7

Асан

преди 2 години

САЩ дават на техните състезатели по 37 500 долара за златен медал от олимпиадата, а бедна България им дава по 250 хиляди лева на нашите и пожизнена пенция. Ужаст !!!!!!!! :)))))

6

Дай боже

преди 2 години

Прекрасна ! Дай боже такова да е нашето ново българско поколение - можещи, знаещи , горди и борбени. Щото само като си помисля за мрънкячите и хитреците на дребно на които всичко и всички са им виновни .....брррр..Дано да се изчисти нацията от това долнопробно ДНК веднъж завинаги

5

Поздравления

преди 2 години

Браво! Браво и на всички български спортистки! Добре че са жените да направят България отново олимпийска сила, че от българи-юнаци нищо не остана, но пък са добре епилирани.

4

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

И моля МОДа да даде банан на лъжеца номер 2. То бива бива гнусотии ама да храчиш по това смело българско момиче просто показва колко долен и пропаднал човек си.

3

Анонимен

преди 2 години

Дали ако футболистите в националния ни отбор по футбол са само жени няма да се класираме за световното? А може и да надминат ""четвъртите". С Ники Михайловци и Божиновци се видя че не става

2

vvv

преди 2 години

Това е едно лъчезарно момиче, което се откроява от тупаните на политическата и спортната ни сцена. Заслужава поздравленията и народната любов !

1

Анонимен

преди 2 години

Браво, момиче! Цялата държава се гордее с теб! Бъди здрава и много щастлива!