47

Анонимен

преди 2 години

Ще си плати и още как! Кой му е виновен, че е разсеян и не е видял за кой рег. номер е издадена винетката. Ще Ви дам един пример: купувам си автомобил от Германия и се прибирам на ход от там. На влизане в БГ си купувам веднага винетка с немските транзитни номера. Същият ден регистрирам автомобила в КАТ и ме снима ТОЛ камера вече с българските номера и излиза, че съм без винетка!? Е кой ми е виновен? Платих си като поп компенсаторна такса 70лв., купих си винетка на българските номера и така..

46

Ss

преди 2 години

И аз така :) вземам една винетка на двете коли които са поредни номера и като ме спрат голаджияте започва едно каране и псуване от моя страна и риване по бтвто :)

45

Анонимен

преди 2 години

Честито Старчета. Нали затова скачахте и вирихте двата пръста за да заробите и децата си. ЩОТО ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ НЕ ВИ ХАРЕСВАШЕ 70 СТ БЕНЗИН. 32 СТ ХЛЯБ. 12 ЛВ ПАРНО 3 ЛВ СТУДЕНА ВОДА ТОК ЗА 1.5 СТ ЗА КВ.Ч. Карахте си автомобила само с преглед и платен пътен данък. Немаше ВМИНЕТКИ нема толове. Пълниш резервоара и газ.ДОБРЕ ГИ УРЕДИХТЕ МЛАДИТЕ. Трябва да ви благодарят за това че ги направихте роби в собствената им държава. Бях 15 годишен 89 г. и се чудех защо скачате и вирите двата пръста.

44

Без да искам

преди 2 години

До До УСложих Ви минус вместо плюс :(

43

slackware

преди 2 години

До dsadsadsa, разбира се, че може да се направи валидция. Имахм подобен казус наскоро с невалидна винетка понеже служителите вместо 0 бяха въвели О. Валидация може да се направи, например - имаш избор дали рег.номера е нормален или 'специален' (гъзарските много цифрени, много буквени и тн.).Тук вече идва момента в който ти или служител объркат цифрите или буквите, но спазят условията за нормален номер. Например вместо 9 въведе 8. Задължение на водача е да провери дали има винетка след покупката

42

Анонимен

преди 2 години

Въпроса не е някой да ти е длъжен. Парите вървят по банка. Има платена услуга и атрибути. Редно е, или да ти върнат парите, или да оправят атрибутите, още повече че ти удостоверяваш плащането с дата и сума и основание за плащане Обърнете внимание, че парите са в правилната сметка, т е. сгрешения атрибут не променя сделката. Останалото е игри на бюрокрация с възможност за отклоняване на средства.Познавам случай при който се купува втора винетка, без връщане на парите по първата. Ами така ...

41

dsadsadsa

преди 2 години

Тука много писател. В никоя държава няма валидиране на номера автоматично, при покупка на винетка. Чуждите номера, как ще ги валидира?

40

Анонимен

преди 2 години

Абе защо всеки *** си мисли, че някой друг му е длъжен?КАТ трябвало да разбере, че той карал една година без винетка.На КАТ не му пука дали си с винетка или не. Това си е твое задължение да разбереш дали имаш винетка.

39

Анонимен

преди 2 години

Наистина е редно да се свързва със ситемата на КАТ за регистрирани автомобили, по вид МПС също, но в БГ сме много далеч за жалост от онлайн структурите. Иначе доста лесно става купуването на винетка, просто човек трябва да си провери хубаво номера на автомобила, най-добре от талона. Иначе на спомени.....

38

Станислав

преди 2 години

До SHEFAПич не е така ще имаш глоба за деня само (независимо колко камери е имало по пътя). тоя са го хващали камери в 20 различни дни. Просто не е попаднал на ТОЛ по рано.

37

123

преди 2 години

До subzeroАко иде на съд - няма да ги плати. Защото и държавата е крива, че не връчва постановленията с години.

36

Анонимен

преди 2 години

Хората са казали - Кьорав карти не играе!

35

subzero

преди 2 години

Ще си плати глобите като поп! негова е вината, че е сгрешил номера във винетката!

34

МНЕНИЕ

преди 2 години

Този човек и жена му , нямат място в БГ Пътищата . Явно не са запознати с Правилници и Закони .

33

1111

преди 2 години

До Анонимен 30 , пак казвам глобата е за ден и е 70лв .Ако откажеш на място да платиш или нямаш карта ,защото може да се плаща само с карта ,ти издават документ с който може да платиш на Изипей . 300лв е като ти дойде по пощата акта и не го платиш в рамките на 14 дни ( в тия рамки е пак 70 лв ) . Тия неща ги казвам от опит :))))

32

Анонимен

преди 2 години

Системата за продажба на електронните винетки е крайно идиoтcka!!! Как няма да има валидиране дали номерът е истински?!?? А ти вземат парите независимо от това и после не можело да ти ги върнат!!! Как така не сте направили система, която е свързана с регистъра на МПС-тата?То вашето си е просто електронна касичка с цепка. Типично българска неkaдърност.

31

Анонимен

преди 2 години

Ами Защита на потребителя трябва да запорира всички сметки на Bgtoll, структурата да се ликвидира съставът да се преназначи след доказване на критерии и да се смени програмното осигуряване с такова избрано следствие на конкурс между учениците до 7-ми клас. Цялата система да се преведе съгласно изискванията за ефективност, тя сега е губеща, както някога беше Кремиковци.

30

Гроби Таласомо

преди 2 години

И да снимат и да не снимат гадовете, знайте, винетната такса е незаконна, тя е грабеж! Ако сте истински Българи, не плащайте!

29

Анонимен

преди 2 години

До 1111Глобата е 300 лв. а не 70 лв. 70 лв. ще платиш на место, ако те спрът. Ако откажеш да платиш тези 70 лв. пише ти се акт за 300 лв. Така че тези негови глоби са по 300 лв. всяка. И не е на ден. На ден 10 пъти ако те снимат камерите че си без винетка, значи имаш 10 глоби по 300 лв.

28

1111

преди 2 години

До SHEFA ,не е точно така .Глобата (компесаторна такса както я наричат ) е за ден .т.е. може да си караш цял ден и да те снимат и 100 камери ,нарушението (глобатата) е едно - 70лв .