24

Алтер

преди 2 години

Малко са истински добрите спринтьори. Повече от тях са от една друга раса. Тука виждаме нечовешки усилия в едно бягане, мъка.

23

Анонимен

преди 2 години

до 28 - "отпуснете повече пари за подготовка на младите, а не само на Ивет и "екипа й" " ___ Не забравяй - когато Ивет беше в най-добрата си форма, тренираше в България, с български треньор и с не голямо финансиране, а 2000-2005г базите бяха в пъти по-зле от сега. Спонсорите идват с успехите, а не обратното.

22

Анонимен

преди 2 години

Обичаме те, Ивет! Ти направи най-доброто предвид ситуацията. Бъди щастлива!

21

Анонимен

преди 2 години

Аман от Лалова - то не са фотосесии,пози усмивки, въздушни целувки, в интервютата й разбрахме за всичките й емоции, драми,сълзи и радости. Само за резултатите й нещо не се говори, то сигурно е най-маловажното нещоХайде стига сте я пробутвали като "лицето на българската атлетика" и отпуснете повече пари за подготовка на младите, а не само на Ивет и "екипа й"

20

Маринкин

преди 2 години

Ивет е образована. И да не отиде в Париж, няма да върти търговийка като мен.

19

loko

преди 2 години

Чак си прави устата и за Париж! алоооо ако си платиш масрафа и на марс Заминавай

18

kk

преди 2 години

Льольова изчезвай

17

Анонимен

преди 2 години

на мен лично ми е изключително антипатична, цял живот чака някой да я издържа, да я оправя, а всъщност олимпийски шампионки като Донкова и Богомилова заслужават много повече уважение и договори от тази татуирана ***

16

Кико

преди 2 години

Почивка,нищо лошо няма! Едно добро"топло" местенце на държавна служба и " пей живот, здравей, живей !

15

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме в Париж 2024 и 130 място.

14

Анонимен

преди 2 години

Много Бай Ганьовски коментари.Да, по принцип един мъж ще бяга по-бързо от 99% от жените. Ама тези 1% жени които са атлети, ще бягат по-бързо от 99% от мъжете.Пиите си ракията и мълчете :)

13

Анонимен

преди 2 години

20г бягане и накрая да отидеш да те храни италианец....Можеше спокойно и без атлетиката да го постигне.

12

Анонимен

преди 2 години

В БГ всички спортисти и спорт са legacy. Квото останало от бай тошово време на доизживяване. Тия наще ходят на 15та олипмиада всичките, пенсионните книжки йм стърчат отзад, няма как да стане. Няма школи, няма млади спортисти, ако има те са за пред инстаграм, пък като отидат на голям форум и се вижда, винаги последни с разлика. Закривай.

11

Анонимен

преди 2 години

Това е труд, години наред...Който не се е докосвал до големия спорт, няма как да разбере. Дисциплина, самоконтрол, лишения, режими, труд с много часове на ден. А спортната кариера е толкова кратка.

10

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Като знаем ,че намаме шанс за класиране на Ивет,а и тя го знае ,защо трошим държавни пари ?...да се разходи ?....ай стига с тези разходки !....това се отнася и за др.ни спортисти ВЕТЕРАНИ !..

9

Жо

преди 2 години

МЪЖЕ, които не могат да пробягат 200 метра с постижението на Ивет е смешно да критикуват. Имам предвид не рекордните постижения на Ивет, а вчерашните. Можете ли да пробягате 200 м. за 23,39 сек.? Не можете! Всички атлети, които участват в Олимпиадата са покрили определен норматив. Това означава, че са заслужили правото си да участват на олимпийски игри, че не са туристи там. А, фактът, че една бяла жена е в световния елит на спринтьорките цели 17 години ефакт, достоен за уважение!

8

:)

преди 2 години

до 5 дядо Йоцо гледа _ Гледаш ама не ги виждаш тия младите и можещи, защото ги няма. Те тия квоти се дават, ама на хора дето се класират и имат определени времена и успехи. Ако имаше някоя млада кака с по-добро време от Ивет, тя щеше да е там, а не Ивет. Ама няма такава. И на следващата олимпиада, ако си направи времената и титлите и пак няма коя друга да я бие от нашите - тя ще е. Това е тъжната истина.

7

Анонимен

преди 2 години

Туризма ни е на ниво тая година, глей колко пратихме в Япония. Другия път мен да пратят, ще постигна същите успехи, подобно на наще няма да се класирам за нищо никъде, но поне ще се разходя.

6

Лало Иветев

преди 2 години

Крайно време беше !

5

Анонимен

преди 2 години

На 37 не може да се мериш с 22 годишни. Не знам за какво тича още, може би не и дава сърце да се раздели с бягането, но бягането не е футбол. Иначе благодарности за всичките тези години в които ни радваше.