43

до 54

преди 2 години

Как се чистите вие вече е ясно на целия свят. Хора, които се зариват до шия с *** и одсмърдяват целия град с фекалиите си най-малко имат правото да имат претенции.

42

Циганин Комунист

преди 2 години

Странни изказвания от хора които не могат да си подредят държавата от 30 години насам!Питам ви многознайковци кога ще изчистите онова място наречено парла-мента! Не можете да контролирате 240 човека които ви клатят вече 30 години!Или ви харесва?

41

Натовеца

преди 2 години

Само с огън ще се изчисти Столипиново то се е видело ,тези същества нямат способност да се цивилизоват!Нато ако са ни такива съюзници да бомбат Столипиново не ,чужди държави!

40

Анонимен

преди 2 години

Трябват глоби и спиране на помощи, с призоваване няма да стане

39

Анонимен

преди 2 години

Те и да махнат сметището, ... остават. И продължават да цапат.

38

Анонимен

преди 2 години

Лъжат нали сигнализирах и писма писах.Нищо не правят.Не пращат полиция не пращат инспектори- нищо.

37

чудя се

преди 2 години

Абе аз от години се чудя, защо не им УДЪРЖАТ ДАНЪЦИ, СМЕТКИ И ТАКСИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ И КАКВОТО ОСТАНЕ - за цигари и музика??? В ЕДНА УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ТАКА, НЕ ЛИ?

36

мак

преди 2 години

Оставете ги, *** да ги зарине. Те от нищо не разбират, не плащат, живеят с мисъл, че всеки им е длъжен, за чистене, за чаветата. Стига сте обременявали общината с постоянно плащане за чистене.

35

колко плащат

преди 2 години

КОЛКО ДАНЪК СМЕТ ПЛАЩАТ, АКО МОЖЕ ДА НАУЧИМ, ИЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ С НАШИТЕ - НА СОФИЯНЦИ, КОИТО СА БАСНОСЛОВНИ, ЧИСТИМ.....ГЕТАТА!? А ТАМ КАК СА СЪС "ЗАГУБИТЕ" НА ВОДА, ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ?

34

Анонимен

преди 2 години

Ми "хората" си имат традиции и си ги спазват,не са като нас да си живеят чисто.

33

Анонимен

преди 2 години

Не очаквайте много от хора с ниско IQ. Проблемът е че в бъдеще ще са много. Филмът идиокрация на живо.

32

Анонимен

преди 2 години

ПО-СКОРО ГОЛЕМИ ИНВЕСТИТОРИ СА ХВЪРЛИЛИ ОКО НА СТОЛИПИНОВО И ЧАКАТ УДОБЕН МОМЕНТ ДА ПАДНАТ ТОЛКОВА ЦЕНИТЕ ТАМ,ЧЕ БУКВАЛНО ДА ГО ИЗКУПЯТ С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ...

31

Анонимен

преди 2 години

СТОЛИПИНОВО СЕ ОКАЗА ЕДИН МНОГО ПРИТЕГАТЕЛЕН ЗА ИНВЕСТИЦИИ РАЙОН НА ПЛОВДИВ ПРИ ТОВА ДОСТА ЕВТИН И БЛИЗКО ДО ЦЕНТЪРА НА ГРАДА...СЛЕД КАТО ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА ПЛОВДИВ БУКВАЛНО СЕ ЗАДЪХВА ОТ НОВО И СКЪПО СТРОИТЕЛСТВО...КВ.СТОЛИПИНОВО ИМА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО КАТО ИНФРАСТРУКТУРА-ВОДОПРОВОД,КАНАЛИЗАЦИЯ,ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ...

30

Така ще бъде,

преди 2 години

докато продължавате да ги наричате "хора" и "граждани". Мaймyнckuят манталитет не се променя с приказки и пожелания, нито с глоби - как ще обясниш на жuвoтнo какво значи живот в цивилизована среда или пък ще го глобиш, ако не спазва правилата? Когато бъдат поставени там, където им е мястото, т.е. на еволюционния клон, към който принадлежат, тогава може и да има резултат от усилията на общината.

29

Анонимен

преди 2 години

Няма полиция, няма армия и има ромски български проблем. Ромите не са българи, колкото по бързо го разберете, толкова по лесно ще се справим с българския проблем. Аз лично за една седмица ще ги оправя покрай короната

28

Анонимен

преди 2 години

Ама защо им ги събирате, те им създават атмосфера на дом, тишина и спокйствие. Оставете ги да си живеят съгласно техните норми и разбирания и просто напревете ограда.

27

Anonimen

преди 2 години

Животните трябва министърката им да ги отдели от нормалните хора в гета. Там да видим как ще живеят само от кражби

26

Anonimen

преди 2 години

На животни, които живеят там и това е много.

25

Вие какво очаквате?

преди 2 години

Не може биомикрокомпютър със сбъркан чип да прави сложни операции.Той има само 4 функции:ям и пия;спя и мързелувам;репродуцирам се и чакам други да ми плащат и гледат децата;като не стигат средствата,бера по кофите и чуждите домове.Не желае да учи,няма професия,нищо не умее освен гореописаните функции.В дома и гетото е ***,но не го дразни,така е свикнал,етнически особености.Властите се правят че не забелязват,няма драстични възпитателно-образователни мерки,няма климат на нетърпимост.

24

Грую

преди 2 години

Сбъркали са технологията. Трябва да използват огнепръскачка.