55

До къде е батко

преди 2 години

Не сме изчезнали, просто ДъБъ-тата пишете четирдесет и пет коментара от един профил, като дислайквате всичко против Ристю. Така изглежда сякаш сте мнозинство, както в обществото, но в крайна сметка сте предпоследни на изборите- същия кух вот, репрезентация на този форум. Та самоубеждавай се и се тупай по рамото- чалгарите сме тука, а демокрацията показа своето- никой не иска Прокопиевите писалки. И триста коментара да напишеш- далече сте от първото място. Гласувах за ИТН само заради ДБ-тролите.

54

Анонимен

преди 2 години

Едно е да знаеш за какво става на въпрос, друго са хартийките от Австрия (дипломите) :))) Българите са много крив народ, видели са мутри достатъчно, не може ей така да дадат на анонимници и неразбиращи властта :))

53

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Това е...добре,че Пацо Шнорхела е...оптимист.Да раздаде на всички по един...шнорхел и да се...потапяме дълбоко.

52

ЗАЩО

преди 2 години

никъде не пише КОЯ е русата дама до Николов? Бъдещ министър, охрана, съпруга?Трябва да бъде оповестено.

51

Тоя

преди 2 години

има излъчване и поведение, все едно са го обявили за "златния клиент" на фирма за бързи кредити.Кефи се, без да осъзнава къде е и какво е.Жална ни майка!

50

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

напоследък от два-три дни насам чалгарите изчезнаха във форума, преди бяпа едни крайни със суперлативи за господин Станислав Трифонов, а сега...

49

Професора

преди 2 години

Дългия прави услуга на Буци и Гешеф!!!

48

засрамен

преди 2 години

В това 46 НС се чуват само лъжи , дразги ,караници, оплювания , борба за постове ,сърдене ,че няма такива ,високи заплати, тайни потайни поведения. Всеки ,,влюбен ,, в себе си. Голяма его ,голямо нещо . Там сте за народа да мислите !!!Срамувам се от себе си ,че отидох да гласувам.

47

Анонимен

преди 2 години

До До Мел ГТО И СЕГА ГРОБ ***(ЧЕЛЯТ РАЗГРОМНО В РОМСКИТЕ ГЕТА. КУПЕНИЯ ВОТ ЗА ДА СПРЕ Е НУЖНА КАСКАДА ОТ ИЗБОРИ И РАШКОВ ЗА МИНИСТЪР.

46

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Тоя чалгар иска да направи българския народ на будали, като нареди правителство на 23 процента от депутатите. А ние, гласувалите за другите партии, трябва да се радваме нашите депутати да ни ЧАЛГОСАТ ГЛАСА ЛИ БРЕЕ, АБЕ ХОРА, ТО Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА ПРАВЕТЕЛСТВО Е НА герб и дпс, ЗАТОВА сЛАВИ ТАКА СИ РАЗИГРАВА КОНЯ, УЖ Е ОПОЗИЦИЯ НА ДПС И ГЕРБ, ТА мУТРОСОРАИСТИТЕ ДА ЗАГРАБЯТ ЦЕЛИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ СПЕКТЪР В СТРАНАТА И ДА ДОЙДЕ РАЯТ НА КРАДЕНЕТО... ХОРАТА ПРОГЛЕДНАХА И ГЛЕДАМ МУТРОПАРТИИТЕ В СТРЕС.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42Еми Славуца Илия Павлов го издигна, да не се прави на самарянин :))

44

Гиб Мелсън

преди 2 години

Как да не е комунист като при негово управление единствените които видяха някакъв напредък са държавните служители. И санира и възроди старите комунистически блокове символи на комунизма. И винаги търси враг както правеха и комунистите. Преди при тях врага беше капитализма, сега врага е Рашко и Радев, преди беше Орешарски.

43

Анонимен

преди 2 години

Чалгарят може и да е имал добри намерения, но да ръководиш държава не става само с това. Иска се опит, бекграунд, комбинативност, търпение и мноооого знания. Да не говорим, че с неговото минало ДС и сараите веднага го хванаха за ташундрите и сега се чуди, как да се измъкне. Като не знаеш и не можеш, защо се тикаш тогава бе гевшек? То на много хора им се иска, ама като не стават, си траят. хубаво че накрая си отвори плювалника и хората разбраха, що за стока си.

42

пияница мистик

преди 2 години

До 44 === Тази басня, че Борисов е комунист и крадец я повтаряте точно вие, комунистите вече 12 години. И страшно ми напомня на един лаф, дето ми казаха преди време: Имало едно село, в което всички жители били циGaни. Имало само един българин и му викали "бай Иван циGaнина" :)))

41

Гиб Мелсън

преди 2 години

Накратко казано ситуацията е сложно, защото избираме межу лошо и много лошо. Според мен все пак партията за която гласувах ИМВ и другата ДБ ще изберат лошото и така правителство ще има. Защото ако не изберат лошото идва по-лошото онзи парапитек от Банкя, който лъже на всяка крачка като вчера, че ДПС били преливали гласове за ИТН а на сайта на ЦИК пише на 4-ти април 89% за ДПС в Турция, на 11-ти юли 90 % за ДПС в Турция. Очаквам поне да изискат министерството по ромски въпроси да отпадне-абсурд

40

ИСТИНАТА

преди 2 години

ГЕРБ СА КОМУНИСТИ!

39

Анонимен

преди 2 години

Чалгаджиите си мислят, че държава се управлява като шoуто на Слави с кастинги, скечове и кръчмарски лафове.

38

ИТН и ДБ - К0мунисти

преди 2 години

Розовите болшевики от ИТН и ДБ и червените к0мунистически изедници искат да лапнат кокала, но ще гризнат дървото.

37

до 43

преди 2 години

Сийке, ти ли си? няма друг в тази държава да защитава Гешев.

36

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикИскаш да кажеш , че мразиш тиквата ли той също е комунист защото от други твои коментари не си личи да е така.