40

Край

преди 2 години

От тук насетне до живот няма да гласувам.Ние не ги пращаме там да ни ограбват,а да направят нещо за нас-малко да живеем,да се почувстваме хора ,а не рая за данъци.

39

МОН да к.у.р

преди 2 години

Излезте да гласувате,от вас зависи съдбата на България и народа,е и кой печели ,тез дето са народни представители,а за мен кво,един дърт. Другия път ме хванете за ,к.у.рО.

38

Асан

преди 2 години

2 минимални работни заплати и безплатни депутатски кюфтета

37

Анонимен

преди 2 години

Славчо!!!Славчо!!! Така ли се отблагодари на Народа,който ти гласува доверие.Защо не решавате какви ще са заплатите на хората които ви изкарват заплатите???ПОЗОР

36

Надблюдател

преди 2 години

Див селски популизъм! Миналото НС ги качиха, сега щели да ги намаляват! Те се канят да работят ли , или да паразитстват там, че не им трябвали пари! Това значи ,че приходите им идват само от далавери, а не от заплати!

35

корекция след избори

преди 2 години

От1 юли ще увеличим НЕ пенсийте а заплатите на депутатите.

34

селянин

преди 2 години

естествено точка 1 от първото заседание е заплатата нема други по неотложни проблемикато се реши следва малка ваканцийка а другото мое да почека така де да не е заек да избега

33

и тук идва въпрос

преди 2 години

Кое повече би ви зарадвало?-да се намалят на депутатите заплатитеили да се увеличи вашата?

32

стига мизерии

преди 2 години

не е важно да се намалят на някой а заплатите, а да се увеличат на всички останали.Инак нищо не се постига освен популистки глупости

31

Д-р Исня

преди 2 години

Ще има ли комисия за обществените тоалетни. Там са нужни най-много комисари, че всичко е станало на киньефф - от устието на Тимок до Вейката и от Шабла до Връшка *** по средата е една индийска клоака. Хубава страна, която държавата превръща бавно, но сигурно в гето, в което все едно живеят индийски *** от Бангладеш с турски имена с албански навици.

30

Анонимен

преди 2 години

Не е важно колко получават депутатите, а какво получава народа и как живее. Ако народа е добре да получават колкото си искат.

29

ЬЬЬ

преди 2 години

Цинично е бедните български пенсионери да гласуват за народни представители, защото гласуват за кои да получават(без добавките за участие в комисии) около 15-20 пъти повече спрямо техните пенсии,а като се прибавят и добавките излиза,че един такъв пенсионер ще вземе една такава заплата,но в продължение на две години.Цинично е да се гласува от тях и за евродепутати,на които възнаграждението е равно на около сто и десет техни пенсии,или една евродепутатска заплата ще се получи за 10-12 години.

28

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тия трябва да бъдат ръскани с огън и оставяни да мърдат дълго дълго. Това не са българи ,а банда от малцинственни napазutu, внедрени във всички до една партии и коалиции. Алчни,крадлви,груби,невъзпитани,арогантни,преяли и все гладни...Републикански криминали !

27

Бисмутина

преди 2 години

Да си депутат ,означава много пари . Да не са луди да се откажат от заплатите си! МаяМа само се изсилва ,но отлично знае ,че няма да мине това за заплатите. Само ,,буря в чаша вода,, и да трупа ,,активи ,,че нещо мисли . Ама мислете за народа ,не за себе си.

26

Анонимен

преди 2 години

Много комисии, много нещо, то до като се уточнят становищата на всички тези комисии и подкомисии, ще преминем в друга епоха

25

Анонимен

преди 2 години

Председателката каза че Манолова, ме разбирала от заплати )не можело да ги намалят ,a на тая пък разбирала )

24

Анонимен

преди 2 години

Маските не са ли задължителни вече в затворени пространства особено при събирането на много хора?

23

баба мара

преди 2 години

махаите 5 зам председатели на нс намалете заплатите колите мотаенето попровинцията всеки си има кола и да я ползва нея а в софия на колело да се махаохраната на всички при бившите президенти има много за орязване

22

мак

преди 2 години

Нищо няма да променят със заплатите и привилегии. Ще остане по старому. Защо заседават в старата сграда след милиони хвърлени за нова, загадка.

21

Анонимен

преди 2 години

Какво става с правителството? Ще имаме ли такова или не? Новинките хванаха ли се за гушките или чакат да се пооядат, да ги поналеят, че да има къде да се ловят?