59

Джон Ленин

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУСКИЯТ НИ ПРЕЗИДЕНТ СЕ ОПИТВА ДА МАХНЕ ГЕШЕВ , ЗА ДА ВЪРНАТ МАФИЯТА И БАНДИТИТЕ , СПОНСОРИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ ... ДРУГАРИ , ТРЯБВА ДА СТЕ МНОГО ****** ЧЕ НЕ РАЗБРАХТЕ , ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ ВАШАТА ДАЛАВЕРА ...

58

dido

преди 2 години

а кое е това измекярско правителство. само говорят за12 гд.назад.ами какво беше преди 25гд никой не казва.1долар 3000лв.мерси не искам.

57

Анонимен

преди 2 години

Милиционерът с фалшива диплома ще изгние в затвора, въпрос на време е!

56

Анонимен

преди 2 години

Да допълни въпросите, като пита дали главния прокурор може да поиска смяна на министъра на правосъдието!

55

ПроСоТо

преди 2 години

До Смех в залата...нема лошо че са смееш!..Обаче я кажи,кукло:..-Гешев "ОТ Бога ЛИ Е ПАДНАЛ"?...Или "в градинката на ВСС израснал"?...Ако НЕ е "от Бога",значи...тоя е "от ден до пладне"...Той и Тиквата тръбеше че ни очакват "Борисоглу4,борисоглу5 "..и други,па виж какво стана..Гешевия НЕ БЕШЕ ПРИЕТ И ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА заради начина,по който заинтересованите го ПРОБУТАХА..ЗАБРАВИ ЛИ?....Тая КРЕАТУРА Е ОБРЕЧЕНА!!!!...Просто най-вероятно трябва да изтече некакво време..

54

До 68

преди 2 години

Ние нямаме Гл Прокурор. Ние имаме каскет. Оди се пери

53

Смех в залата

преди 2 години

ПРИКАЗКИ ЗА ОНАНИСТИ !ПО КОНСТИТУЦИЯ---НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СВАЛЯ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!!ОНАНИСТА ЯНАКИ , СИ МИСЛИ ...ЧЕ ПАК Е ДОШЪЛ 9.09.44г....ХА,ХА,ХА.

52

ДДРОнег

преди 2 години

Абе каскета скоро не се е появявал, къде се скри тоя човек, сигурно бори дребната престъпност :)

51

Анонимен

преди 2 години

До Отговор ... Не смятах, че все още има толкова наивни хора! Викаш да прочета биографията и според нея Гешев е точното и единствено лице за главен прокурор. Тази биография нещо като Библията ли се явява?Но говорим за различни неща. Не казва, че не е учил. Учил е, държал е и е издържал изпити и т.н., НО както по-долу е писано с факти, дали ВИПОНД има акредитация да издава диплома за юрист през 1994г. и то на база Указ от 1987г. на Държавен съвет. Това е въпросът.

50

Анонимен

преди 2 години

Рашков е голема работа, само дето разчита на психологически натиск, то главния прокурор нема кой да го свали по конституция :))))

49

Анонимен

преди 2 години

Опитват се да направят България дълбоко червена, за жалост няма да стане.

48

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен хаха!...Чел ли си "Златния телец"?..-НЕ си..Та там е описан тоя "казус"..:-На брега на Дон аверите докарват некакъв си..Оня вика:-"Аз съм вечния евреин,никой не може да ме унищожи!..Бил съм и при Соломон,и при Тиберий,и при всички"...А атамана само се почесва по глават и вика:..-"Отсечете му главата"..Та толкова по въпроса за "несменяемостта" на "вечните и несменяемите"..

47

Отговор

преди 2 години

До 55 Прочети малко биографията на Гешев, и поспри с тия глупости! Минал си е по всички нива от стълбицата, и навсякъде се е доказал! Това да не ти е като бившият Главен/с прякор "Китката"/, на който всички длъжности са му...съветник на Георги Атанасов, съветник на Първанов, главен Прокурор, съдия в Конституционния съд/ сещай се от чия квота/! Явно за такъв си мечтаете, че Черепът, Белградския Крадец, Розовобузестият Приватизатор и вся остальная ***, минат метър! Само респект към Гешев!

46

Анонимен

преди 2 години

А импичмант кога???

45

Анонимен

преди 2 години

Доколкото знам, главния прокурор никой не може да го свали, напразни опити :)))

44

Реалността

преди 2 години

Правителството...КОЕ правителството на фигуранта ли...служебното и от кой е избрано знае ли се!!!! Знае само по конституция за какво е.. .. ама каквото и наредят на зелените чорапи те са свикнали да изпълняват......

43

Анонимен

преди 2 години

До Отговор ...В допломата му пише дословно - "На основание Указ 2415/87 на Държания съвет с решение на държавната изпитна комисия от 20.01.1994 г. му се признава специалност ПРАВО и квалификация ЮРИСТ".Какви Укази на държавен съвет през 1994 г.?! Дипломата е издадена на основание Указ 2415/1987 г. на председателя на Държавния съвет Тодор Живков.Но след новата Конституция (12.07.1991 г. ) България се управлява според Конституцията и такива укази няма, има закони.Схващаш ли?

42

и още малко

преди 2 години

До Отговор - Към датата на издаване на дипломата на г-н Гешев (1994 г.) е в сила Закон за висшето образование, който в чл. 2 казва, че висшите училища се създават само с акт на Народното събрание. Към 1994 г. Висшата специална школа на МВР няма статут на висше училище поради липса на решение на Народното събрание.Проблемът е, че явно има доста милиционери-прависти, които сега са прокурори, съдии с недействителни дипломи.Такъв акт за ВИПОНД Народното събрание издава едва през 2002 г.

41

Абе

преди 2 години

Не разбрахте ли.че.ваща няма да стане!Това да не ви е коминтерна!

40

Анонимен

преди 2 години

До ОтговорГерджиков може и десетка да му е писал, но това не прави дипломата му истинска, ако ВИПОНД-а по това време няма акредитация да издава такива дипломи. То е по Указ 2415, в самият сайт на академията на МВР си пише дословно - До края на учебната 1989/1990 г. на завършилите факултетите Държавна сигурност и Народна милиция се признава гражданска специалност Право.През 1991 г. на основание на Закона за МВР ВИ Георги Димитров е преобразуван във ВИПОНД.На Гешев дипломата е от 1994г