73

Анонимен

преди 2 години

"На 26 години завърших докторат и дотам всичко за мен приключи с науката",сподели Пламен Николов. Човек за какво защитава докторат?За да си го закачи на стената в клозеmа?Как се защитава на 26 г. и всичко приключва до там? Големи амбиции е имал явно по онова време. Но кое е накарало Николов да приключи с науката? Избрал е пътя на парите.За това е станал търговец. Вярно е утре може да не е професор, но само ако влезе закона за Лустрация,който да забрани на всички виновни от прехода да преподават.

72

пародия на държава

преди 2 години

Само през турско бяхме нещо! и братушките ни го отнеха завинаги....

71

семето е комунистко!

преди 2 години

Каквото посадиш - такова ще пожънеш!

70

Анонимен

преди 2 години

Кариерата на Пламен се движи във възходяща посока - първо управител на скад след това мениджър на логистичен център ( скад по нашему) а ето сега и министър-председател. С това темпо го виждам до 2-3 години да стане и командир на Международната Космическа Станция. Дерзай!

69

Анонимен

преди 2 години

Двубоят: Пацо Шнорхела против Илин Професора.

68

ЦРУ определят

преди 2 години

Въпреки че това няма да го прочете официално по следния начин: "Тъй като страните наши партньори е безмислено да се самозащитават от нас, защото официално са ни партньори, ние можем леко да корегираме тяхната външна и вътрешна политика в краткосрочен план това ще е ползотворно финансово за нас, а за тях в много дългосрочен план след като почнат да се не връзват на всичките мръсни долни номера по учебник и те ще пораснат и ще се научат да бъдат същите долни г.а.д.о.в.е като нас, защото ако не...

67

Допълнителни термини

преди 2 години

Понятието "Шокова доктрина" е формулирано от една свестна САЩоамериканка, която е много против действията на ЦРУ. Понятието е свързано с идеята, че когато ЦРУ си харесат една държава да я разграбят под така наречената демокрация, винаги прилагат последователни стъпки - пропаганда, наемане на определени човешки о.т.п.а.д.ъ.ци които да прокарат мародерски реформи, затъпяват населението, и отделно бившият криминален контингент някой от тях ги наемат и толерират за определена доходоносна престъпност

66

Bo

преди 2 години

Преди 30 години сестра ми за СУ философия и история. Отидох веднъж да видя как провеждатлекциите си. Едно че никой не ме забеляза като външен човек и второ, тези на първия ред "отличниците" изглеждаха като от друга планета... С две думи... Откачалки. Такъв ли ще ни натресат?

65

Анонимен

преди 2 години

До 91Прав си, имаш страшна интуиция. При тоя професор и Боко Тиквата може да защити дисертация. Книгите му са леш - сборници с мисли, откраднати оттук-оттам, никаква рефлексия, философска нула. И рекетира студентите си да ги купят, иначе няма да си вземат изпита. Защо Николов не е избрал някой сериозен преподавател, с критична мисъл, например, от катедра История на философията?

64

Айде де ...

преди 2 години

Опровергай ме ... Искаш ли да ти кажа с кой си имаш работа ... Безкрупулни, хладнокръвни копилета със заучени пози и поне няколко стратегии да си скрие следите след като е направил прасешки дом и при тях важи само едно нещо: Жестоко и садистично насилие да изпеее още кво е направил и най-вече парите дето е свил къде са!Но си има начини да пропеят само за половин час, проблемът е че са незаконни освен в случай на военно положение!

63

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Вгледайте се в очите на тоя "професор", дето говори като ония на Кирковския пазар, дето продаваше камъчеъа за запалки по Татово време. Кой и къв е тоя професор, дето не може да конструира едно читаво изречение на свят български език. Просто се вгледайте в очите и ще се сблъскате с още ефин семит в тая гнусна история. Хора, отворете си очите и ю-туб, дайте си един ден за проучване и анализ и установете типовете евреи . Сами се научете да ги различавате-по говор, по движения(кабала), по очи. Хей!

62

Боко

преди 2 години

Поне беше прочел една книга, а тук само чукчи пишат.

61

Анонимен

преди 2 години

България е цирк и сега си има клоун!

60

Много хора

преди 2 години

Ми се чудят на моята директност , а това е така заек, защото съм се нагледал на много простотии в тоя живот и много го гадории и отсега ти казвам колко и да се усмихваш влизаш у минирано поле!И накрая ще се окаже, че няма мое направиш нищо!

59

Анонимен

преди 2 години

Абе кво го думаме, той е просто един шнорхел за глътка въздух на БСП, че горката лелка отива в историята! Интересно ще е да видим, дали ще завлече и Имах Такива Намерения с нея или те ще я изпреварят!

58

Нищо няма да промени

преди 2 години

Една глупост няма да отмени и един гадняр няма да махне от Дяволските яйчица на НДСВ..Нищо не става от него, тоя има опит колко опитна мишка сред змии!

57

Анонимен

преди 2 години

Пацо шнорхела е доказан гений! Това го зне цялата световна научна общественост.Именно заради това - до оня ден (недоценен) броеше кашони в скалада , а от петък (достойно оценен) е министър председател на България!

56

Анонимен

преди 2 години

"Може и да не е професор, но в сравнение с Боко Еднокнижника е доста по-образован."- Не е професор, защото се е дипломирал преди 2010 година когато ГЕРБ гласуваха ЗРАС закона и всички преподаватели и асистенти за няколко месеца станаха професори по лесния начин.

55

Анонимен

преди 2 години

Не понасям ИТН. Но ми харесва как парира и Мая и моржа, как ги пратиха за зелен хайвер. Ония си мислеха, че ще натресат на чалгарите техни хора и ще управляват без народа да им е позволил. Не знам какъв е Николов, но ми харесва факта че е философ, че го е грижа за образованието, очевидно може да работи и по-обикновена работа, а не само шеф на офшорки. А и прецака терикатлъка на другите. За това ми харесва. Не знам дали ще има бъдеще, но аз няма да помагам в свалянето му.

54

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Еврейска шушумига. Прилича на некакъв пор. Па ако некой не ми верва да изгледа видеото горе. Абсолютно 100 процентов евреин. Да се направи разследване в коя точно фаза след 1887 година родът антибългарски на тоя пор е заменил имената си с български. Не коментарът ми, видеото там горе зяпайте. Пор. Таласъм. Гovна с праз! Гефал!