11

Асан

преди 2 години

Булгаристанец взема 3000 евро годишна заплата харчи само за салам народен

10

Асан

преди 2 години

Испанец е похарчил 10х. евро а спестил 20х. евро

9

до 2

преди 2 години

До Бели пари, черни дни,абсолютно си прав,но ми се струва,че българина вярва,че ще си занесе всичко крадено на онзи свят,иначе няма друго обяснение за тази чудовищна лакомия,за това бясно крадене и трупане,трупане,народ самозабравил се от имане и охолен живот,българите живеят като богове,всичко им пада от небето и затова казват,че господ е българин,но и в рая при него да отидат няма да намерят такъв рай като българския.

8

Анонимен

преди 2 години

Снимката над статията е от Пласа Майор, Мадрид или Плаза Майор както я наричат испанците. Конника, който виждате е статуя на Филип трети. А колкото до разходите на домакинствата ще се свиват още до месеци. Брат ми живее в една друга част на Испания от 24 год. Нищо не е като преди 20г.както навсякъде по света. Храната през 2008г. беше много евтина в сравнение с храната в България.След това започнаха промените.И въпреки всичко когато се правят сравнения-в България с много по-бързи темпове поскъпва

7

Анонимен

преди 2 години

Тъй като ниските лихви не успяха да накарат хората да харчат за потребление, и парадоксално, количеството на парична маса в банките е огромно, единственият отдушник е покачването на цените. Това ще обезцени спестяванията и хората отново ще започнат бясно да харчат, предизвиквайки голяма инфлационна лавина. Но пък харченето ще се отрази добре на икономиката. Не всичко е толкова зле.

6

Затова ли има силна

преди 2 години

липса на испански летовници?!

5

отдавна казано

преди 2 години

Жена испанка, кола германка.

4

Анонимен

преди 2 години

До Бели пари, черни дниамии... ще трябват за черни месеци парички.

3

Еспана

преди 2 години

Светът отива към загиване

2

Бели пари, черни дни

преди 2 години

Ако идва инфлация точно да пестиш е най-грешното решение. Но у българина това в заложено исторически. Крие пари под дюшеци, затваря ги в буркани, а сетне с тях или не успява да си купи нищо, или си заминава преди да ги е похарчил. Българинът масово забравя, че е смъртен. Такива случаи познавам, че нвма да стигне поста да опиша на какво съм се нагледал.

1

Анонимен

преди 2 години

Народа яко пести от години, въпреки почти птрицателните лихви по депозитите. Набиват се и пари в жилища, защото са вид спестяване.Въпросът е как да се изкарат парите на хората от банките. Печатането на пари заради правителствени разходи също е в апогея си.За мен, това е идеалната буря за задаваща се инфлация и здраво поскъпване на стоки и услуги.