11

До коментар 4

преди 2 години

И в гр.тервел така реват,голяма та голяма.е искат мъни,да си пълнете чекмеджето и сметката.мафия.

10

ПроСоТо

преди 2 години

В Смолян наистина живеят много хубави хора!..Що се отнася до горите около него,...ами от впечатленията ми,основани на факта че съм обиколил цяла България мога да кажа:-По-величествена и .."по-човешка" Природа от тая около Боровец ;,Юндола и околностите,няма!..Пампорово е една.."СТУДЕНА" гора,нищо друго..Пирин е камънак,извисил се нависоко....А както се изрази..кой беше не помня:-"Рила е океан"..

9

До 6

преди 2 години

Вярно е. Смолян от край време е трън в очите на великите сили.

8

от село

преди 2 години

При нас е голяма жега, поради което ни бихме сме радвали и на една добра, яка градушка. В двора всичко изсъхна, на какво да се надяваме още в през тази година ..?

7

Анонимен

преди 2 години

В Смолян живеят чисти и много хубави българи и българки, сега тъкмо се връщам от почивка оттам, миналата седмица! Чудесен български град и препоръчвам на всеки за го посети, заедно с курортите наоколо - Пампорово, Широка лъка, Могилица и други!

6

до 5

преди 2 години

Половината Смолян не е помен, но за сметка натова, колкото и да обиждаш хората, по- голям няма да ти стане, ще си стои мъничък.

5

Щерю

преди 2 години

САЩ, Китай и Русия пипат климат с разни техни климатични оръжия, чрез каоито нагрява йоносферата над определени територии или в океана - и предизвикват бури, градушки, наводнения и пожари...

4

Фершел

преди 2 години

До1 Бегайте помачорииии

3

Смолян

преди 2 години

нищо подобно.. Имаше градушка за минути и нямаме поражения. тА КЪДЕ Е СЕНЗАЦИЯТА.ХА.ХА

2

Анонимен

преди 2 години

След такива горещини бурите са съвсем в реда на нещата. Спомням си през 60-те години като дете имаше такива летни бури за по 15 минути. Изсипваше се дъжд като изведро. Вятъра се усилваше и всичко помиташе по пътя си. В онези години синоптиците не предвиждаха никакви зелени оражеви и бенбени зони. Просто казваха че ще вали и гърми и толкоз. Бурята атминаваше вятъра стихваше и слънцето се показваше. А ние децата се качвахме на колелата и започвахме да търсим локви за да се опръскаме. Хубав живот

1

Гроби Таласомо

преди 2 години

Пощадиха ме алпите! Днес, цял ден ги викам: - Ялате, ялате при мене за дъжд, *** те ич *** не чуваха... А то, виж, вардат ***;)))