9

La France

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

8

Анонимен

преди 2 години

Не е варно! Ние се ваксинирохме фамилията и тръгнахме за чужбина след 2 дни. Понеже не бяха минали 2 седмици от ваксината, трябваше и тест да правим. Всички бяхме с отрицателен тест. Няма вирус във файзера. Разберете! Има антиген, но ти не ке разболяваш и няма как да си позитивен на теста .

7

Но

преди 2 години

Бързият тест за антигени е положителен при ваксина, защото ваксината както и вируса предизвикват поява на инфекция и защитна реакция, но нека специалистите си кажат, за мен е ясно че всеки турист трябва да бъде заключван за две седмици без право на обжалване и да не се създават глупави правила и разиграват неадекватни циркове от страна на бюрократството или да се отвори всичко и да се обяви сезона на масовото заразяване по естествен път.

6

фигаро

преди 2 години

тука едни се върнаха от почивка в България , след два дена хоп коронка , гледам вече се движат с две маски и с ръкавици .

5

Анонимен

преди 2 години

Тестът няма как да е положителен при ваксина, скорошна или не. Тестът отчита ако има вирус в носоглътката. Ваксината не съдържа вируса и имунната реакция се разиграва на мястото на убождането .

4

ПУТИН

преди 2 години

Жегата е такава че сигурно и Балтийско море става за къпане ,проблема им е решен на швабите!

3

Но

преди 2 години

Ваксинация не значи че не носи зараза. Спредърите така разнасят необезпокоявани. Винаги трябва тест още на границата при преминаване, независимо от региона. Заразените са в инкубационен период и нямат нужната критична маса да се отчете като положителен, тестовете показват още 40 корона вируса, а бърз тест и това нищо не показва освен че има контакт с вирус или ваксина. Изобщо пълни каши и презумпции. Най-добре всички да се заразят и да се приключва до няколко месеца, да се кремират труповете.

2

Натовеца

преди 2 години

Европейски съюз свобода на движение европа като една човешка длан ,а какво се оказа то по зле от преди желязната завесе бе :) паляции пълни

1

Асан

преди 2 години

Да карат плажа на север у Рощок :)))