И КОВАЧКИ??? ТОЯ ЛИ ЯНЕВ ЧАКАТЕ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ? НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ КАК НИ ЛЪЖАТ, ДОКАТО УРЕЖДАТ СЕБЕ СИ И ДЕЦАТА СИ?

21

Анонимен

преди 2 години

вместо да смените ръководството на БЕХ, ми сменявате заместник министър, комична работа

20

Анонимен

преди 2 години

А проблема не е само в министерството. БЕХ също са в играта. Не беше ли там на службичкс и отрочето на служебния министър председател?А частните търговци на ел. енергия?Що някой не ги извади на светло, ей тъй, ние сами ще се сетим на къде отиват нишките.

19

Жалко за народа

преди 2 години

Освободеният е политически неудобна пионка. Иначе има и много други които освен да бъдат уволнени трябва да носят и съдебна отговорност за действията и бездействията си.

18

izh

преди 2 години

Бушоните горят. Виновни няма. Цените остават. На следващите избори някои кампании ще стартират седнали на дебели пачки. Тази я проиграха заради нискотарифните играчи, ама есента? ДА ЖИВЕЕ ДР РАДЕВ / между другото пак бушон, ама подсилен с лозарска тел /

17

Само така

преди 2 години

Браво Янев. Мачкай дрисльовците на ИТН. Веднага пълна проверка и ревизия на сергията на Пацо шнорхела. Да го видим тоя отворко, каква маскара е бил.

16

A КУЧЕТО НА ДОГАН

преди 2 години

Стоян Георгиев Баташки-П ВЕЦ - НЕК ЕАД-????

15

Анонимен

преди 2 години

Правилно, ако някой е бил достатъчно неблагоразумен да се пише човек от екипа на изсулилия се шнорхел, няма какво да се разчита повече на него - не става. Всичко свързано със смешниците от итн - не става. Независимо дали просто са си неграмотни или с користни цели го правят.

14

mgs

преди 2 години

Проста причина за уволнение:Единствения случай, когато държавния ТЕЦ Марица Изток имаше смисъл да работи, за да подбие цените на Доган и Ковачки, той не работи и те печелят за няколко дни 10-20 милиона заради завишените цени на енергията.Но ако са ти дали нЕкое други леФче, ще се направиш ударен, а когато производителите ни вдигнат цените на произведените стоки, ще плюем пак бизнеса.

13

Анонимен

преди 2 години

В енергетиката цъка бомба със закъснител, заложена от мутрите. Янев, имай предвид

12

Бушонът

преди 2 години

гръмна. Проблемът остана. А също и онези, които трябваше да гръмнат....

11

Всички

преди 2 години

Предложени в кабинета на ИТН изхвърчаха от Радевото обкръжение. Изглежда пРезидента е много сърдит.

10

Койчо

преди 2 години

А също така уволнени са чистачката и портиера.

9

Анонимен

преди 2 години

Значи вместо да си върши работата като зам.министър се е занимавал с уреждането си за министър.