32

Анонимен

преди 2 години

Вчера талибаните завзеха втория по големина град - емблематичният Кандахар.

31

Анонимен

преди 2 години

А те ще дойдат. Въпрос на броени дни. И помощи няма да им трябват. Това което ще заработват от пласмент на дрога ще им е предостатъчно.

30

Анонимен

преди 2 години

Ама дойчовците да си ги приберат всички у тях с кораби и самолети, не тия да пъплят през Турция, България, Гърция и други за да стигна в Германия, които ги поканиха вместо през 2015 година да им кажат обратно и да забравим за този проблем. Унгария защо почти нямат талибани на тяхна територия?

29

До 34

преди 2 години

А нещо да знаеш за Германия след войната? За плана маршал на американците и как от изравнена със земята страна става това, което е? Сравни източна и западна Германия и ще разбереш бързо къде и какви е по-добре да дойдат. Нагледен пример как след 31 години не могат да изравнят едната с другата част. Твоите лакардии са за хоремага и деветомайския парад.

28

Анонимен

преди 2 години

Спокойно драги немчуги китайците и други ще ви измевтят.В Света няма празно дори и цялата германиика да изчезне Светът дори няма да го усети.

27

Анонимен

преди 2 години

Това си е изнудване. По-добре да не взимат помощ от тях вижте, че на нас ни плащат за да сме зависими и да не се развиваме - неоколиниална политика.

26

Анонимен

преди 2 години

Представете си на 9-ти септемви 1944 година идват на власт американците в България и я разрушават до 1965 година и се изтеглят......................Голям късмет сме имали, че не са дошли американците. Сега България щеше да е Афганистан.

25

Анонимен

преди 2 години

Германците 20 години оправяха Афганистан. Имаше бежанци и при помощите на Германия. Талибаните може да спрат бежанците. Германците и американците не успяха.

24

Анонимен

преди 2 години

Тия никой не може да им помогне,да се оправят сами.

23

Анонимен

преди 2 години

Ами демокрация - изберете, когото искате, но ако мен не ми харесва ще спра да ви пращам помощи :Д Германия ще плаче за оня с мустачките. Сега е сто пъти по-зле.

22

spoko!

преди 2 години

До една година талибаниските джихадисти ще бъдат ликвидирани при Новия световен ред, заедно с феодалните режими на Китай, Русия, Иран и Северна Корея.

21

Анонимен

преди 2 години

Ние колко пари потрошихме за десетилетия там и какво спечелихме освен, че тези си мислят, че държавата ни им е бащиния? Ковид няма ли за тези?

20

Анонимен

преди 2 години

дайте им ваксини и зелени паспортчета

19

Лука Шенко

преди 2 години

Сега като заколят двама трима в тубата и ще се разбягат като пилци из Европата пак 3-4 милиона и Меркел пак да ги прибере - уелкам рефюджи.

18

Да се заселват в гер

преди 2 години

Германия не е това, което беше. Завърших там през 2004. Да, имаше турци с магазинчета за плодове и зеленчуци, киоскове за цигари и толкова. Наскоро бях на гости на приятел, който остана там. Останах потресен. Около гарата-мръсотия, мизерно. Някакви пуснали кюрдска музика от един преносим магнет и друсат танци. Отивам в парка, викам там ги няма. Друг път. Бохчи, послани, по тях хляб и домати, деца тичат и викат на арабски, по бохчите забулени ханъми, отстрани мъжете чадят наргилета. Не, мерси.

17

Анонимен

преди 2 години

За какъв им дават помощ после да идват в Европа и тук да ги хрантутят ли?

16

Любо питен

преди 2 години

До анонимен 16: а тия издънки, дето като *** минават границата по пътя към по-читавата Европа от кои са?

15

Анонимен

преди 2 години

Някаква финансова подкрепа и депортация на Афганистан и те от Европа да ходят в съседните им държави.

14

До 16

преди 2 години

Поредния ненормалник-чалгар-антиваксър!!!Пускай си Ку-Ку бандата и млъквай!

13

Анонимен

преди 2 години

Ми не е зле, целия свят се изака там, сега ще изтеглят няколко хиляди сътрудника на запад, а останалите милиони афганистанци, ще го духат, както досега. Тях кучета ги яли. После повторихме упражнението и в Либия. Разкарахме лошият диктатор Кадафи и сега там е рай и просперитет, или пък беше страна разделена на 3 племенни съвета, без никаква законност и сигурност за гражданите.