36

Асан

преди 2 години

*** и тя е дърта милионерка с партийна субсидиийка :))))

35

Пецата

преди 2 години

Статията е написана с цел да се сондира интереса на хората към нея , тоест да направят на око една статистика кой има кеш парички и ще се заинтересува в написаното , много е важно да се разбере колко още трябва да продължи ковид кризата докато не фалираме всички, ама и да не умрем от глад ,някаква златна среда

34

Хахаха

преди 2 години

Статията лъха на измислица и пълно неуважиние към възрастните жени. Навсякъде се споменава баба, вместо възрастна жена. Баба и дядо, могат да са само бабата и дядото на списвача на тази статия.

33

eeeee

преди 2 години

а стига ординерни новини

32

Гост

преди 2 години

Какви влюбени 70 год. баби , какви глупости на търкалета...??! Жената след 50год. влиза в критическата ( някои - по-рано ) , и оттук нататък никакъв секс и никакви влюбвания не я интересуват !

31

Анонимен

преди 2 години

И тези наши пенсионерки имат изконното право да гласуват ?Мале, мале... не могат да разграничат кога ги ограбват, а как се оправят с партиите ?

30

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости.Познавам една 40 годишна жена,която месеци наред беше баламосвана от подобен рейнджър",но не му е дала нито стотинка.А нашите баби хвърляха пари само на ало измамници,но и това секна.

29

Асан

преди 2 години

Другата богата баба е фараонката Евгения Баневи - жената на Николай Банев :)))

28

българин

преди 2 години

Тази статия или е фейк , или жените са по-големи кукувици , отколкото ги мислим !

27

Анонимен

преди 2 години

На тия баби на английски ли са им писали?Бреййй какви интелигентни баби,пък глупави.Нещо не ми се вярва всичко това.

26

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на подобни статии.У нас няма толкова богати баби.А и малкото,които ги има не са толкова глупави,че да хвърлят стотици хиляди на непознати.Иначе нямаше да са богати.

25

Асан

преди 2 години

Другата богата баба е банкерката на Тиквата Цура Бориславова :)))

24

Асан

преди 2 години

Третата богата баба е Маринела на Ветко Арабаджиев от японския хотел :)))

23

House M.D.

преди 2 години

За последните шест месеца тази статия се появява тук за трети път.

22

Оф.....

преди 2 години

Някой Вярва ли на тея статии..... 100 000; 120 000 евро ...... НЯМА ТАКАВА БАБА В БЪЛГАРИЯ да даде 120 000 евро.... 1000; 2000 да ама такива суми никакъв шанс..... Малко сте превишили нулите или ни смятате за Баламурници..... Ей така се дават 200 000 лева и то в България! Дайте една баба с доказателства ...... Жълти глупости за Кликове......

21

Анонимен

преди 2 години

преписана статия, няма пенсионер у нас с 100000 евро. Защо не пише лева а в евро? Освен това тези схеми се въртят вече 10 години но на запад където бабките имат пари, у нас най много да му изпратят на рейнджъра 2 кюфтета с боб.

20

Светозар

преди 2 години

Аз едно не мога да разбера. Тези африкански измамници, откъде така перфектно владеят български, че да омаят нашите богати пенсионерки ? Нещо има непълно в цялата информация или се пропуска.

19

Анонимен

преди 2 години

"След още един ден жената получава второ писмо, в което й обясняват, че са отворили колета и вътре има 700 000 долара за нея, но ако иска да ги вземе, трябва да плати 35 000 долара. Бабата онемява и превежда парите." Много алчни баби и си вярват, че някой ще прати 700 000 долара на баба. А те наивните дават толкова много пари. Докато има балъци, ще има и тарикати.

18

Асан

преди 2 години

Сигурно едната е Гала кафеджийката - тя има 100 000 евро :)))

17

анонимен

преди 2 години

Според мен повече е виновен измамникът, защото иначе правото отива на кино. Излъгал, не се оженил, то от километър е ясно, че ***. С адвокатски лакърдии ги измъкват, но това се отнася и до узаконените измамници като политиците напр. Затова си отваряйте очите и не вярвайте на сладки приказки, не бъдете алчни, живейте с морални норми и ще бъдете добре.