107

КинДзаДза

преди 2 години

Много са ни промили мозъците стипендиантите на статуквото. За политическа култура разбираме - задкулисно пазарене за министерства и постове със списъци от "наши" хора предоставени от олигархията, а пред публиката популизъм и мили очи на уж страхотни професионалисти с голям опит и политическа култура. То беше ясно че всички чакаха Славчовите да изиграят ролята на камикадзе и после да си делкат гласовете им на следващи избори....

106

ББ

преди 2 години

хехе...поредната манипулация...или гроп...или итн...и двете обслужват ...доган бре...служещ на чужди интереси,съсипал Държавата ни,превърнал я в пустиня...и продължавате...за 50 лева ...да палите...домовете си...елате на себе си Братя!!!

105

Небългари

преди 2 години

--->направил се на беден студент. Всичко е по план на червените и Славчо си изигра ролята на различен след 30 години чакане. Славчо е и протеже вербуван от Доган. Младите(деградира ли отпадъци които се чекнат на чалгичка) знаят само ядене и пиене. Не се интересуват от нищо. Така държавата стига до упадък. Това е тенденция и на запад и по целият свят. Един факт от Америка. Доктор Фелучи е замесен с фалшива ваксинация през 70те години. Сега пак той е главен доктор и малко хора знаят за това.

104

Небългари

преди 2 години

Чалгарите не са българи и въобще не са български граждани. Слушат музика която няма нищо общо с българската музика, танци и традиции. Кючека е турски/арабски танц с музика от ТцЗигаският етноса който дори не е европейски а индийски. Такива тарамбукистановски държави са маймунодония, романия и сърбиджа и квадратноглавите или както се наричат отпадъците там. Това са новите *** нови тарамбyки на България и те гладуват за червеният *** Славчо от групировките на СИК и ВИС--->

103

Анонимен

преди 2 години

Нима някой е смятал,че така лесно ще се отървем от Лоестият Крадец?Решението е избори до дупка,докато крадецът изнемогне финансово и неговото влияние бъде сведено до НУЛА,чак тогава можем да си помислим за нормална власт,без зависимости от Крадеца!

102

Анонимен

преди 2 години

Виновник за тази криза (политическа, икономическа, социална) е злобният кариерист Радев! Като е толкова велик и харесван от българите, защо не основа партия? Защото е страхлив и предпочита да се крие в президентството.

101

гербер

преди 2 години

Народее,приготви се за зимата,че само ако знаеш какво те чака!?

100

Анонимен

преди 2 години

До СегаРазбрахтеЛиЗащо: Аз не разбрах какво искаш да кажеш с всичко това. Какъв според теб е резултата от този тюрлюгювеч, който си написал?

99

Пчеличката Мая

преди 2 години

До змияра под номер 104: Много ви е яд торбеши, че Радев ви дръпна тлъстата мръвка от ненаситната ви уста ! Сега ще видите "звезди" посред бял ден, тюфлеци !

98

az

преди 2 години

Време е вече да дойде горския.[Надявам се да се сетите за вица.]

97

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 104: "ИТН 2 пъти можеше да направи някаква гнусна коалиция, но доказаха, че за тях властта не е самоцел"? ИТН доказаха че им липсва политическа култура. Още след първите избори им предлагаха подкрепа срещу ангажимент за политики. Разбираемо е, че ИТН нямат кадри. И Бойко в началото нямаше кадри, наслага калинки и ги сменяше като носни кърпички. Но Бойко започна със 117 депутати, а ИТН - само с 65. Опитът да се налага на другите партии без обсъждане състав на правителството не сработи

96

Анонимен

преди 2 години

Такава е съдбата на всички продажници, след употреба ги захвърлят.

95

Анонимен

преди 2 години

81 ГЕРБ ще бъде винаги, кошмарите на руския слуга Радев, БСП/ДС и всички отпаднали от политическия живот, и гилдията на юристите, лица.

94

бум бум бум

преди 2 години

нали ви казах че чалгарите са спукан балон още при надуването , без значение кой стои зад тях .

93

Алекс

преди 2 години

Провал на ИТН е много меко казано,тия тюфлеци много успешно се самоизчегъртаха.

92

Анонимен

преди 2 години

Има Такъв Народ - ***, недодялан, лъжовен, подкупен, плагиатстващ, фурнаджийска лопата, груб, зъл и елементарен...., но сте само 20% от всичко нас, слава Богу! Ще се постараем, да не ви се чува повече гласа!

91

Анонимен

преди 2 години

Всички партии умират за да управляват.. ИТН 2 пъти можеше да направи някаква гнусна коалиция, но доказаха, че за тях властта не е самоцел. Особено ако предценят, че ще трябва да обслужват чужди интереси.. Вероятно медийте и олигарсите ще я унищожат тази партия, но достойнството никога!

90

999

преди 2 години

Истината е, че ДС МУТРАТА БОЖКОВ ОБЯВИ ВОЙНА НА БЪЛГАРИЯ, ЗАРАДИ ОТНЕМАНЕТО НА ХАЗАРТНИЯ МУ " БИЗНЕС"И МИЛИАРДИТЕ МУ!!!! ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НЕ НА ДРУГ, А НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И НА БОЙКО БОРИСОВ ЗА ТОВА, ЧЕ СПАСИХА БГ ОТ ТАЗИ ЧУДОВИЩНА ЗАВИСИМОСТ И НАПАСТ - БОЖКОВ. НО ТОЙ ОЩЕ ПЛЮЕ ОТРОВА.

89

Обективно

преди 2 години

ВИНОВНИ СА ТЕЗИ, КОИТО НАДУХА БАЛОНА НА СЛАВИ - ДС С РУСКИ ЕЛЕМЕНТИ. САМО ТЕ ИМАТ ПОЛЗА ОТ ТАЗИ РУСКА РУЛЕТКА ЗА БГ.

88

Анонимен

преди 2 години

Провала е за дебелото брадато момче :)))))))))))))))))Иска да си играе с мъжете ама все нещо не му достига. Какво ли? Може да му е малка пипетката))))))))))))))))