20

Виктор

преди 2 години

В момента съм в Македония, гледам новините и непрекъснато говорят как България, Сърбия и др, помагат непрекъснато за овладяване на ситуацията. Евала на пожарникарите от Бг, показаха солидарност в трудни времена. Всичко останало е долна политика.

19

Маке

преди 2 години

Голема благодарност до блгарските пожарникари за нивната помош во овие тешки моменти, а голем срам за нашата влада коа дозволи да изгори половина Македониа.

18

Анонимен

преди 2 години

И 100 села да са спасили ще има само псувни.

17

Makedon

преди 2 години

AFERIM.....

16

ЛАЙНАРИ !!!!

преди 2 години

отодоха да гасят пожари в Македония докато тук изгоре половината България !!!! РАСТРЕЛ ЗАСЛУЖАВАТЕ !!!!!!

15

ПроСоТо

преди 2 години

що се отнася до истерията,която се вихри в ЧАСТ от "Северомакедонското общество" мисля,че трябва да бъдем търпеливи и..ТВЪРДИ..Ще се налудуват отнесените и ще се кротнат...Просто нема друг начин..ТЕ се натискат за ЕС,не ние!!!!.."С РОГАТА НАПРЕД" НЕ СТАВА ТАЯ РАБОТА!

14

аа1830

преди 2 години

Македония да гори - да ги бяха изпратили тези екипи на мястото където изгоряха двамата ни сънародници - без екипировка, без оборудване, без опит.....Македонците да си искат помощ от Сърбия, Португаалия, Германия, Чехия, Полша, Франция...нали те натискаха срещу ветото.

13

Анонимен

преди 2 години

Пожарникарите могат да служат само за пример и те много добре знаят, че пламне ли огънят, за него прегради няма.Дано не съм Ванга, но някой дестабилизира Балканите с тези пожари и дано не пострада тежко България. Трябва да сте притеснени, а не неприятни и злобни с коментарите.

12

аа1830

преди 2 години

Може да запалите сега няколко български знамена в знак на благодарност.

11

Анонимен

преди 2 години

Кой прати пожарникари в СРМ, а не в нашите села? Тий е виновен за смъртта на нашите млади мъже!

10

Петрич

преди 2 години

Имам информация, че в района на Пехчево по българските пожарни коли са били хвърляни камъни. Имало е дюдюкания "Умрете татари!". Нашите са нощували по машините, а словенците са били настанени от домакините в нещо като хотел.

9

ПроСоТо

преди 2 години

Браво,похвално!...И дън съ косим,ако ония не оценят помощта ни!...Защото истинската помощ не търси признание,просто помага..А получателя на помощта как ще реагира,...е,това е друга тема..

8

Филип от Филипополис

преди 2 години

Ето какво написа вчера вестник "Република"- Скопие. Това е официалният орган на опозиционната ВМРО-ДПМН. Сами си правете изводите колко са желани нашите момчета там!- "Справуваето за Заев подразбира молее и питачее ка соседите кои не сите имаат хумана намера и тоа е го искористат за политички поени.Тоа пред се се однесува за Бугариа коа пожарите во Пехчево и Делчево ги гасне со телевизиски екипи." За сръбските и словенски екипи се сипят суперлативи.

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Честъ !

6

Анонимен

преди 2 години

Какво ще пише в учебиците по историята на Северна Македония: Българският окупатор окупира 2 села през 2021 година.

5

Зозо

преди 2 години

Храни куче да те лае..................... Рундю ако ги беше пратил тези на нашия пожар, горските щеше да са живи.

4

Еничари

преди 2 години

През това време наши села изгоряха.

3

Анонимен

преди 2 години

Това не го пише в нито една РСМ медия, нахшй-вероятно. За сметка на това обаче ежедневно се публикуват поредните помии и лъжи за бугарите татари и тяхната измислено-уникална идентичност и толкова "различният им, небългарски език". Аз съм силно убеден, че ако тези 25 пожарникари бяха в България, нямаше да има жертви. Пак казвам - няма да получим никаква благодарност официално. Те наричат българското възстание от 1903 Илинден, и благодарят на власи и сърби за него, а ние чакаме благодарност.

2

ДА

преди 2 години

Да разбирам ли,че у нас няма пожари,та сме тръгнали да гасим у съседите,дето не ни щат!?

1

АнонимеН

преди 2 години

ТЕ НИ ПЛЮЯТ С ПЪЛНА СИЛА И СЕ ПОДИГРАВАТ ВЪВ КОМЕДИЙНИТЕ ИМ СЕРИАЛИ С БЪЛГАРИЯ И ЕС, ПЪК РАДЕВ НЕКА ПРАЩА ПОЖАРНАТА ТАМ