22

Къв рапър си ти

преди 2 години

Специлист по всичко, успял в нищо. Търси публични изяви, пък дано някое участие да падне. Скочи срещу Хазарта тоя ***. Бездарник, ама със самочувствие. Лежи на стари лаври и едно чалга парче, което изпя преди 20 години."Чиче, колко участия имаш бе?А дребни за хляб от вход събираш ле?Спенсия, кой ти храни децата?Да ти го шляпам през устата"

21

vlady

преди 2 години

Принципно е прав - има много групи, които не бълват продукция на конвейер и държат на качеството. Примерно My Dying Bride и Draconian издадоха силни албуми 2015 и 2020г.

20

Истина

преди 2 години

Нещо ме дразни в т'ва момче

19

гумените

преди 2 години

са особено рапарски

18

рапьр

преди 2 години

ми6кува под полата на йена си и духовитото геиче

17

пияница мистик

преди 2 години

Единственият дето прави нещо истински качествено и смислено е Ицо Хазарта. Не напразно като издаде парче и чак по новините на националните телевизии го казват, а за останалите рапЕри е направо еталон за качество :)))

16

 

преди 2 години

това ми е коментарът.

15

Растата

преди 2 години

Добър е за стандартите на българската рап музика. По-скоро беше добър. Сега е дърт и според мен трябва вече да си почива и да не занимава вече с правенето на песни. Иначе е много над "рапъри" като Килата, Криско, Мишо Шамара, Устата и пр. Тези най-новите няма и да ги споменавам. Наистина добри рап изпълните ли в България не са комерсиални - Явката, Керанов, Бедата и т.н.

14

Анонимен

преди 2 години

Бях го забравил този рапър.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 - Имаше прекално много изтрещялчета, дето му се вързаха, обаче. Беше жалко и смешно - спенс беше "западен", преди 20 години, пееше за *** и треви, носеше "хуйдитъ", имаха си цял "лейбъл", правиха някакви сеслко посредствени паритта, но се опитваха де. Носиха дооооста американско изглеждащи дрехи и това им донесе някаква слава, ама ... мина модата и бляяяяяя

12

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик 6 - Да и ский ко става - една песен писана от 15 човека. Промоции през 3 секудни, реклами навсякъде. Има армия от композитори, маркетинг специалисти и финансисити, дето имаг готови продукти, готова визия, просот търсят артист, на който да я дадът, за да изкарат парички.

11

кескьосе

преди 2 години

Къф рапър е тоя? Имаше преди 20 години една-две песни с крадена музика и това му беше.

10

ъъъ

преди 2 години

Тоя кадър на БНТ сега да направи и едно парче F Europe, Viva Cuba и е готов да захлеби пак от някое посолство.

9

Инспектор

преди 2 години

Спенсяка напомни за себе си,фантазирайки си че е рапър.Абсолютна загуба на време и енергия беше едно негово участие на което се озовах по грешка.

8

Истината

преди 2 години

Концерта му започна тогава 2 часа след определения час.Банда бяха на ниво обаче тоа много зле.

7

коки

преди 2 години

Да и ти си най-големия парашутист

6

пияница мистик

преди 2 години

Интересно оправдание за творческо безсилие. Майли Сайръс и Дуа Липа бичат по 2 албума на година, с кое от кое по-готино парче, като Майлито сама си пише и текстовете и музиката, за Дуа Липа не знам, само знам, че баща и е музикант също, тоест има вероятност той и дъщеря му заедно да композират. А тоя седнал да ми обяснява, как идеологически изпипвал едното парче на година :))) Това да не ти е пропагандна листовка бе, абдaл? ....Ахахаха

5

Анонимен

преди 2 години

една делта не предпочиташ ли? сега е хит на 2 години не на една :)

4

Истината

преди 2 години

Ти да не се мислиш пък за пилот бре ???Гледах те само веднъж в клуб Терминал.Най слабия концерт на който съм присъствал и понеже не ти знам песните от записнищо не разбрах от бученето то на микрофона.Даже имаше в нашата компания твой заклет фен който беше разочарован.Искам си парите от входа обратно........................

3

още един

преди 2 години

Тоя толкова мръсно е направил на изгряващи рапъри, докато имаше власт да го прави, че каквато и помия да му се каже в очите, ще е малко. Мръсен продажник и скапан посредствен рапър. В България гарантирам, че по-долен човек в рапа няма!