32

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

След срещата с ИТН ....не ми се видя особенно радостна и ентусиазирана ...ДАЛИ ГРЕША??!

31

Съвет

преди 2 години

Журналистите да попитат откъде са доходите на г-жа Манолова. Беше безработна, ходеше по протестите по цели дни и нощи, с какви пари се препитава? Или не е ходила по протестите?!

30

Анонимен

преди 2 години

Хаджигенов каза току що, че бил на кино и гледал мултимедията. Очаквал утре втора серия. :D :D Пълно с олиgофрееени в този Парламент.

29

Кико

преди 2 години

Бог ( Черепов) ги събра! Бог ще ги раздели! Дай Боже!

28

Сата НАТО

преди 2 години

Как така водят тайни преговори зад гърба на избирателите си, аз не знам... и какъв е смисълът да се крият имената? Или са твърдо определени и ще се разберат рано или късно, или има вариант за промяна и тогава какво по дяволите обсъждат? Я веднага да изпеете имената и да нямате тайни от избирателите си, брей! Какви са тия задкулисни тьлигьозлъци?

27

Анонимен

преди 2 години

Тези лакоми и злобни кариеристи поне не трябваше да влизат! Наесен, ако доживеем, ще видим как да се разправяме с тях и техния кръстник Радев!

26

Анонимен

преди 2 години

*** ще се самозачеркнат ако гласуват за тази сбирщина шнорхели, плавници и бански ***! Но никога не е късно да станеш за резил!

25

Анонимен

преди 2 години

Мизерията е сигурна , богатството несигурно.

24

Манолова

преди 2 години

Манолова ми изглежда стресната от имената на предлаганите за министри.........

23

Анонимен

преди 2 години

Важното е мафията ГЕРБ-ДПС да се държи извън властта.

22

МУТРИТЕ ДАЛИ МИЛИОНИ

преди 2 години

ЗА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ СИ ИСКАТ ВЛОЖЕНИТЕ МИЛИОНИ- НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ НА ТИЯ ГОРНИТЕ- ЧЕРЕПА ВЕЧЕ ГИ НАРЕЧЕ СЛУГИ- ПОМНИТЕ ЛИ КАК СИ ЗАМИНА ИЛИЯ ПАВЛОВ, ЕМИЛ КЮЛЕВ, ЛУКАНОВ- ЩЕ СЛЕДИМ ДАЛИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ С ВСИЧКИТЕ КРАЙНИЦИ.

21

дедо

преди 2 години

Тия на снимката нещо много яко го дават, особено двете!! Сигурно от кИфтетата ще да е!!

20

Анонимен

преди 2 години

Е Хаджигенов да го направят министър на космоса и македонското летене!

19

Анонимен

преди 2 години

айдее оправихме се! Най-накрая.

18

ГОШО ТЪПОТО

преди 2 години

РИСТЬО Е СБЪРКАН СПЕЦИАЛИСТ ВОДЕЩ- БЕШЕ СТАНАЛ МИНИСТЪР ПРИ ББ А СЕ УСТАНОВИ ЧЕ Е БЕЗРАБОТЕН ЗАЩОТО СА ГО ИЗГОНИЛИ ОТ АДВАКАТУРАТА ЗА НЕ ПЛАЩАНЕ НА ЧЛ.ВНОС

17

Анонимен

преди 2 години

Министърка на ромите нали ще има ве, трябва да легализирате дишането на лепилото.

16

Зозо

преди 2 години

Хахахаха Боко е хитрец, надуши каква е хавата и ги сложи на станока всички. Комунистииии, от днес започва таковането с 20.... до петък с 200 :)))))))))))))))))))))))))) Ристю ще легне ли при Корни, а? Който легне с Корни и ДПС, спукана му е работата на другите избори. Боко пак ги нареди.

15

Странджата

преди 2 години

Дръж се Славчо щото Мая идва хо хо хо

14

Анонимен

преди 2 години

А са се коалирали с БСП, а ще видят протести. Галева пак ще трябва да ходи с потник "Шанс за едикой си"

13

Бенковски

преди 2 години

Не може мутренски елит да твори държава и политика. Не може протежета на мутри, задкулисни кръгове, чужди държави и нпо-та да направят нещо за България и Българина. За жалост изгубихме твърде много велики българи за да се освободим и имаме отлив в сегашния период на такива невероятни личности. Ние сме срам и позор за всички наши предци, които са дали всичко, за да ни има нас сега. Нашите революционери са се отказали от лични животи за една свята идея. А сега всеки е зает да си гледа мизерията.