49

Анонимен

преди 2 години

Тия там нещо не са наред! Да разрешават с зелен пропуск да ги управляват. Ами явно Хитлер е бил невинен. Те сами са св дали.

48

Анонимен

преди 2 години

егати откачалките

47

Баш конспиратор

преди 2 години

Ваксините са хазарският начин да управляваме човешката популация евгенично - унищожение на едни народи, контрол над други, привилегии за трети. Разчистват някои територии - България и Гърция са с ваксини с ХИВ. Други държави с друг тип за стерилитет, някои само с нано като Германия, например. Ще разделят света на зони по ковид принципи и ще въведат новия ред. Декември 2021 се подписва споразумение на ниво СЗО, след което губим конституционните си права. Политици, не продавайте България!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Стягайте се, овце, че в САЩ е открит нов щам- йота, много по- заразен и с 82% смъртност. Как го установиха, не знам. Ако не сте се боцнали, бързо- кой с трета, кой с четвърта пета и найста игла. Не разбрахте ли, *** овце, че ваксините са за контрол, а не да ви предпазят.

45

Анонимен

преди 2 години

Най-ваксинираната държава, най-добрата демокрация в пустинята, даваха ни ги за пример по телевизии, радиа и сайтове, от както се помня, а то каква стана...

44

Анонимен

преди 2 години

Деца над 3-годишна възраст?!!... Тая лудост няма как да е просто временно умопомрачение на т.нар. управляващи елита. Става въпрос за МНОГО пари. И/или за много власт.

43

Моше

преди 2 години

След петата доза направо да си слагат абокат.

42

не е само делта

преди 2 години

Абе знаете ли че вече освен делта има и капа, йота и други варианти на вируса?Чудя се само като свърши гръцката азбука ко ши прайм?

41

Анонимен

преди 2 години

Сега е моментът да почнат с четвъртата доза. Да видим тогава какво ще стане. Все пак това са течности в третата изпитвателна фаза и всички набоцкани участват в тест на експериментални ваксини като подписват информирано съгласие и освобождават от отговорност производители и правителства. След четвъртата доза може и пета и шеста. Пък ако има проблеми с ваксинираните медиите ще си замълчат. Така е демократично.

40

Анонимен

преди 2 години

Как да се справим с неработещ подход, в случая масова ваксинация срещу ковид? Ами то е ясно като бял ден! Като препоръчваме още от същото! Нама начин нещо, което не работи, като го умножим по много да не проработи! Ами мяма да стане, нищо по много пак е нищо! Това важи за ваксинираните. За търговците на ваксини много пари за нищо, умножени по много, са си още повече пари. Тук сметката за печалбите излиза чудесно!

39

Анонимен

преди 2 години

Доколкото узнавам от официални научни данни, за които обаче няма много гласност, индийският делта вариант е претърпял мутации във спайк протеина - именно този, срещу който ваксините помагаха за изграждане на антитела.Казано на разбираем език - вирусът успя да избегне ваксината.А сега нека пак някой умен професор да ни обясни че е добра идея ваксинацията по време на пандемия!

38

Обективен

преди 2 години

В Израел поредната вълна на епидемията започна един месец по-рано от вълната в България, а вчера имат само 16 починали при 9,33 милиона население, а ние имаме 18 починали при 6,89 милиона население и едва сега започваща четвърта вълна. Разликата е ясно откъде идва - в Израел възрастното население е ваксинирано, а в България не е.

37

Анонимен

преди 2 години

До 40 - А може би щяха да имат точно толкова починали, понеже вирусът е отслабнал. Щом "ваксините" не предпазват от заразяване, защо да вярваме че предпазват от тежко боледуване? Просто понеже ни казват от рекламната им кампания ли?

36

Анонимен

преди 2 години

Е нали са ваксинирани достатъчно за достигане на стаден имунитет и за връщане към нормален живот? Сега пак щели да затягат мерките. Объркан съм. Нали след масова ваксинация, всичко ще да е е шеС? Сега защо така - пак заразени, пак тежко болни? Ей тъй кат стане с панацеята (ваксините)...!

35

Анонимен

преди 2 години

Израел е един от примерите, че ваксините помагат. За последните седем дни в Израел имат 6 пъти повече нови случаи на човек от населението от България и по-малко починали на човек от населението. Ако не бяха ваксинирани щяха да имат в пъти повече починали.

34

ToPhD

преди 2 години

Боцнете се, за да се върнем към нормалния живот?! Пародия! Ще има СЕЧ!!!

33

Мъко,мъко

преди 2 години

Илон Мъск и семейството му няма да се ваксинират,останалите мулти-милиардери-също.Почиват си спокойно,пътуват.За тях не се говори.Бедния народ е в повече..Никога досега нямаше такова настояване и "грижа" да са здрави работягите..Умират от глад,мизерия,наркотици,войни-там не се чува глас зарижен.Мълчание.Така че е ясно-слагат белега на Звяра.Библията го пише.Последния бой.

32

Анонимен

преди 2 години

Израелските бяхавсички ваксинирани )ко става сега май ваксините са ментета

31

Анонимен

преди 2 години

Страната с най-голям процент на ваксинирано население затяга мерките? Отговорите са ясни!

30

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е създаден в лаборатория. Дали е пуснат нарочно? Убива и инвалидизира предимно старите и болните. И това явно ще продължи години. Там където най- много се затварят, там е най- зле сякаш. Чудно е защо все още няма лицензирано лекарство, а тези т.нар. ваксини се появиха за нула време.