88

Наблюдение

преди 2 години

Западът се научи да си подпомага западащата икономика със санкции срещу всеки неудобен, обявявайки го за "диктатор" или сгрешил правата европейска линия. Обикновено все от Източна Европа са съгрешилите. Колко удобно.

87

Помним, помним

преди 2 години

И как може западните журналисти да нападат Лукашенко, че не е демократ, когато в Испания биха каталунците и не им позволиха да гласуват, в Берлин редовно обгазяваха протестиращите, а в Париж извадиха очите на "жълтите жилетки" с гумени куршуми?

86

Анонимен

преди 2 години

няма кой да си стърже мозъка с толкова дълга пропаганда

85

Анонимен

преди 2 години

Браво Лукашенко.Един истински политик,патриот.Напъните срещу него са много.Той разби група зад която стоят Хамерика ,Литва и Полша.Там е дисциплина и има истинска храна безплатно здравеопазване и образование.Помията ЕС съсипа Европа,това е целта на онези зад океана.КапитализЪма и демОкрацията носят зло всички бъдни хора го виждат.

84

Дедо

преди 2 години

Тоя и той ще се сгромоляса звучно някой ден. Само да се моля да не го застигне съдбата на Чаушеску.

83

Анонимен

преди 2 години

Лука с тввърда ръка води страната си към пълен крах и пълна зависимост от руската военна кочинка. Но все повече хора се будят и не искат да изкарат целия си живот роби в РСО.

82

Alex

преди 2 години

До Чавдар Михов - евала!

81

Хмм

преди 2 години

Взима кредит след кредит от Русия а няма да се слива с нея, как ще ги връща?-Може би с други кредити от Китай.

80

Анонимен

преди 2 години

А как зависи България от Беларус та ни занимавате с Беларус. На времето имаше износ на революции сега ни готвят за износ на демокрация. Да вземем първо да си я внесем пък тогава да мислим за износ

79

ами

преди 2 години

Аман от "диктатори",провъзгласили ги като такива най-големите диктатори на света-сащ.То не беше Саддам,Кадафи,Мубарак,Башар,Мадуро-все хора,които са отказвали да лапат краваря за оня му работа и оня ги обяви за диктатори.Всички сме свидетели какво стана след като се "отърваха от тиктаторите"-техните народи буквално плачат за тях,но НЯМА кой да го покаже това на широката публика,на нито една тв не им стиска да покажат реалното желание на хората там,а само това което сащ искат да се види

78

уточнение

преди 2 години

В някои руски сайтове пише, че дезертьорката Тимановска е омекнала в изявленията си. Изглежда, причината е в това, че не може да се изкара бежанка, за да стартира в отбора на бежанците на олимпиадата през 2024 г. Другата опция е да стартира за чужда държава, която до днес не е дала и една стотинка за нейната подготовка. Това предполага съгласие, както от страна на Беларус, така и на чуждата страна. До тогава, Тимановска следва да поддържа спортната си форма като тича в паркове и градинки.

77

vale_karo

преди 2 години

Да де, ама този лош материал през тези петилетки получаваше 50 стотинки надница,но построи България,която тридесет години не може да разграбите.

76

Анонимен

преди 2 години

Че кой политик не живее в собствен свят, особено ако управлява 10+ години? Да не би Меркел да не живее в собствен свят? Да не говорим пък за нашата тиква. Хайде стига, политиците навсякъде по света живеят в свят, доста отдалечен от проблемите на хората.

75

Чавдар Михов

преди 2 години

Нелче, ако Гугъл преводач не прави разлика между "да свали пътнически самолет" и "да принуди пътнически самолет да кацне", една журналистка би трябвала да я прави. Иначе си е най-обикновена преписвачка.

74

Анонимен

преди 2 години

Ами прав е са спортистката. Това че може да бяга не я прави много значима личност щото е *** спортистка и е заменима.

73

Анонимен

преди 2 години

Като чуя за някакъв "независим" еврейн на име Шрайбман, който тръгнал да пише срещу Беларус, Русия или Китай, веднага ми става ясно, че е напълно зависим от САЩ. Американчета, и да рИвете и да не рИвете вече и най-големите бaлъци не ви се хващат на лъжите. Всички видяхме как "оправихте" Украйна. Понастоящем най-бедната страна в Европа. С най-ниски доходи по бвп на глава от населението. Дори само това, че лошите диктатори си пазят народите от упадъчната ви култура e достойно за уважение.

72

Анонимен

преди 2 години

Немците искат да падне режима на Саша Лукашенко за да ги окрадът като слoжат на власт белоруски Бойко Борисов. Да им убият производството, да си намърдат собствените компании лидл, кауфланд, метро и т.н. може и някой завод да построят където белите роби да им работят за жълти стотинки. А немските евробюрократи да им пишат законите, да им казват какво да правят и как да живеят. Такива като Лукашенко са пречка за четвъртия райх.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121..*** и живей в Беларус,защо си в БГ нали там е Рай...промитият....

70

Анонимен

преди 2 години

Какво му харесвате на този тиранин,бе нещастници...Жалба за Живков.Няма как да има прогрес в БГ с тоз...лош матриал.Тези хора живеят още преди 1989 год...с петилетките.Тези хора са зомбирани..

69

Мечти, мечти...

преди 2 години

Да видиш ти - типичната гробарска агитка сега се включила в оплюването на Лукашенко. На поръчителите на този бълвоч и на тролските глупости под него ще се наложи да се примирят, че Лукашенко е между *** и наковалнята и съвсем практично е избрал да зависи от Русия, не от Запада - по-малки загуби. Той е диктатор, а не мекотело, няма да поднесе властта на тепсия на местната прислуга на световните финансови спекуланти, която има реална подкрепа 5% в Беларус. А вие си дрънкайте и цъкайте минуси.