48

како нело

преди 2 години

що не напишеш за водачите на протестите срещу шистовия газ в Добруджа,къде са,що са,как и тримата за една седмица умряха?

47

Анонимен

преди 2 години

Е съмнява ли се някой, че всичко е възможно да ти се случи в бандитската клоака Украйна?

46

Анонимен

преди 2 години

Справедливост за Шишов! Справедливост за Навални! Справедливост за всички журналисти и дисиденти, звepски тормозени и избивaни от режима на убиеца Путин и на неговия слуга Саша Лукашенко.

45

Анонимен

преди 2 години

А нещо за кашоги да пишете?!

44

до Факт

преди 2 години

Слугуващите на диктатори са сбъркани .

43

Шоу

преди 2 години

Ало,ало "право защитниците" нещо за концлагера на сащ Гуантанамо бей!!!???

42

Факт

преди 2 години

За предателите само смърт....

41

Анонимен

преди 2 години

Ако и тук имаше държава да ги прочиства, нямаше да сме колония и да живеем толкова лошо.

40

Анонимен

преди 2 години

Рисковете на професията. Западните спец служби също ги правят тоя работи но доста по прикрито и с много ефективна пропаганда един дол дренки просто различни подходи

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Питайте ония от Гуантанамо, те, добре знаят, кой и къде изчезва." Мдааа. В Гуантанамо затварят терористи, които залавят по дупките из Афганистан и Пакистан, но на "руснака" му се привиждат журналисти пишещи срещу репресиите на диктатури.

38

Анонимен

преди 2 години

Ехааааа. А според русофилите Беларус е една прекрасна страна. Толкова е прекрасна, че чак изпращат убийци в други държави, за да не се разбира колко е прекрасна :)))

37

МАЙЦЕПРОДАВЦИ

преди 2 години

Предатели, родоотстъпници и в един момент ми удря съвестта и си посягат!!!Живота и съдбата на такива продажници е кратка!!!

36

rusnak

преди 2 години

Питайте ония от Гуантанамо, те, добре знаят, кой и къде изчезва.

35

Мр. Подозрение

преди 2 години

Как беше: Хладен ум и чисти ръце, слогана на чекистите. Дългата ръка на КаГеБе не прощава. И на луната няма скриване. Както междудругото, теорията че хаммериканците като кацнали на луната, оня Армстронг и гледат там вече руска база. То и затова няма мисии вече до там. Фанало ги шубето. Дали е истина не знаем, ама че и тия десиденти си се самоубесват под път и над път не е.... случайно, ей така бесейки се. Странно

34

ууу

преди 2 години

До Анонимен 41Прав си -- скоро убиха президента на Хаити, а преди няколко месеца един африкански. Мейд ин уса.

33

До Странно

преди 2 години

Битова престъпност в Беларус има, включително и убийства, но на такива хич не им прощават. Имат смъртно наказание. "Свободният" свят вие срещу тях, каква диктатура били да осъждат убиец на смърт. Гаче ли той е помилвал жертвата.Последно тази година екзекутираха 30-годишен убиец на двама старци. Пияница, влязал им в домовете, мъчил ги за пари, ограбил ги и ги убил. Ама в Беларус не потупват по рамото и вече няма да може ни да пий, ни да убива. Дойче веле скърби. За убиеца, да не си помислите.

32

Анонимен

преди 2 години

Тоталитарните режими са така, пращат хора да убиват други хора.

31

Анонимен

преди 2 години

ЕС няма пари и капацитет за демокрация в Украйна и в Белорус. Американците също предпочитат държави с петрол за демокрация. Горките хорица в Украйна и Белорус ще си останат завинаги руснаци. Българите имат късмет, че заради царя Сакскобургготски ги приеха в ЕС и ще останат просто балканци, вместо турски вилает, както беше тръгнало. Дано един ден и турците да се освободят от техния шизофреник, както ние направихме с онова същество от Банкя

30

Анонимен

преди 2 години

Който търси намира )тия гадчета се имат за голема работа

29

Странно

преди 2 години

Западните "свободни" медии които толкоwа пишат за Белорусия, не казват нито дума за бездомници, пенсионери ровещи в кофите, просяци, безработица, самоубийства, престъпност, чалгаризация, наркомания и прocтитуция, корупция, кражби, умиращи защото нямат пари да си платят лечението и операцията, изнасилени и отвлечени деца, родители които колят децата си от бедност и безизходица, набези над стари хора по селата, демографска криза, висока смъртност, обезлюдяване, съсипана икономика.