11

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

..може и да не стане такъв....РУНДЬО И КРАВАРКАТА ОТ КРУШОВИЦА ГОТВЯТ ДИКТАТУРА У БЪЛГАРИЯ---ЩОТО С ИЗБОРИ , НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ГИ ИСКА...ХА,ХА,ХАААА...!

10

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 12:"А ги записаха на сметката на ГЕРБ"? Ще ги запишат разбира се. Щом на Бойко тримандата не му стигнаха да изчисти държавата от ДС, значи изобщо не е имал намерение да го прави. А и, като се замисли човек, откъде накъде? Той самият е стар кадър на БКП.

9

Анонимен

преди 2 години

Той от ЛГБТ ли е?Нормален? Дайте все пак повече инфо.

8

сината лампа

преди 2 години

Браво другари от милицията, нека изпълним 5 годишния план за 1 година! Успехите са големи и народа е доволен и сит!

7

Анонимен

преди 2 години

Да арестува първо *** от ДС дет въртях далавери по времето на Борисов А ги записаха на сметката на ГЕРБ.

6

Гроби Таласомо

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Узунов стига си писал глупости. Сам знаеш, че не слагаш Тодоров там за да защитава Българите, а го слагаш за да изпълни волята на ционизмът съсредоточен в масонката ложа "Слънце"! Тодоров се придвижва точно като кон по шахматната дъска в подкрепа на офицерът Узунов!

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Смелост и кураж български, господин Тодоров! Изхвърлете вички малцинственни мyтанти от МВР, които евреинът Борисов-Бехар назначи. Смърт за антибългарската терористична мафия. И осъдете на смърт всичките цurаnu, които изнасилиха 73 девственни момичета преди години. Смърт и поради убийството на бременното момиче изнасилено от стотици в същият цuranсkи квартал. Смъртна присъда и за тези,които биха кликнали,че не одобряват истината,която изричам в този коментар. Да си върнем сигурността и Белене

4

Анонимен

преди 2 години

Рашков 19 имота, да провери от къде са.

3

Гроби Таласомо

преди 2 години

Всъщност именно под ръководството на Тодоров като шеф на Първо РПУ гр. Пловдив, бях неправомерно гонен из цяла България за да се угоди на Пламен Узунов и неговият кадър в едно село, на когото съм показал конят боб еде ли;))) Така че, според мен, не очаквайте нищо добро!;)))

2

Анонимен

преди 2 години

А оня ченгесак дето излезе в майчинство, той в панделата ли е вече?

1

Алтер

преди 2 години

ЛЪВ.