193

Брей... кисело мляко

преди 2 години

Така и от цялата статия не разбрах:Поне една руска подводница забелязана ли е в близост до острова, или всичко това се гради на предположения?

192

нАКа-47

преди 2 години

!0-ки? Абе, те едва имат 4. За какви десетки става въпрос?!

191

Джо

преди 2 години

Да питаме колхозниците, вкусни ли са? Че друго за плюскане те нямат!

190

Ха!

преди 2 години

"... ядрени подводници ... на Владимир Путин" :-))) По-плоска медийна инсинуация не бях срещал скоро! Да речем и "най-големите военноморски учения на Байдън", например ...

189

Да бе!

преди 2 години

Примитивна Рус с конвенционалните си оръжия не може да се мери с космическа Америка, която живее в 25-ти век, 400 години преди човечеството.

188

чук

преди 2 години

абе нали са "яката" работа натовски ***? що им се "опъват нервите" нали руските подводници се развалят , пушат от въглища и др.....пък те седнали и се запасяват с памперси смелчаците...ха ха

187

како нело

преди 2 години

Една стига.Другите са на други места.Ама на страха очите са големи.

186

Анонимен

преди 2 години

До Който е писал тази........дрррисня, добавям аз, защото не съм възпитан като теб, наистина не се е потрудил да научи бройката на подводниците тип "Борей". А днесаджии по навик показват грешната картинка. На снимката е свръхтихата дизел-електрическа подводница клас "Варшавянка - подобрена 636". Такива си имаме 6 броя в Черно море и яко им дъ на британци, янки и др. натовци! За съжаление и ние сме в тази бандитска компания!

185

Депресиран соросоид

преди 2 години

Анимации мрън мрън Жуже мрън мрън Бояршник мрън мрън, Безаналогови мрън мрън, Чебурашка мрън мрън...

184

Който е писал тази

преди 2 години

статия,е бил с потопени в легена крака.Русия няма десетки подводници от клас 955 Борей.Според руските планове,серията 955 Борей,ще включва 12 подводници,от които 6 за Тихоокеанския флот и 6 за Северния флот.До момента са построени(вероятно)8 подводници.Така че,дори всички да са били построени,дори всички да са били предислоцирани в Северно море,няма как десетки да са край бреговете на ВБр.Вероятно там са три,които в началото на годината бяха локализирани от брит.флот,а не от журналисти.

183

Анонимен

преди 2 години

Разоръжаване...ограничаване на оръжията за масово унищожение И изведнъж...хиперзвукови ракети без аналог,което означава че се действа подмолно...Как да вярваш за напред на тези хора....Със сигурност в близко бъдеще НАТО ще запълни тази празнина,ама защо да се започне пак,меренето на пи...ки.

182

Сата НАТО

преди 2 години

Подводници от този клас са само 4. Нещо грешите за десетките.

181

Панде Ефтимиос

преди 2 години

РОССИЯ ОТДАВНА НАБЛЕГНА НА МОРСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ...ИМАТ ПОДВОДНИ МИНИ-КАТЕРИ, СЪС АТОМИКО, БИОЛОГИКО И ХИМИКО ОРАЗИЯ...БРАВО НА РОССИЯ..ИМАТ И СЕЙЗМОсЛОГИКОС УЕПОН (ОРАЗИЕ)......САТЕЛИТИТЕ СА СЛЕДВАЩАТА ЦЕЛ НА РОССИЯ.

180

Анонимен

преди 2 години

Нелата-да-се-гмурне-дето-трябва! Айде-стига-с-каруцарския-сленг-все-пак-сериозна-хартишка-е-днесбг!

179

Факт

преди 2 години

Русия има само няколко подводници които могат да се потопят до около 800м дълбочина. Освен това дълбочината при полуостров Корнуол е доста по-малка и за скрито преминаване там не може да се говори.Иначе британците да не се правят на луди-чий го диреше техния кораб около Крим?Нормално е да има ответни мерки. Впрочем, при ядрена война Великобритания първа ще даде фира.

178

Анонимен

преди 2 години

Нещастниците тук се радват, че еди кой си е в състояние да унищожи цели държави и континенти. Висша форма на идиотизъм. Не е за учудване впрочем.

177

Анонимен

преди 2 години

"Борей - Може да унищожава цели градове". Не , цели градове, а цели държави, и дори континент. Тези 20 ракети. Всяка една от тях се разделя на 10 бойни ядрени глави. Тоест на подводницата има около 200 бойни глави, като всяка една от тях е няколко пъти по-мощна от тази пусната в Хирошима.

176

Анонимен

преди 2 години

последния самолет не случайно се нарича ШахМат , чао англосакси, тежестта ви в света се свиваа драстично джудженца островитяни хаха

175

не може да бъде!

преди 2 години

Ако се разкрие ,че Путин има тайно споразумение с производителите на памперси в Англия,присъствието на руски подводници става съвършено обяснимо!

174

Анонимен

преди 2 години

Много ги мразя тия рускофобските неща. Пълни глупости. Тия източници...!